Forbered deg på faderskap: 16 måter å forberede

Del på Pinterest

At du fortsatt står overfor sjokket eller venter på år nå, oppdag at du vil bli en far, er et avgjørende øyeblikk. Det er normalt å prøve en blanding av følelser, fra ren glede til ekte terror, selv om dette er noe du alltid har ønsket.

I all ærlighet er det vanskelig å føle seg helt forberedt på å bli en far. Imidlertid har vi noen ideer for deg mens du venter på barnets fødsel og også å sette på plass i de spennende, men anstrengende, morsomme, men utmattende månedene som følger!

1. Start søket ditt

Du kan ikke være den som fysisk transporterer barnet, men dette betyr ikke at du ikke er en del av graviditeten og # 8217; fødsel opplevelse. Det samme kan være gyldig for de som bruker en surrogatmor eller adopterer: Det er sikkert måter å føle seg involvert på.

Mange bøker der ute er skrevet for fremtidige fedre, men du trenger ikke å begrense deg til dem. Bli med noen nettbaserte grupper eller abonnere på en graviditetsnyhetsbrev.

Hvis partneren din opplever symptomer på graviditet, fra morgen kvalme til mageforbrenning, gjør noen undersøkelser. Å forstå hva de prøver, kan hjelpe deg med å støtte dem bedre mens du bringer sønnen din.

Når TraVaglio-tiden, fødselen og omsorg for en nyfødt kommer, å vite hva du kan forvente, kan gjøre’hele tingen en’oppleve mye bedre. Les informasjon om vaginal og keisersnitt, amming, bleieendring og mer.

2. Bli en sunn

Før barnet ditt kommer, er det en flott tid å fokusere på helsen din. Hvis du røyker, prøv å stoppe. Har vist seg at røykeeksponeringen under graviditeten øke Risikoen for medfødte kardiopatier i nyfødte.

Hvordan er dine spisevaner? Spis godt nå vil hjelpe deg med å mate dine lange dager (og netter!) Av ny foreldre. Hvis kostholdet ditt kan ha nytte av noen små endringer, bør du vurdere disse sunne utvekslingene. Eller legg til måltidene dine noen rike fibermat og forbedre immunforsvaret.

Hvis en bit & # 8216 har gått, program, programmet en årlig medisinsk undersøkelse med din familie lege eller internist. Og finn ut om du er oppdatert på alle vaksinasjonene dine, som Pertussis.

3. Snakk om foreldre med medforelder

Nå er det en flott tid å begynne å diskutere hva slags foreldre du vil være. Du er både all-in på’amming? (Faderstøtte Det er grunnleggende for suksessen til ammende!) Du vil at barnet skal sove i en barneseng i rommet hennes så snart du kommer hjem? Du vil jobbe begge deler? Hva er dine planer for hjelp til barndommen;?

Husk at disse tingene fortsatt er teoretiske for begge. Når barnet kommer, kan følelsene dine endres. L’amming kan være vanskeligere enn du har håpet, eller du vil kanskje revurdere dine følelser om klut bleier.

Det er også diskusjoner som ikke vil være relevant ennå, men de er fortsatt viktige. Diskutere disiplinen, inkludert ting som spanking, bør finne sted før barnet ditt blir et sprudlende barn. L’Start av diskusjonen åpner nå disse kommunikasjonslinjene og hjelper deg med å skrive inn samme foreldreside.

4. Begynn å spille som et lag

Om å være på samme side, nå er det på tide å begynne å tenke på deg selv som et lag. Du, din medforelder og barnet ditt er bundet for livet, selv om ditt romantiske forhold til medforelder ikke fortsetter. Det er en god ide å begynne å se alt gjennom det eller # 8217; mål og la gå score som om jeg var i en konkurranse.

Hvis personen som bærer barnet ditt føles utmattet og har å gjøre med morgenkvalme, hjelper henne også med å hjelpe deg og ditt barn. Gi dem til å spise det jeg kan spise, samle pusten på rengjøring eller sørg for at du sjekker dem hver dag, er noen måter du kan støtte ditt felles formål: Ta vare på familien din.

5. Bestemme hvilken far du vil være

Ikke alle har et godt forhold til sin far. Hvis du er heldig nok til å ha din store far, vil du kanskje være akkurat som han & # 8211; Og det er fantastisk.

Hvis faren din forlater mye å ønske, kan du føle deg nervøs for din rolle som far. Den gode nyheten er at du bestemmer deg for hvordan du skal håndtere foreldre.

Finn dine rollemodeller av faderskap. Du lager denne rollen fra grunnen av og det er opp til deg å bestemme hvordan du vil at den skal vises.

6. Finn andre fars

I dette notatet er det flott å finne andre fedre for din vennegruppe. Å ha noen som er kjent med utfordringene i foreldre, gir deg et uttak og et sted å stille spørsmål, la av damp eller commiserate på’erfaring å bli pappa.

Det er nettgrupper, grupper av kirker og grupper du kan finne gjennom legen din eller # 8217; sykehus.

7. Gå til avtalene hver gang du kan

Prenatal avtaler er en fin måte å være entusiastisk om graviditet. Åpenbart C’det er opplevelsen av å se din fremtidige baby alle’ultralyd, men også de andre rutinekontrollene kan hjelpe deg med å komme i kontakt med graviditet og lære mer om hva du kan forvente.

Du har muligheten til å stille dine spørsmål, finne ut hva partneren din opplever og lære mer om barnets utvikling.

Selv om arbeidstiden og andre vanskeligheter kan hindre deg i å delta i hver avtale, snakk med medforelder for å skape et program som lar deg være tilstede så mye som mulig. Dette kan fortsette når barnet er det som er programmert for neonatal kontroller.

8. Gjenkjenne at sexlivet ditt kan forandre seg

Bli en forelder kan definitivt ha en effekt på sexlivet ditt. Fra det første øyeblikket lærer du at partneren din forventer at du skal prøve en serie følelser og # 8211; Intensivt forbundet med dem og lodding av intimiteten til sex, nervøs for å gjøre noe som kan påvirke graviditeten, eller bare «8230; forvirret. Dette er et annet sted hvor åpen kommunikasjon er grunnleggende.

Du vil høre mange vitser om hvordan sexlivet eller endringene skjedde med kroppen under graviditeten. Disse kommentarene er ikke nyttige og ignorerer den følelsesmessige kompleksiteten til sex og foreldre.

Virkeligheten er at sex etter graviditet vil ta tid & # 8211; Og vi snakker ikke bare om 6-ukers utvinning foreslått for fysisk helbredelse etter arbeidskraft og fødsel.

Det er viktig å være følsomt for alle endringer du krysser både & # 8211; Mangel på søvn, amming, følelsesmessig innvirkning på å ha en nyfødt & # 8211; Og kommunisere dine behov med partneren din og din når det gjelder intimitet og sex.

Men sex etter at et barn kan være enda bedre. Du er koblet på måter du aldri har vært og # 8217; Delt erfaring for å bli foreldre kan nærme seg enda flere par.

9. Feire milepæler

Ofte L’Graviditetsutvikling og feiringer som barns dusjer fokuserer på den gravide personen, men du er også en del av dette.

Vurder ideen om å organisere en blandet dusj, slik at du kan være en del av moro. Gå og handle med partneren din for å velge elementene for barnet ditt. Hold en dagbok på hvordan du føler. Ta også mange bilder under graviditeten. Dokumentasjon av disse endringene er like viktig for deg!

10. Velkommen ditt sted i forberedelser

C’Det er mye å gjøre for å forberede seg på en ny ankomst. Sikkert handler det ikke bare om å bringe barnet. Opprettelsen av et register, forberedelse av et rom, pengerbesparende, søket etter hjelp alle «8217; barndommen og mange andre elementer må adresseres for å forberede babyen din.

Du kan finne at du liker å være en del av alle oppgavene, eller at du passer best for å håndtere bare visse aspekter. Søk etter mange måter å bli involvert i å forberede på din nye ankomst.

Noen forslag:

 • Lær hvordan du installerer og bruker bilsetet (og frivillig til å undervise andre)
 • Foreta telefonsamtaler på barnas varetekt eller på’forsikring
 • sette sammen møbler eller male rommet
 • Søk i de beste Marsups eller formlene
 • Følg et kurs på fødselen eller # 8217; amming med partneren din
 • Snakk med din arbeidsgiver av permisjonsalternativene
 • Klargjør sykehusposen

11. Fungere som en kommunikator (eller bouncer) når det er nødvendig

En nyfødt kan bringe det beste & # 8211; og det verste & # 8211; til folket. Husk at tale på teamet ditt? Du er din medforelder og ditt nye barn.

Det er opp til teamet ditt å bestemme ting som de som går til fødselen, så snart du vil ønske deg velkommen og en million andre beslutninger du vil samarbeide. Hvis familie eller venner spørsmålet dine valg, er det viktig at du snakker.

Husk at det er sunt og normalt å etablere grenser. Hvis du vil feire fødselen som inviterer alle de du kjenner hjemme hos deg i dagene senere, er barnets ankomst, det er fantastisk.

Men hvis du vil begrense besøkende og bruke litt & # 8216; av tid alene i familien, er det like fantastisk. Du kan la andre få vite hva du vil gjøre & # 8211; Og du vil ikke gjøre & # 8211; som en familie.

12. Forsvare din medforelder

Ikke bare i familie situasjoner. Dette kan bety å snakke for å stille spørsmål til avtaler eller under travaglio. Dette kan bety å gjøre mulig å støtte dem i sin beslutning om å komme tilbake til jobb eller i sin beslutning om å bli hjemme.

Dette kan også bety å se etter tegn på postpartum depresjon og hjelpe dem med å få den riktige profesjonelle hjelpen. Du er en kraftig kraft i å støtte deres helse. Og å ha to sunne foreldre er gode for barnet ditt.

1. 3. Dele ansvaret

Vi snakket om det under graviditeten, men sørg for at du fortsetter å være involvert når barnet kommer. Det er lett for fedrene som føles utelukket i de tidlige dager, spesielt hvis den andre foreldre ammer. Du kan føle at din rolle ikke er så viktig, men det er.

Måter å ta vare på din nyfødte:

 • Endre bleier og # 8211; ikke bare i løpet av dagen, men i løpet av natten oppvåkninger
 • bad
 • tilbringe huden på huden for å bidra til å etablere en Sikker vedlegg
 • Les barnet ditt
 • Velg en spesiell sang å synge før du setter opp
 • Biberon (eller hvis barnet ammer utelukkende, vær burperen eller ta vare på ham før og etter måltidet)
 • Drikkeholder og snacks til medforelder
 • Vendt saker som retter og vaskerom; Du kan bære den mens du gjør mange ting hjemme!

14. Hold din sans for humor

Å være foreldre er et rot. Det er vanskelig, komplisert og utmattende. Men det er også morsomt, spennende og givende. Nøkkelen til å overvinne øyeblikk og # 8211; Være positiv og negativ & # 8211; Det er å være i stand til å le. Når du ikke har sovet nok og hver bleie ser ut til å være en burst og ved et uhell verser brystmelk i kaffen din, vil din evne til å le ta deg gjennom utfordringene.

15. Søvn

Din partner trenger å sove. Du trenger å sove. Barnet ditt trenger å sove.

Det er mange tilnærminger å sove, og noen forsøk og feil kan trenge å finne den riktige veien til familien din. Det viktigste er at alle sover. Du må kanskje jobbe i morgen, men også din medforelder.

Sover i skift, gjør noen sonnellini når du kan, dele og erobre for å ta vare på gjerningene og ansvaret som må utføres slik at den andre personen kan ta en pause. Uansett hva du gjør, sørg for at alle hjemme har sjansen til å sove.

16. Vet at du er viktig for barnet ditt

Det vil være mange faser av babyens liv. Noen ganger kan du føle deg frakoblet eller ikke viktig.

Det kan være vanskelig å gå tilbake til jobb eller føle seg som den sekundære omsorgspersonen. Men å jobbe utenfor hjemmet for arbeid gjør deg ikke en dårlig far: du gir familien din.

Stol på oss, du vil sikkert ha øyeblikk for å skinne, for eksempel når din baby sier & # 8220; Dada & # 8221; eller hold fingeren første gang. Eller når du er den eneste personen som de vil glide på eller synge sin spesielle sang.

Faderskap betyr å være inne i lang tid. Din tilstedeværelse i deres liv er en gave du tilbyr dem & # 8211; Og deg selv & deg hver dag.