Forstoppelse og Cascara Sagrada

Behandle forstoppelsen

Cascara Sagrada er et urtemedisin som var en vanlig ingrediens i noen bench-top avføringsmidler (OTC).

Barken kommer fra et tre som heter California buckthorn olivello. Dette treet vokser på vestkysten av USA og i deler av Sør-Amerika. Historisk sett har den blitt brukt av indianere til å behandle en rekke problemer, inkludert:

 • forstoppelse
 • Fordøyelsesproblemer
 • Felles og muskelsmerter
 • gonoré
 • gallestein
 • dysenteri

Som Cascara Sagrada hjelper forstoppelse

Cascara Sagrada er et stimulerende avføringsmiddel. Det virker ved å forårsake muskelsammensetninger i # 8217; tarmene. Disse muskulære sammentringene bidrar til å bevege avføringen gjennom tarmene. Barken inneholder kjemikalier som kalles antrakinoni som gir den fargen og dens avføringsvirkning. Disse kjemikaliene reagerer med bakterier i # 8217; tarmene for å stimulere tarmene.

Cascara Sagrada har vært en ingrediens som brukes i forskjellige benkeavtaler i USA i mange år. Produsenter kan imidlertid misrepresentere ingrediensen. I 2002, US Food and Drug Administration Det har etablert at Cascara Sagrada og noen andre typer OTC stimulerende avføringsstoffer er ikke trygge og effektive behandlinger.

Som et resultat er det ikke lenger mulig å kjøpe benchedelater som inneholder Sagrada Cascara. Det er imidlertid fortsatt tilgjengelig som et urte-supplement og som ingrediens i noen reseptbelagte avføringsmidler.

Sikkerhetsproblemer

Du bør vurdere flere sikkerhetsproblemer før du bestemmer deg for å bruke Sagrada Cascara. Det kan forårsake abdominale kramper, tap av elektrolytter og avhengighet. L’bruk av Sagrada Cascara i mer enn to uker kan hindre deg i å ha en tarmbevegelse uten hjelp av en avføringsmiddel.

Snakk med legen din før du bruker Cascara Sagrada. Legen din kan ekskludere andre helseproblemer og fortelle deg om det er en «8217; trygt behandlingsalternativ for din situasjon. Sannsynligvis gi råd til en alternativ behandling. Gravide kvinner og barn under 12 år bør unngå avføringsmidler på grunn av potensielle bivirkninger, med mindre det er foreskrevet av en lege.

Du bør aldri bruke Cascara Sagrada for:

 • Intestinale inflammatoriske sykdommer, som ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom
 • tarmblokker
 • Magesmerter med en ukjent årsak
 • nyresykdom
 • blindtarmitt

Retningslinjer for L & # 8217;

Pass på at du leser instruksjonene på # 8217 nøye; etikett før du bruker Sagrada Cascara. Dette avføringsmiddelet kan også samhandle med andre legemidler. Dosen for avføringsmidler som inneholder andre stoffer, avhenger av mengden av Sagrada Cascara tilstede.

Drikk mange væsker med noe avføringsmiddel du tar. En god retningslinje er å drikke fra seks til åtte glass D’vann om dagen. Dette vil holde deg hydrert og myke feces. Følg eventuelle tilleggsanvisninger på # 8217; produktetiketten.

Det anbefales generelt å bruke stimulerende avføringsmidler bare av og til og som en siste ressurs etter kosthold, trening og andre behandlinger.

For å lære mer: 6 Naturlige rettsmidler mot forstoppelse «