Forstå sammenhengen mellom ra og kalium

Sekund Leddgikt fundament, Det er omtrent 1.5 millioner mennesker i USA som for tiden sameksisterer med reumatoid artritt (RA). Hvis du er en av dem, vil du sannsynligvis ønske å lære alt du kan på hvordan du administrerer symptomene dine. Selv om årsaken til & # 8217, er fortsatt ukjent, finner forskere alltid nye ledetråder som kan hjelpe folk å forstå sine utløsere. En av disse ledetrådene med økende tester er koblingen mellom kaliumnivåer og symptomer på # 8217;.

Flere studier viste at de med ar har en tendens til å ha lavere nivåer av kalium i blodet. Dette betyr at de spiser for få kaliumrike matvarer? Sannsynligvis ikke. Den vanligste årsaken til lave nivåer av kalium hos personer med AR synes å være på grunn av narkotika. Pasienter som krever kortikosteroider for ledelsen av sykdommen, kan oppleve lave kaliumnivåer. Videre kan noen ikke-steroidmedikamenter forstyrre kroppens evne til å behandle kalium og forårsake jevn diaré, som utviser næringsstoffer fra kroppen. En annen viktig faktor som en årsak til lavt kaliuminnhold er ernæring. Folk med ar har en tendens til å ha redusert appetitt.

De med Ras har generelt også lavere nivåer av kortisol, en naturlig steroid som kjemper betennelsen, som er den viktigste årsaken til leddgiktsmerter. Cortisol hjelper våre nyrer til å utvise kalium. Hyppig diaré kan også forklare kortisolreduksjonen. Dette skyldes at når kaliumet utvises fra kroppen, arbeider kortisol å bevare kalium, så selv kortisolnivåer reduseres.

Kaliumtilskudd kan hjelpe?

Forskning i denne sektoren er begrenset, men noen forskere ledet forskning som undersøkte dersom kaliumforhøyelsen kunne forbedre symptomene på # 8217;. Et referansepunkt Studio 2008 viste en sterk «smertestillende effekt» av A’høyt nivå kaliumintegrasjon. Faktisk rapporterte nesten halvparten av de som har tatt 6000 milliganter av kalium om dagen i 28 dager en 33% reduksjon i leddgikt. En annen tredjedel av deltakerne rapporterte en moderat reduksjon i smerte.

En ting å huske på, er imidlertid at kosttilskudd ikke alltid er en god ide. Høye doser av noen næringsstoffer, inkludert kalium, kan ha farlige bivirkninger. Kaliumtilskudd kan forårsake mageproblemer, inkludert kvalme, oppkast og diaré. Høyere doser kan også føre til muskel svakhet, lammelse og hjerteproblemer.

Generelt er det mye bedre å få næringsstoffene du trenger direkte fra maten som inneholder dem. I noen tilfeller kan imidlertid en person bare ikke spise nok av næringsstoffet for å se en ekte fordel.

Noen aktuelle kaliumapplikasjoner viste også lovende resultater som antiinflammatoriske midler. En studie Kalium kombinert med en topisk gnidning påført artikulasjonen, som har blitt funnet å redusere smerte. Videre forskning er nødvendig på dette emnet, siden de fleste relevante studier har tiår.

L & # 8217;

Så hva betyr dette for deg? Vel, betal for å gjøre lekser. Snakk med legen din for å finne ut om kaliumintegrasjonen er trygt for deg. Hvis du anbefaler deg et høyt dose supplement, eller hvis du foretrekker å endre kostholdet ditt i stedet for å ta en pille, kan du alltid øke mengden kalium i maten du spiser og se om du kan få det samme resultatet. Noen sunne mat valg rik på kalium inkluderer:

  • Cantaloupe
  • poteter
  • bananer
  • Juice D’Orange
  • rå spinat

I det minste kan snakke med legen din om dette og andre nylige søk, føre til en mer åpen dialog og kanskje til flere behandlinger som kan være til nytte for deg og din spesielle situasjon.