Hva å drikke for syre refluks: te og ikke-syre juice

Beskrivelse

Hvis du lider av sur refluks eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), kan du tilbringe måltider som unngår visse matvarer og drikkevarer. Disse forholdene forårsaker magesyreutslipp i spiserøret.

Gerd symptomer påvirkes av hva du spiser. Symptomene kan inkludere hoste, kvalme og heshet. Også belching, ondt i halsen og regurgitasjon er vanligvis forbundet med GERD. Det du bestemmer deg for å inkorporere eller unngå i kostholdet ditt, kan hjelpe deg med å lindre noen av symptomene dine.

Drikker som kaffe, cole og syrejuicer er ofte øverst på listen over ting som ikke skal gjøres. Disse drikkene kan øke risikoen for GERD-symptomer. I stedet er det hva du bør drikke for å redusere symptomene.

Urtete

Herbal te bidrar til å forbedre fordøyelsen og suge mange mageproblemer, for eksempel gass og kvalme. Prøv en koffein urtete for syre refluks, men unngår grønn mynte eller peppermynte. Mint utløser syre refluks for mange.

Kamille, lakris, l’glatt elm og marshmallow kan være av de beste urte rettsmidler for å berolige Mrge symptomer.

Lakris bidrar til å øke esophageal belegg slimbelegget, noe som bidrar til å roe effekten av magen;. Imidlertid er det ikke nok bevis for å bekrefte fennikelen, marshmallow root eller papaya root effektivitet.

Når du bruker tørkede urter som teekstrakter, bør du bruke en teskje urter for en kopp varmt vann. Bratte blader eller blomster, dekket, i 5-10 minutter. Hvis du bruker røttene, forlater du infusjon fra 10 til 20 minutter. For å få de beste resultatene, drikk fra to til fire kopper om dagen.

Kjøp kamille, lakris og te alle’glatt elm på Amazon.

Husk at noen urter kan forstyrre noen reseptbelagte legemidler, så snakk med legen din før du prøver et urtemedisin.

Magert eller skummet melk

Vaksine melk er vanskelig å fordøye for noen mennesker og kan inneholde en betydelig mengde fett. Som alle fettstoffer kan hele vaksinemelk slappe av den nedre esophageal sphincter, som kan forårsake eller forverre refluks symptomer.

Hvis du må gå med produktene basert på kumelk, velg de med laveste fett.

Vegetabilsk melk

For folk som er laktoseintolerante eller bare opplever en økning i syre refluks symptomer fra meieriprodukter, er vegetabilske melker en god løsning. I dag er en rekke av disse produktene tilgjengelige, inkludert:

 • soya melk
 • mandel-melk
 • linfrø
 • cashew melk
 • kokosnøttmelk

Almond melk, for eksempel, har en alkalisk sammensetning, som kan bidra til å nøytralisere magesyren og for å lindre symptomene på syre refluks. Soyamelk inneholder mindre fett enn de fleste meieriprodukter, noe som gjør det til et sikrere valg for folk med GERD.

Carragenin er et vanlig additiv i ikke-meieriprodukter og kan bidra til fordøyelsessymptomer. Sjekk etikettene dine og unngå dette additivet hvis du har GERD.

Fruktjuice

Citrusdrikker og andre drikker som ananasjuice og eplejuice er veldig sure og kan forårsake syre refluks. Andre typer juice er mindre syrer, og derfor er de mindre sannsynlig å utløse symptomene på GERD i de fleste. Gode ​​alternativer inkluderer:

 • gulrotjuice
 • aloe vera juice
 • Kåljuice
 • Friske drikker tilberedt med mat mindre syrer, som rødbeter, vannmelon, spinat, agurker eller pærer

Siden tomat mat kan utløse reflux symptomer, unngå tomat juice kan også redusere GERD symptomer.

Rister

Smoothies er en fin måte for nesten alle å inkorporere flere vitaminer og mineraler i kostholdet. Jeg er en’usedvanlig bra (og velsmakende alternativ!) For personer med GERD.

Når du forbereder en smoothie, se etter de samme lave surhetsfruene du vil gjøre for juice, som pære eller # 8217; vannmelon. Prøv også å legge til grønne grønnsaker som spinat eller kål.

Prøv dette Enkel lav shake av karbohydrater som inkorporerer spinat og avokado. A’Et annet alternativ er denne veganen Grønn te smoothie Grønne druer.

Foss

Noen ganger har de enkleste løsningene mer fornuftig. PH i det meste av vannet er nøytral, eller 7.0, som kan bidra til å øke pH i et surt måltid.

Selv om dette er svært sjeldent, husk at for mye vann kan forstyrre mineralbalansen i kroppen din, som vil øke sannsynligheten for sur refluks.

Kokosnøttmelk

L’usøtet kokosnøtt vann kan være et utmerket alternativ for personer med syre refluks. Denne drikken er en god kilde til elektrolytter som er nyttige som kalium. Disse elektrolyttene fremmer pH-balansen i kroppen, som er grunnleggende for å kontrollere syre refluks.

Få en hel online sak for å appease tørsten din!

Drinker å unngå

Noen drinker kan forverre tilbakeløpssymptomer og bør unngås. Eksempler er fruktjuicer, koffeindrikker og karbonatiserte drikker.

Sitrusjuice

Sitrusjuice er naturlig høyt syre, og derfor kan de forverre sur refluks. Eksempler på sitrusjuice inkluderer:

 • sitronsaft
 • Juice D’Orange
 • Mandarinjuice
 • lime juice
 • grapefrukt juice

L’sitronsyre som er naturlig tilstede i sitrusfrukter, kan irritere spiserøret. Mens magen er gjort for å motstå mer sur mat, er spiserøret ikke.

Når du kjøper juicebaserte drinker, sjekk og unngår L’sitronsyre. Noen ganger brukes det som en aroma.

kaffe

Morgenkaffe er en daglig tilpasset for mange, men folk med syre refluks bør unngå det når det er mulig. Kaffe kan stimulere overflødige magesyrer som kan gå opp til 8217; spiserør, spesielt hvis du drikker mye. Dette oversetter til Accentuated Acid Reflux Symptomer.

Andre drikker som inneholder koffein, som brus eller te, kan ha lignende effekter og bør unngås så mye som mulig.

alkohol

L’Alkohol kan negativt påvirke syre refluks, uavhengig av om du drikker et glass vin eller drikker en margaritet. Det er mer sannsynlig at åndene raskt forverrer tilbakeløpsforhold, selv om selv et glass vin med et rikelig måltid eller syre kan forårsake ubehag.

Tungt alkoholforbruk kan være en risikofaktor for utviklingen av Gerds og kan forårsake skade på slimhinnen i magen og i # 8217; esophagus.

Acid reflux under graviditet

Noen kvinner som aldri har hatt syre refluks før de utvikler syre refluks symptomer eller halsbrann i løpet av graviditeten. Dette er normalt, og mange kvinner har en nedgang eller ingen symptom etter enden av graviditeten.

I tillegg til å følge retningslinjene som er diskutert ovenfor, prøv å nippe væsker i stedet for å drikke raskt for å forhindre syre refluks symptomer. Hold en matdagbok for å holde oversikt over hva som forverrer symptomene, kan hjelpe deg med å forhindre symptomer under graviditet.

Behandling for syre refluks

Hvis din GERD- eller syre refluks ikke har reagert på rent kosttilskudd, kan andre rettsmidler og narkotika tilby lettelse.

Bench behandlinger (OTC) inkluderer:

 • Midlertidig bruk av OTC-antacida, for eksempel kalsiumkarbonat (tommer)
 • Protoniske pumpehemmere, som omeprazol (Prilosec) eller Lansoprazol (Prevacid)
 • Receptor blokkere H2, som famotidin (Pepcid AC)
 • Deglicyrizinata lakris

Reseptbelagte legemidler inkluderer:

 • Foreskrevne protonpumpehemmere
 • H2-reseptorblokkere med reseptbelagte kraft

I ekstreme tilfeller kan kirurgi være en alternativet «8217. Kirurgi kan forsterke eller styrke den nedre esophageal sphincter.

De beste forbruksvanene for GERD og sur refluks

Som med å spise, når og hvordan å drikke drinker kan gjøre en forskjell i symptomene på GERD. Følgende forslag kan bidra til å holde symptomene i sjakk:

 • Unngå å hoppe over frokost eller lunsj, noe som kan føre til å spise for mye & # 8211; Og drikke for mye & # 8211; på slutten av dagen.
 • Renunciation av natt snacks, inkludert drinker som kan forårsake mageforbrenning. Dette inkluderer karbonerte drikker og koffein som inneholder.
 • Hold oppreist stilling under og etter å ha spist og full. Ikke spis i minst tre timer før du går i dvale.
 • Moderat ditt alkoholforbruk. Drikker for mye alkohol kan forårsake tilbakeløpssymptomer hos noen mennesker.
 • Redusere eller eliminere krydret og stekt mat.
 • Øker sengen på sengen slik at tyngdekraften kan bidra til å forhindre syren i fôring i # 8217; esophagus.

Ved å praktisere sunne spisevaner og legge merke til hvordan symptomene reagerer på spesifikke matvarer og drikke, kan du redusere reflux symptomer og forbedre kvaliteten på livet ditt.