Egnethet for Medicare Del B: Krav, Frister og registreringsmetoder

Del på Pinterest

Hvis du ønsker å abonnere på Medicare Quest’år, er det viktig å forstå egnethetskravene til Medicare del B.

Du er automatisk egnet for å abonnere på Medicare Del B til en alder av 65 år. Du kan også abonnere under spesielle omstendigheter, for eksempel hvis du har en diagnose av funksjonshemming eller nyresykdom på terminalstadiet.

I denne artikkelen vil vi utforske de som er egnet for Medicare-del B, hvordan man registrerer seg og viktige Medicare-tidsfrister for å merke seg.

Hva er egnethetskravene til Medicare del B?

Medicare del B er en helseforsikringsalternativ som blir tilgjengelig for folk i USA når du når 65 år. Det er imidlertid noen spesielle omstendigheter der det er mulig å kvalifisere til å melde seg på Medicare del B før 65 år.

Nedenfor finner du Kvalifikasjonskrav For l’bedrift til Medicare del B.

Du er 65 år gammel

Du kvalifiserer automatisk for Medicare Del B når du når 65 år. Selv om du må vente på å bruke fordelene til alderen 65, kan du registrere deg:

 • 3 måneder før 65-årsdagen din
 • For din 65-årsdag
 • 3 måneder etter din 65-årsdag

Har du en funksjonshemming

Hvis du har et funksjonshemning, og du får ugyldighetsutbetalinger, er du egnet til å abonnere på Medicare Del B, selv om du ikke er 65. Ifølge Social Security Administration, Kvalifiserende funksjonshemninger Kan inkludere:

 • Sensoriske lidelser
 • Kardiovaskulær og blodsykdommer
 • Fordøyelsessystemforstyrrelser
 • Nevrologiske lidelser
 • psykiske lidelser

Du har en nyresykdom på terminalstadiet (ESRD)

Hvis du har blitt diagnostisert med en ESRD, er du egnet for å abonnere på Medicare Del B, selv om du ikke er 65 år gammel. Det er imidlertid viktig å merke seg at du ikke vil kunne abonnere på en Medicare plan del c.

Hva er unntakene til reglene på # 8217; Apparatet Alder for Medicare Del B?

Medicare er generelt reservert for amerikanere i alderen 65 år eller eldre. De eneste unntakene til reglene på # 8217; alder for egnetheten til Medicare del B er:

 • Hvis du har et funksjonshemning, og du mottar betalinger av sosial sikkerhet invaliditet
 • Hvis det har en diagnose av nyresykdom på terminalstadiet

Begge kvalifikasjonene vil tillate deg å registrere deg for Medicare Del B før din 65-årsdag. I de fleste tilfeller vil du være registrert automatisk i Medicare deler A og B etter å ha mottatt funksjonshemmede i 24 måneder.

Ellers må du registrere deg selv gjennom nettsiden Social Security.

For å lære mer om når du personlig er egnet til å abonnere på Medicare Del B, kan du bruke Medicare’S Fitness og Computer Calculator.

Hva dekker Medicare del B?

Medicare del B, som en del av original Medicare, dekker diagnosen, behandlingen og forebygging av medisinske forhold.

Dette inkluderer nødvendige tjenester eller forsyninger fra et medisinsk synspunkt knyttet til diagnose eller behandling av en tilstand, inkludert besøk til beredskapsrommet. Inkluderer også L’forebyggende helsevesen, som for eksempel årlige besøk av legen.

Videre dekker Medicare del B også:

 • Medisinsk transport, som ambulansetjenester
 • Slitesterkt medisinsk utstyr, for eksempel blodsukkerstrimler og krykker
 • Noen reseptbelagte legemidler, selv om dette dekselet er begrenset
 • Mental Helsetjenester, inkludert sykehus og ambulante tjenester
 • Klinisk forskning, inkludert kliniske studier med eksperimentelle behandlingsalternativer

Medicare del B dekker ikke sykehusopphold, reseptbelagte legemidler eller tilleggsdeksler som dental eller visning.

Det finnes andre alternativer for lignende dekning?

Medicare del B er bare en «8217; alternativ tilgjengelig for Medicare mottakere. Imidlertid, den Beste dekning Fordi du vil avhenge av din personlige og økonomiske situasjon.

Andre dekningsalternativer som kan brukes på plass eller i kombinasjon med Medicare Del B inkluderer Medicare Del C, Medicare Part D og Medigap.

Medicare del C

Medicare del C, også kjent som Medicare Advantage, er en «8217; alternativet som tilbys av private forsikringsselskaper for Medicare-mottakere.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Oppdaget at Medicare Advantage er et populært medicare-alternativ, med nesten en tredjedel av mottakerne som velger en fordelsplan i forhold til tradisjonell Medicare.

For å abonnere på Medicare Del C, må du allerede være registrert i delene A og B.

Med en Medicare Advantage-plan, vil du generelt bli dekket for:

 • Sykehus tjenester
 • Medisinske tjenester
 • Medisin på resept
 • Dental tjenester, utsikt og # 8217; hørsel
 • Tilleggstjenester, for eksempel treningsabonnementer

Hvis du har en Medicare-del C-del, erstatter dette originale Medicare.

Medicare

Medicare Det er ekstra dekning for reseptbelagte legemidler for alle som skriver til originale Medicare.

Hvis du er interessert i å abonnere på del D-deksel, må du sørge for at du gjør det så snart som mulig. Hvis du ikke abonnerer på del C, del d eller til dekning for tilsvarende legemidler innen 63 dager etter ditt første abonnement, må du møte en fast.

Hvis du har abonnert på en piano del C, trenger du ikke å medisere del D.

Medigap

Medigap er et annet tilleggsalternativ for alle som skriver til originale Medicare. Medigap er designet for å dekke noen kostnader knyttet til Medicare, som tildeler, fradrag og betalinger.

Hvis du har abonnert på en piano del C, trenger du ikke å abonnere på Medigap-dekning.

Viktige Medicare-tidsfrister

Det er ekstremt viktig å ikke miste noen Medicare-frist, da dette kan føre til sent sanksjoner og hull i dekningen. Her er Medicare-tidsfrister for å være oppmerksom på:

 • Original registrering. Du kan abonnere på Medicare Del B (og Del A) 3 måneder før, måneden og 3 måneder etter din 65-årsdag.
 • Medigap Registrering. Du kan abonnere på en ekstra medigaap-policy i maksimalt 6 måneder etter at 65 år blir 65 år.
 • Tardiv registrering. Du kan abonnere på en Medicare eller Medicare Advantage-plan fra 1. januar til 31. mars hvis du ikke har registrert deg når du hadde kravene til første gang.
 • Inscription til Medicare Part D. Du kan abonnere på en piano del D fra 1. april til 30. juni hvis du ikke har registrert deg når du har vært egnet for første gang.
 • Planendring Registrering. Du kan registrere deg, forlate eller endre planen for del C eller del D fra 15. oktober til 7. desember, i den åpne registreringsperioden.
 • Spesiell registrering. Under spesielle omstendigheter kan du kvalifisere for en spesiell registreringsperiode på 8 måneder.

L & # 8217;

L’Fitness til Medicare Part B starter for de fleste amerikanere ALLE’alder av 65. Spesielle kvalifikasjoner, for eksempel funksjonshemming og visse medisinske forhold, kan gjøre det egnet L’Registrering til del B på forhånd.

Hvis det er behov for flere dekning enn det som tilbys fra del B, inkluderer ekstra dekningsalternativer del C, del D og Medigap.

Hvis du er interessert i å abonnere på et Medicare-deksel av noe slag, legger du til med tidsfrister for registrering og besøk Trygd Nettstedet for å starte.