Flourbad D & # 039; havre for varicella

Vannkopper

Forårsaket av varicella-zoster-viruset, er varicella en smittsom sykdom som varer fra 5 til 10 dager. Det er kjent for sin irriterende og pruriginøse utslett som utvikler seg i blærer fulle av væske og deretter skorper.

Selv om vanligvis starter på brystet, ansiktet eller ryggen, kan vannkoppen dekke hele kroppen. C’er en varicella vaksine.

Flour Bathroom D’havre for varicella

De fleste tilfellene av Varicella handler om barn under 15 år, så når du foreslår et bad av mel D & # 8217, vil deres første tanke være en tank full av klebrig og varm mat til frokost.

Du kan forsikre din sønn som ikke er så. Og de vil gjerne vite at et bad av mel d’havre skal lindre deres irriterende kløe.

Denne beroligende behandlingen bruker mel D’kolloidale havre som er bakken i et fint støv slik at du blander med badet vann og ikke alle synker på bunnen.

D & # 8217 mel; kolloidale havre har blitt brukt av generasjoner som et beroligende middel for huden hjemme. Men vitenskapen støtter også sin effektivitet.

Flere studier, inkludert de av 2015 (fra Johnson forskere & Johnson), 2012 Og 2007, Legg merke til at 8217; kolloidale havre har antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper.

L’kolloidal havre kan hydrere huden og fungere som mykgjørende for å forbedre tørr hud. De har også høye nivåer av stivelse til å fungere som en agent som beroliger og beskytter huden.

Hvordan lage et bad med mel d’havre

 • Begynn å fylle et rent badekar med varmt vann.
 • Legg til ca 1/3 kopp mel D’kolloidale havre. Hælder d’havre under kranen når den kjører, bør den blande lett på badet vann.
 • Når tanken er fylt på et passende nivå, bland med hånden, slik at du kan blande melet D’havre som er sunket på bunnen.
 • L’vann skal ha en silkeaktig følelse og et melkeaktig utseende.
 • Dyp i et bad med mel d’havre

  Barnet ditt bør være på badet av mel D’havre for hele tiden foreslått av legen, vanligvis ca 10 minutter. Avhengig av’barnalder, kan du samle og dryppe dummy vannet på delene av barnet ditt som ikke er under’vann.

  Husk at den kolloidale havringen kan gjøre tanken ekstremt glatt.

  På slutten, skyll godt, bruk deretter en myk klut til å tørke og dab baby. Gnidning kan irritere sensitiv hud.

  Hvor D & # 8217 mel er tilgjengelig; kolloidale havre?

  D & # 8217 mel; kolloidale havre er tilgjengelig i de fleste apotek og online. Du kan også forberede din mel D’kolloidale havre.

  Hvordan forberede mel D’kolloidale havre

  The Mel D’kolloidale havre er en normal havregryn som har vært pulver. Hvis du har en matlaging robot, en blender eller en kaffekvern og mel d’havre (ikke øyeblikkelig), er du klar til å forberede melet d’kolloidale havre.

 • Hell 1/3 kopp mel D’havre i blender sett på’høyere innstilling og grind den i et fint og ensartet pulver. Det må være veldig bra, slik at det blander badet vann og ikke lunger på bunnen av tanken.
 • Test din sliping legger til ca. 1 spiseskje pulverisert havre i 8 gram varmt vann. Omrøring Vel, støv bør raskt forvandle vann til en laktikkfarge med en silkeaktig følelse.
 • Hvis det meste av pulveret går ned på bunnen av glasset, må du male det finere.
 • Ta bort

  Flourbadene D’kolloidale havre kan gi lettelse alle’ekstrem kløe som følger med varicella. Kontakt barnets lege for en anbefaling om hvor mange beroligende bad kan gjøre barnet ditt hver dag til sykdommen gjør kurset.

  The Mel D’kolloidale havre er lett tilgjengelig for kjøpet, eller du kan forberede det alene. I alle fall kan hjelpe din sønn med symptomene på vannkoppen.