Fjerningskostnad for laserstrekninger

Fjerner laserstreksmerker

Fjerning av laserstrekninger består i fjerning av strenger (strekker) via laseroppløsning. Fungerer ved å fjerne det ytre laget av huden for å bidra til å omstrukturere huden over.

Under prosedyren brukes lysstråler i konsentrerte mengder for å oppmuntre til ny vekst. Selv om det ikke er i stand til å fullstendig eliminere strekkmerker, kan laserfjerning bidra til å gjøre striatene jevnere, og dermed redusere utseendet deres.

To typer lasere brukes til behandling av hudoppløsning: ablativ og ikke-ablativ laser. Ablative lasere (CO2, Erbium Yag) behandler strekkmerker ved å ødelegge det øvre laget av huden. Nyopprettede hudvev vil bli jevnere i konsistensen og i # 8217;.

De ikke-ablative laserne (Alexandrite, Fraxel) ødelegger ikke det øvre laget av huden. I stedet retter de seg mot de underliggende områdene i hudoverflaten for å fremme kollagenvekst fra # 8217; interiør mot utsiden.

Hvor mye er fjerningen av laserstrekninger?

Sekund Amerikansk råd av estetisk kirurgi (Abcs), denne typen hud resurfacing behandlinger har et bredt spekter av kostnader fra $ 500 til $ 8,900.

Hver ablativ laserbehandling koster i gjennomsnitt $ 2,681. Ikke-ablative laserbehandlinger koster i gjennomsnitt $ 1,410 hver, ifølge American Society for estetisk plastikkirurgi (Asaps).

Det er ofte andre skjulte kostnader utenfor disse estimerte kostnadene til leverandøren. Din totale kostnad kan avhenge av:

  • anestetika
  • konsultasjoner
  • laboratorie kostnader
  • Utgifter D’kontor
  • Painkiller-narkotika (om nødvendig)

Den gode nyheten er at når det gjelder tid, er hver prosedyre relativt rask. Ablative lasere kan ta omtrent en og en halv time; tid og en halv, mens ikke-ablative behandlinger kan utføres på bare 30 minutter om gangen.

Hva er kostnaden for tid for fjerning av laserstrekninger? | Gjenopprettingstider

Laserterapi er klassifisert som en ikke-invasiv behandling, noe som betyr at kirurgiske graveringer ikke brukes. Dette gjør gjenopprettingstider mye raskere enn tradisjonell kirurgi. Du bør imidlertid planlegge minst en pause på behandlingsdagen.

Avhengig av hvilken type laser som brukes, kan den totale tiden for prosedyren vare mellom 30 og 90 minutter. Dette inkluderer ikke tiden som tilbys for å fylle ut dokumentene, samt forberedelsestiden før prosedyren.

Du kan legge merke til at huden din er litt rosa eller rød etter hver behandling. Dette er normalt og bør reduseres innen noen få uker. De ablative lasere er mest effektive i behandlingen av strenger, men har også det største antall bivirkninger på grunn av deres aggressive natur. Disse effektene inkluderer tørr hud og liten ubehag. Din hud vil også danne skorpe før du avslører nye vev rundt strekkmerker.

Avhengig av’område som skal behandles og typen laser som brukes, velger noen mennesker å ta flere dager med ferie etter prosedyren.

Flere måneder kan også være nødvendig for å se de komplette resultatene, spesielt med ikke-ablative lasere, sier Abcs.

Den er dekket av forsikring?

Fjerning av strekkmerker gjennom laserterapi og andre behandlinger betraktes som en estetisk prosedyre (estetikk). Laserterapi kan dekkes i tilfeller som anses nødvendig fra et medisinsk synspunkt, for eksempel smertebehandling. Men L’Medisinsk forsikring dekker ikke laserterapi for fjerning av strekkmerker.

Det er måter å redusere kostnadene på?

Fjerning av laserstreksmerker kan ende opp med å bli ganske dyre, vurderer det faktum at forsikringen ikke dekker det. Det er imidlertid noen måter du kan potensielt redusere dine levekostnader.

Først av alt, snakk med leverandøren av betalingsplaner og rabatter. Mange kontorer tilbyr ingen rente lån for denne typen prosedyre. Noen spas tilbyr også rabatter for flere økter. Disse tilbudene varierer i henhold til leverandørene, så det kan være nødvendig å se seg rundt.

C’Det er også mulighet for rabatter på produsenten. Dette kan bidra til å kompensere for en liten del av den totale behandlingen av behandlingen. Spør leverandøren din om det er klar over noen tilbud om rabatter pågår.

Hvor lenge varer det?

Generelt, Abcs Han sier hud resurfacing behandlinger kan & # 8220; varige år & # 8221;. Problemet er imidlertid at dette kan avhenge av hvor godt du tar vare på huden din.

Noen ganger krever strekkmerker bare ablativ laserbehandling. Imidlertid er ikke-abblative behandlinger ikke så aggressive. De SÅ SNART SOM MULIG Anslå at du trenger i gjennomsnitt fra en til seks ikke-ablative laserbehandlinger.

Hver behandling koster generelt det samme som den første sesjonen. Unntaket kan være hvis din spesielle leverandør tilbyr rabatter for flere økter. Du må vente tre eller fire uker mellom hver økt.

Når huden din er helt helbredet, og du er ferdig med alle dine økter, kan resultatene vare i mange år, ifølge Amerikansk samfunn av plastikkirurger.

Laserbehandlinger vs Microdermabrasion vs kirurgi vs mikronedling

Hud-resurfacing laseren er bare en av alternativene som er tilgjengelige for strekkmarkedet. Kirurgi er den mest invasive, men kan også gi de mest varige resultatene. Anser forskjellene og likhetene av laserbehandlinger med hensyn til mikrodermabrasion, kirurgi og mikroagus under.

Behandlinger Lasermicrodermabrasion Removal Surgical RemovalRoneEdlingTypeononinevasivenonvasive innebærer en invasiv kirurgononintervensjon Den totale kostnaden forventet avhenger av hvilken type laser som brukes: Gjennomsnittlig, Hver ablativ laserbehandling koster $ 2.681, mens ikke-ablative lasere koster $ 1,410 for behandling $ 139 for behandling, ifølge American Society for estetisk plastikkirurgiavhenger av «8217; området som skal behandles, for eksempel, A’Abdominoplasty kan koste ca $ 5,339 pluss sykehus og anestesi utgifter mellom $ 100 og $ 700 Hver øktAntall behandlinger som er nødvendige ablative lasere brukes en eller flere ganger, avhengig av ønsket resultat, kan ikke-ablative lasere programmeres opptil seks ganger til tre eller fire uker med forskjellig avstand, vanligvis en gang i måneden i gjennomsnitt, de er nødvendige fra fire til seks behandlinger forventede resultater åpenbare endringer etter flere uker, da den nye huden regenererer, kan du se umiddelbare endringer, men ikke vare lenge, endringer er utformet for å være permanente umiddelbare resultater, men disse er ikke dramatiske dekket fra # 8217;? Ikke-skjermgjenopprettingstid fra 10 til 14 dager, avhengig av størrelsen på’betydelig gjenopprettingstidsbehandlingsområde fra to til fire uker i gjennomsnitt ingen signifikant gjenopprettingstid

Få mest mulig ut av din investering på huden din

Uansett om ablativ eller ikke-ablativ laserbehandling er best for deg og din hudtype, er det måter å absorbere kostnadene ved å planlegge på forhånd og kommunisere med leverandøren din.

En måte å få mest mulig ut av huden resurfacing med laseren er å forstå hvilke resultater du kan forvente og følge trinnene for å maksimere dem.

Det er viktig å følge leverandørens instruksjoner for behandling av behandling av laserbehandling. Dette vil bidra til å forhindre komplikasjoner som infeksjoner, hyperpigmentering og arr. La huden din bli helt før du utfører en intens aktivitet.

Også, uavhengig av hvor lenge den har gått fra den siste økten, må du bruke Sun Cream ALL’område hver dag. Dette vil ikke bare redusere mulighetene for senile flekker, rynker og kreftvekst, men vil også bidra til å forhindre at eventuelle gjenværende tegn på strekkmerker mørkere og blir mer synlige.