Dr. Nandi: Helsefordelene til intimiteten

Dr. Partha Nandi, MD, FacP er en praktiserende lege, en av de viktigste tilhengerne av pasienter, skaperen av & # 8220, spør dr. Nandi & # 8221; og helsepersonell på WXYZ (ABC) Detroit. Les videre for å lære om Dr. Nandis råd om helsemessige fordeler med intimitet.

I dag gir jeg alvorlige doktorsordrer. Klar? her er det. Gjør mer sex. Klemmer mer. Kysse. Finn mer tid for intimitet. Du kan klare det? Jeg håper du er klar for utfordringen fordi disse handlingene gjør mer enn du kanskje forestiller deg. Du vet allerede at de får deg til å føle deg bra (ok, fantastisk!) Fysisk, men disse handlinger av intimitet bærer enorme helsemessige fordeler som går utover fysikeren. Og hver aspirerende Healhero ™ burde kjenne dem.

L’Intimitet er en nøkkelkomponent for et sunt liv. Hver omfavnelse, hvert kyss, hver berøring utløser en følelsesmessig forbindelse og styrker dine relasjoner. Skape tillit og får deg til å føle deg verdsatt. Lag autentiske partnerskap og les mer om båndene du deler med de du elsker. Dette er meningen med # 8217; intimitet. Ja, noen ganger er det fysisk glede, men de er de ubestridelige forbindelsene som vi etablerer at de har større innvirkning på våre liv og helse.

L’Intimitet forbedrer helsen din

Bli intimt jevnlig styrker immunforsvaret ditt. Kroppens forsvar jobber og hjelper deg med å bekjempe infeksjoner. Din risiko for hjertesykdom og prostatakreft reduseres. Hvis dette ikke er en tilstrekkelig grunn, har det vist seg at du ofte omfavner de menneskene du elsker, kan senke blodtrykket så mye som reseptbelagte legemidler. Og hvis du vil forbedre tannhygiene, shriveled i minst 30 sekunder hver dag.

Fra en’se på vår siste live chat på Facebook med Dott.SSA Nandi på Museum of Sex i New York:

L’Intimitet hjelper deg med å leve lenger

Sunn seksuelle relasjoner kan forlenge livet ditt opp til 8 år. La denne flaksen. Du kan nyte et fantastisk forhold, ha sex ofte & # 8230; og leve lenger takket være dette. Fortsett å forbedre, nei? Vær gift øker sjansene dine for å leve et lengre og sunnere liv. Din ektefelle er en livspartner, et medlem av stammen. Og de som har stammer lever lenger og lider av mindre helseforstyrrelser.

L’Intimitet gjør deg lykkeligere

Mindre stress, bedre søvn og mer avslapning gjør deg lykkeligere. Orgasmer, klemmer og kyss frigjør velværehormoner som gir deg en naturlig burst og en følelse av nærhet til de rundt deg. Fysisk slapper muskler og slipper spenningen. Hvis du er på utkikk etter en enkel måte å forbedre helsen din, anbefaler jeg sterkt å klemme noen etter å ha lest denne artikkelen.

Alt tilbake til personlig tilkobling

L’intimitet er en kilde til glede. Legg til moro i livet ditt (du kan tenke på en mer morsom måte å trene på?). Men dets fordeler går mye dypere. Du bygger tillit. Du styrker følelsesmessige bånd og demonstrerer din forpliktelse til et partnerskap. Respekter deg selv og utvide det samme i forhold til dine partnere, venner og kjære. Og husk & # 8230; ha det gøy! Du kan nyte disse øyeblikkene og forbedre helsen din på samme tid! Legg til mer intimitet i livet ditt, vikle rundt armene dine rundt noen du elsker, del et lidenskapelig kyss med kjære og tilbringe kvalitetstid mellom arkene! Doktors ordre.

Lyset i meg ære lyset i deg.

Namaste,

Dott. Nande

Denne artikkelen har blitt publisert opprinnelig Be Dr. Nandi.