Forstå og står overfor din reiseangst: Tips for å prøve i dag

Del på Pinterest

Frykten for å besøke et nytt og ukjent sted, og stresset på reiseplaner kan føre til det som noen ganger kalles reiseangst.

Selv om det ikke er en offisielt diagnostisert mental helsetilstand, for noen mennesker l’å reise angst kan bli seriøs, og hindrer dem i å gå på ferie eller nyte ethvert aspekt av reisen.

Lær noen av de vanligste symptomene og årsakene til reisen, så vel som forslag og behandlinger for å overvinne det.

Angst symptomer

Selv om symptomene på # 8217; angst er forskjellig for alle, hvis din angst er knyttet til turen, når du reiser eller du tror du kan prøve:

 • Akselerert hjerterytme, thorax smerte eller pusteproblemer
 • kvalme eller diaré
 • Rastløshet og omrøring
 • reduksjon i konsentrasjon eller vanskeligheter med å konsentrere seg
 • Søvn eller søvnløshetsforstyrrelser

Hvis disse symptomene blir ganske nykribant, kan de utløse et panikkanfall.

Under et panikkanfall er det vanlig å oppleve et akselerert hjerterytme, svette og tremor. Du kan føle deg disorientert, bedøvet og svak. Noen mennesker føler seg også frakoblet kroppen din eller # 8217; omgivende miljø, eller fra en overhengende følelse av død.

Hva forårsaker din tur angst?

Negative foreninger med turen kan utvikle seg fra en rekke erfaringer. I et studio, 65 prosent av folk som har hatt en seriøs bilulykke, har utviklet reiseangst.

Ha et panikkanfall mens du i et ukjent område også kan forårsake angst for turen. Det enkle faktumet med å lytte negative reiseopplevelser, for eksempel flyulykker eller utenlandske sykdommer, kan øke # 8217; angst i noen mennesker.

Forstyrrelser D’Angst kan også skyldes biologiske risikofaktorer. Noen forskere De har funnet sterke genetiske bånd for utviklingen av # 8217; angst i den unge voksen og utover. De fant også at neuroimaging kan oppdage endringer i enkelte områder av hjernen for personer med lidelser D’angst.

Tips for å bidra til å overvinne angst av å reise

Hvis reisens angst negativt påvirker livet ditt, kan disse forslagene hjelpe deg med å gjøre det.

Arbeide med en terapeut eller en konsulent kan hjelpe deg med å lære rettsmidler for å møte # 8217; angst og finne ut hva som fungerer best for deg.

Identifisere de utløsende faktorene

De utløsende faktorene i # 8217; angst er ting som fører til en økning i symptomene på # 8217; angst.

Disse utløsende faktorene kan være spesifikke for å reise, for eksempel å planlegge en tur eller # 8217; ombordstigning på et fly. De kan også inkludere eksterne påvirkninger som lavt blodsukkernivå, koffein eller stress.

Psykoterapi, et behandlingsalternativ for angst, kan hjelpe deg med å identifisere de utløsende faktorene og løse dem før du reiser.

Planer bestemte scenarier

L’angst før turen tar veldig ofte fra # 8217; utseende & # 8220; hva om & # 8221; av turen. Selv om ingen kan planlegge alle mulige verste scenario, kan du få en kampplan for noen av de vanligste, for eksempel:

 • Og hvis jeg fullfører pengene? Jeg kan alltid kontakte en slektning eller en venn. Jeg kan ta med et kredittkort for nødsituasjoner.
 • Og hvis jeg mister meg selv? Jeg kan holde et papir kart eller en guide og telefonen min med meg.
 • Og hvis jeg blir syk under turen? Jeg kan kjøpe en’reise helseforsikring før jeg forlater eller sørg for at forsikringen dekker meg. De fleste forsikringspolicyer inkluderer L’tilgang til en liste over helsepersonell i ulike områder av landet eller i verden.

Forbereder seg på scenarier som disse på forhånd, vil du se at de fleste problemer har en løsning, selv under reisen.

Planlegg ansvar hjemme mens du er borte

For noen mennesker forårsaker tanken på å forlate hjemmet angst. Forlate huset, barn eller kjæledyr alene kan forårsake ekstrem angst. Men hvordan å planlegge turen på forhånd, planlegger du hjemmefra kan bidra til å lindre denne bekymringen.

Ta en baby sitter eller spør en venn du stoler på å bli hjemme for å hjelpe deg med å ta vare på virksomheten din mens du er borte. En god baby sitter vil gi deg regelmessige oppdateringer og kommunikasjon mens du er borte fra ditt hjem, barn eller kjæledyr.

Bringe mange distraksjoner

Hva er din favorittaktivitet som bidrar til å redusere din angst? For noen mennesker tilbyr videospill og filmer visuell distraksjon å tilbringe tid. Andre finner trøst i rolig aktivitet, for eksempel bøker og puslespill.

Uansett din distraksjon, bør du vurdere å ta det med deg for turen. Morsomme distraksjoner kan hjelpe deg med å holde negative tanker unna og gi deg noe positivt for å konsentrere seg om.

Øv deg avslapping

Lær avslapningsteknikker før du forlater og bruk dem under turen. Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser at bevisst meditasjon kan bidra til betydelig å redusere symptomene på # 8217;.

Pust dypt, slapp av muskler og rot kan hjelpe deg med å slappe av og møte # 8217;.

Reise med venner

Hvis du har L’angst å reise alene, bringer en reise følgesvenn. Hvis du velger å reise med noen andre, er det mange gruppe- eller gruppeaktiviteter som skal ha det gøy.

Du kan finne deg selv mer åpen og eventyrlystne med noen rolig. På slutten av reisen kan du også ha noen nye venner med hvem som skal reise med.

Vurder narkotika

Hvis terapi, foreløpig planlegging og distraksjoner ikke er tilstrekkelige for å hjelpe, er narkotika A & # 8217;. Det finnes to typer vanlige foreskrevne medisiner for angst: benzodiazepiner og antidepressiva.

Søk kompilert av a 2017 Studio Det har oppdaget at selektive serotonin repetmentinhibitorer (SSRI) er mer effektive for behandling av langvarig angst.

I tilfelle panikkanfall under turen, kan en benzodiazepin som Lorazepam gi umiddelbar og kortvarig lettelse.

Finn de positive aspektene av turen

Reise er en populær aktivitet, så populær at beboerne i USA har opptjent 1.8 milliarder fritidsreiser i 2018. Utforsk nye erfaringer, kulturer og kjøkken er en fin måte å utvide din World View.

Før turen kan det være nyttig å merke alle de positive erfaringene du håper å få reise. Hold denne listen med deg mens du reiser og referer til det i øyeblikk av angst.

Hvordan diagnostisert l’angst?

L’Angst blir et alvorlig problem når det påvirker kvaliteten på hverdagen negativt.

Et av de vanligste diagnostiske verktøyene som brukes til å diagnostisere lidelser D’angst er den diagnostiske og statistiske håndboken for psykiske lidelser (DSM-5). Ifølge DSM-5-kriteriene kan du ha en D & # 8217 forstyrrelse;

 • Prøv en’overdreven angst nesten hver dag, i mer enn 6 måneder
 • Du har minst 3 eller flere symptomer på vanlig angst nesten hver dag, i mer enn 6 måneder
 • Du har problemer med å sjekke din angst
 • Din angst forårsaker et betydelig stress og hindrer ditt daglige liv
 • Du har ingen andre psykiske lidelser som kan forårsake angstsymptomer

Hvis du tilfredsstiller et antall av disse kriteriene, kan legen din diagnostisere en D & # 8217-forstyrrelse; angst eller en fobi, avhengig av tyngdekraften.

L & # 8217;

Hvis du lider av reiseangst, kan du ikke være i stand til å delta eller ha det gøy å reise. Før en tur kan en bevisst forberedelse hjelpe deg med å redusere dine negative følelser om reiser.

Under turen er bevissthet, distraksjoner og til og med medisiner alle muligheter for å redusere reiseangst.

Både psykoterapi og narkotika er effektive i styringen av de fleste forstyrrelser D’Reise angst. Kontakt A Profesjonell av mental helse Å lære å overvinne din reiseangst.