Fordeler med infrarød Sauna: 9 grunner til at badstuer er gode for helse

Ikke c’det er ingenting som en 20 minutters svette økt i en badstue. Du føler deg mer avslappet og hvilet etter ferdigbehandling og varme bidrar til å lindre muskelsmerter og forbedre din helse og generelle velvære.

Men hvis de høye temperaturene til en tradisjonell badstue er for mye for deg å klare, kan en infrarød sauna tilby fordelene med en badstue uten ekstrem varme.

COS’er en infrarød sauna?

I motsetning til en tradisjonell badstue, oppvarmer infrarøde badstuer ikke luften rundt deg. I stedet bruker de infrarøde lamper (som bruker elektromagnetisk stråling) for å varme opp kroppen din direkte.

Disse badstuene bruker infrarøde paneler i stedet for konvensjonell varme for å trenge lett inn i human vev, oppvarming av kroppen før oppvarming av luften og forklarer den fysioterapeutiske Vivian Eisenstadt, Map, CPT, Masp.

En infrarød badstue kan operere ved lavere temperatur (vanligvis mellom 120 ° F og 140 ° F) sammenlignet med en tradisjonell badstue, som generelt er mellom 150 ° F og 180 ° F.

Produsenter For å si at i en infrarød badstue, bare ca 20 prosent av varmen, går for å varme luften og luften og «8217; mer 80 prosent varmer kroppen direkte.

Tilhengere av infrarøde badstuer sier at varme penetrerer dypere enn den oppvarmede luften;. Dette gjør at du kan prøve en mer intens svette ved lavere temperatur.

Eisenstadt sier at dette miljøet er mer tolerabelt, noe som gjør at du kan bli lenger i badstuen ved å øke den indre kroppstemperaturen på to eller tre grader.

Hva er de påståtte fordelene ved # 8217; bruk av en infrarød badstue?

De påståtte fordelene med bruk av en infrarød sauna ligner de som er erfarne med en tradisjonell badstue. Disse inkluderer:

 • Sov bedre
 • Slappe av
 • avgiftning
 • Vekttap
 • Lettelse fra muskelsmerter
 • Lettelse fra ledsmerter som leddgikt
 • Lys og kompakt hud
 • Forbedret sirkulasjon
 • Hjelp for folk med kronisk tretthetssyndrom

Folk bruker badstuer i århundrer for alle typer helsemessige forhold. Selv om det er flere studier og forskning på tradisjonelle badstuer, er det ingen så mange studier som spesielt ser på infrarøde badstuer:

 • En liten en Studie på 10 personer Han oppdaget at folk med kronisk tretthetssyndrom har hatt nytte av # 8217; bruk av en infrarød badstue som en del av en generell behandling.
 • En annen Studie på 10 personer Han oppdaget at infrarøde badstuer bidro til å redusere muskelsmerter og øke utvinningen fra styrketreningsøkter.
 • Sekund en anmeldelse, Flere studier har oppdaget at badstuer for infrarød lysterapi kan bidra til å redusere blodtrykket.

Mangelen på solide tester og studier utbredt på de mulige fordelene med infrarøde badstuer forlater forbrukeren (deg) å velge mellom de oppgavene som selskapene som gir denne tjenesten.

Tilsvarende er det Ingen rapport av negative effekter hittil, utover forholdsregler på en hvilken som helst badstueopplevelse. Disse inkluderer mulighetene for overoppheting, dehydrering og interferens med narkotika, samt de potensielle farene for gravide, med hjertesykdom eller under L’påvirkning av narkotika eller alkohol, blant annet.

Den gode nyheten: Selv om svetteøkten ikke gjør alt du sier, får det deg i det minste at du føler deg bra. Videre bidrar det til helsen din og din generelle velvære som hjelper deg med å slappe av, løsne stive eller avhandlingsmuskulaturen, redusere leddsmerter og gi deg litt & # 8216; av tid for deg selv.

Slik bruker du en infrarød badstue?

Mange vil gjøre infrarøde badstubehandlinger på et spa, et spa eller et medisinsk kontor, mens andre vil kjøpe og bygge en hjemme. Hvis du bestemmer deg for å prøve en infrarød badstue, er det viktig å vite at de ikke leveres med universelle instruksjoner.

Det er retningslinjer du kan følge, men til slutt, hvordan å velge å bruke en infrarød badstue, avhenger av deg. Her er noen forslag til å komme i gang.

 • Drikke vann. Pass på at du blir hydrert før du går inn i en infrarød badstue. Drikk et glass D’vann før økten. Du kan også ta med vann inn i badstuen, spesielt hvis du er følsom for høye temperaturer.
 • Velg temperaturen. Gjennomsnittstemperaturen for en infrarød badstue varierer fra 100 ° F til 150 ° F, med nybegynnere som starter alle og flere erfarne brukere alle «8217; øvre ende. Hvis det er første gang, starter den med 100 ° F. Du vil kanskje være på denne temperaturen for noen økter. Du kan alltid øke temperaturen hver økt til den når 150 ° F.
 • Periode. For nye våpenbrukere starter det med 10-15 minutter. Du kan legge til tid til hver økt før du når den foreslåtte tiden på 20-30 minutter. Badene er utstyrt med en timer, og sørg for at du setter den. Du vil ikke bli der for lenge og risikoen for dehydrater.
 • Klær. Hvordan kjole er ditt valg. Noen bruker badedrakter, mens andre foretrekker å gå naken.
 • Hva kan du gjøre mens du er i badstue. Slapp av, les, meditere, lytt til musikk eller besøk venner. Bare ikke gå i dvale.
 • Etter at økten er over. På slutten av økten er det tilrådelig å ta deg tid og la kroppen din kjøle seg ned. En gang avkjølt, vær så snill å ta en dusj eller et bad. Pass på at du bare drikker mye vann.
 • Antall økter per uke. De fleste av fasilitetene som tilbyr infrarød sauna-behandlinger, anbefaler å bruke badstuen tre eller fire dager i uken. Hvis du er sunn og tolererer de fire dagene, kan du bruke badstuen hver dag.

Hva du bør vite før du prøver en infrarød badstue?

Det er noen ting du bør vite før du dedikerer deg til din første sesjon.

 • Unngå å bruke en infrarød badstue hvis du har drukket alkohol.
 • Hvis du føler deg dårlig eller du har feber, er det bedre å vente på å bruke badstuen til du føler deg bedre.
 • L’bruk av en infrarød sauna vil gjøre deg svette mye, så du kan føle deg bedøvet når du står opp. I dette tilfellet, sørg for at du står opp sakte og sitter en gang ut av badstuen. Drikk vann umiddelbart etter å ha fullført økten og vent på at kroppen din kan avkjøles før du gjør noe annet.
 • I ekstreme tilfeller kan noen advare over oppvarming (varmeslag og varmeutmattelse) eller dehydrering.

Hvis du lider av helsemessige forhold som hypertensjon, hjerteproblemer eller seks medisinsk behandling, spør legen din til din første sesjon. Selv om infrarøde badstuer har slått opp ganske trygge, vil du ikke kjøre risiko når det gjelder helse og sikkerhet.