Fordeler med Hot Yoga: Fakta som støttes av vitenskaps- og sikkerhetsforslag

Del på Pinterest

Hot Yoga har blitt en populær øvelse de siste årene. Det tilbyr mange av de samme fordelene som tradisjonell yoga, for eksempel stressreduksjon, større styrke og fleksibilitet.

Men med varmen slått på, har Hot Yoga muligheten til å gi ditt hjerte, lunger og muskler en enda mer intens og intens trening.

Du er interessert i å lære mer om hvordan du kan dra nytte av Hot Yoga? Denne artikkelen vil undersøke nærmere hva du kan gjøre denne treningen som fremkaller svette og hvordan du starter.

COS’er varm yoga?

Du kan høre vilkårene og # 8220; hot yoga & # 8221; og & # 8220; Bikram Yoga & # 8221; Brukt utskiftbare, men de er ikke akkurat det samme.

Yoga Bikram, utviklet av en yogi kalt Bikram Choudhury, praktiseres i et oppvarmet rom ved 105 ° F (41 ° C) med 40% fuktighet. Består av 26 poser og to pusteøvelser som utføres i samme rekkefølge i hver klasse. Yoga Bikram Sessions Siste 90 minutter.

Hot yoga, d’annen del betyr bare at rommet er oppvarmet over den normale omgivelsestemperaturen. Varme kan settes til det du vil ha yoga instruktøren, selv om det generelt er mellom 80 og 100 ° F (27 og 38 ° C).

Hot Yoga-sesjoner kan inkludere alle forskjellige poser, og tiden for hver leksjon varierer fra Studio Studio. Og i motsetning til Bikram Yoga, som er en roligere og seriøs praksis, inkluderer Hot Yoga ofte musikk og større samspill mellom klassen.

Bikram Yoga har mistet følgere de siste årene på grunn av anklager om aggresjon mot grunnleggeren. Noen studier kan bruke begrepet & # 8220; hot yoga & # 8221; i stedet for & # 8220; Bikram Yoga & # 8221; Å beskrive deres forelesninger på. Så det er en god ide å lese klasseskonkurranser nøye før du registrerer deg.

Hva er fordelene med’hot yoga?

Uansett romtemperatur, er både Hot Yoga og Yoga Bikram, å slappe av sinnet og forbedre fysisk form.

Et oppvarmet miljø kan gjøre praksisen med den mest utfordrende yoga, men noen av fordelene kan være verdt det, spesielt hvis du prøver å gjøre fremgang i et av områdene som er beskrevet nedenfor.

Hvis det gjøres riktig og trygt, kan Hot Yoga gi følgende fordeler:

1. Forbedrer fleksibiliteten

Du kan allerede vite hva som strekker seg etter deg Varm musklene dine Det er tryggere enn å strekke de kalde musklene.

Så, det følger at et miljø som en varm yoga-studie kan gjøre yoga-stillinger enklere og mer effektive. Varmen lar deg utvide litt og få mer bevegelsesfrihet.

TIL 2013 studie av Bikram Yoga oppdaget at Yoga-deltakerne etter 8 uker hadde større fleksibilitet i nedre rygg, bak og i bakre muskler i låret i forhold til kontrollgruppen.

2. Brenne flere kalorier

En person 160 pounds kan brenne ca 183 kalorier alle’nå med tradisjonell yoga. Å øke brannen kan hjelpe deg med å brenne enda flere kalorier.

Ifølge forskere av Colorado State University, Kalorisk forbruk kan nå opptil 460 for menn og 330 for kvinner i løpet av en 90 minutters Bikram Yoga-økt.

Hot Yoga, selv om det ikke er så intens som en Bikram-økt, vil brenne flere kalorier enn en tradisjonell yoga trening.

3. Bygger bein tetthet

Støtte vekten din under en yoga-posisjon kan hjelpe Bygge bein tetthet. Dette er spesielt viktig for eldre og kvinner i Premenopausa, siden bein tetthet reduseres med alderen.

TIL 2014 Studio Kvinner som deltok i Bikram Yoga i en periode på 5 år, har oppdaget at før leverandør kvinner hadde større bein tetthet i nakken, selv og i nedre rygg.

Dette førte studioforfattere til å tro at Bikram Yoga kan være et effektivt alternativ for å redusere risikoen for osteoporose hos kvinner.

4. Reduserer stress

Mange mennesker vender seg til yoga som en naturlig måte å håndtere stress på.

TIL 2018 Studio Stresset og fysisk inaktive voksne fant at et 16-ukers Hot Yoga-program betydelig reduserte deltakernes stressnivå.

Samtidig forbedret de deres livskvalitet knyttet til helse, så vel som deres selvvirkning & # 8211; overbevisning om å ha kontroll over ens oppførsel og på sosialt miljø.

5. Forenkler depresjon

Yoga er kjent som teknikk for å hjelpe deg med å slappe av og forbedre humøret ditt. I følge Forening av amerikansk psykologi, Det kan også være en nyttig terapi for å redusere depresjonssymptomer.

Videre A 2017 Gjennomgang av 23 forskjellige studier fokusert på yoga som behandling for depresjon konkluderte med at yoga er en effektiv måte å redusere depressive symptomer på.

6. Gir en kardiovaskulær boost

Å gjøre forskjellige yoga posisjoner ved høye temperaturer kan gi til hjertet, lunger og muskler en mer utfordrende trening enn å gjøre de samme posisjonene ved lavere temperatur.

Ifølge en 2014 Studio, En enkelt økt med Hot Yoga er nok til å få hjertet til å slå i samme hastighet på en rask tur (3.5 miles alle’nå).

Hot yoga øker også pust og metabolisme.

7. Reduserer blodsukkernivået

Selv om enhver type trening kan bidra til å brenne energi og redusere glukose sirkulasjonsnivåer (sukker) i blodet, kan Hot Yoga være et spesielt nyttig verktøy for personer med høyeste risiko for type 2 diabetes.

TIL 2013 studie Han fant ut at et kortsiktig Bikram Yoga-program forbedret glukosetoleranse hos eldre med fedme, men han hadde en mindre effekt på unge og tynne voksne.

8. Nær huden

Svette, og mye mer, er et av de viktigste målene for Hot Yoga.

En av fordelene med svette i et varmt miljø er at det kan forbedre sirkulasjonen, som bærer blod rik på oksygen og næringsstoffer til hudceller. Dette, i sin tur, kan hjelpe deg med å mate huden din fra det indre.

Sikkerhetstips

Hvis du er sunn, er Hot Yoga generelt trygt. Men som med de fleste av typer trening, er det noen sikkerhetsforanstaltninger for å huske på.

  • Dehydrering er en av de viktigste bekymringene til Hot Yoga. Drikke vann før, under og etter en varm yoga leksjon er viktig. En hypokalorisk sportsdrink kan også bidra til å gjenopprette tapte elektrolytter under Hot Yoga-treningen.
  • Noen eksisterende helsemessige forhold kan gjøre deg mer tilbøyelig til å svette i et varmt rom. Dette inkluderer hjertesykdom, diabetes, arterielle anomalier, nervøs anoreksi og en historie med besvimelse.
  • Hvis du har lavt blodtrykk eller blodsukker, kan du bli utsatt for svimmelhet eller imponerende med Hot Yoga. Rådfør deg med legen din for å sikre at Hot Yoga er trygt for deg.
  • Gravide kvinner bør konsultere legen din før du prøver Hot Yoga.
  • Hvis du tidligere hadde problemer med intoleranse mot varme, vil du kanskje fortsette å øve yoga ved normal temperatur.
  • Stopp umiddelbart hvis du føler deg bedøvet, bedøvet eller kvalme. La rommet og hvile i et kjøligere miljø.

Kom i gang

Hvis du aldri har gjort yoga før, kan du prøve en vanlig yoga leksjon før du ser om instruktøren og studien passer for deg. Mens du er der, spør informasjon om varme yoga leksjoner, og hvis det er leksjoner som vender seg til nybegynnere.

Du kan også prøve noen forskjellige yoga-studioer før du engasjerer seg i en. Spør om yoga-studien tilbyr gratis eller nedsatte prøveperioden, slik at du kan se om den passer for deg.

Hvis du er klar til å prøve Hot Yoga, bør du vurdere disse forslagene til å starte:

  • Bruk lett og pustende stoff som kan fremme pusten.
  • Bringer et håndkle over yoga matten, som kan bli litt & # 8216; glatt når du begynner å svette. Du kan også ta med et ekstra håndkle for ansikt og hender.
  • Vurder spesielle hansker og sokker som kan gi et bedre grep i et varmt yoga-studio.
  • Ta en stor flaske D’Isolert vann fullt av kaldt vann Du kan nippe under din varme yoga-sesjon.

Bunnlinjen

Hot yoga er kanskje ikke egnet for alle. Men hvis du liker vanlig yoga og ønsker å lage et kvalitetshopp, kan det være akkurat det du leter etter.

Hot Yoga tilbyr en’bredt utvalg av fordeler både for sinnet og kroppen. Kan hjelpe deg med å forbrenne kalorier, øke bein tetthet, øke kardiovaskulær form og forbedre din fleksibilitet. Det kan også bidra til å lindre depresjon og redusere stress.

Hvis du har helseproblemer, inkludert hjerte- eller arterieproblemer, kan diabetes, nervøs anoreksi, en historie med svimmelhet eller varmeintoleranse, kontakt legen din før du lager en varm yoga-sesjon.