Essensielle elementer i ulcerativt kolittbad

Hvis du har ulcerøs kolitt (CU), vet du at det noen ganger kan være en smerte å forlate komforten i ditt hjem. Du må være klar for alt du forstår deg selv, siden alt, fra ferdigpakket mat til lange køer og familiens stressende telefonsamtaler, kan frigjøre din neste flamme eller gjøre det uutholdelig.

Følgende forslag og triks er avgjørende for å hjelpe deg med å bla i den utvendige verden av offentlige bad når du bor sammen med UC L & # 8217.

1. Kjenn dine rettigheter

Noen ganger kan du finne deg selv i en gjennomgangssituasjon, men butikken eller stedet der du ikke har et offentlig bad. Ifølge loven om alliert må alle med en kronisk sykdom ha umiddelbar tilgang til badet forbeholdt ansatte uten tvil. Så ta det passet! Tenk på det som et VIP-kort for alle tilgangene som tar deg til de mest raffinerte romene under hendelsene.

2. Prøv babyens kluter

Prøv luksusen som vi alle prøvde da vi var barn og investerer i myke, varme og vaskemiddelle kluter. De er som et bidet i en pose! De gir dem til førsteklasses passasjerer på’fly, så hvorfor du ikke bør motta den kongelige behandlingen hele tiden?

3. Kjøp Anti-DiarRheal Drugs

Hvis legen din sier at det er godt å ta anti-diarrengrene, sørg for at du har en nærliggende eskorte når som helst. Dette vil være nyttig for deg når du opplever et øyeblikk upassende for en brann, som i løpet av en «8217, viktig forretnings presentasjon eller til og med bryllupet ditt.

4. Lager du på toalettpapir

Som en ekorn skrape valnøtter, gjør det samme med toalettpapir baller. Tienine litt & # 8216; i posen, koffert, jakke lomme, ryggsekk og skrivebord. Hva med C’Det er verre enn å skrive inn et offentlig bad for å finne et økonomisk slør? Ikke å finne et toalettpapir i det hele tatt. Det er bedre å forhindre enn kur.

5. Ta den luksuriøse TP

Når du kan, kjøp Deluxe Toalettpapir. Hvorfor ikke tillate deg selv å toalettpapir med tre slør alle’aloe? Det er verdt 20 cent mer & # 8211; stol på meg.

6. Slå på badet ditt til et bibliotek

Hvis symptomene dine blir verre, vet du at du kan være på badet for en PO & # 8216;. Ta med en bok eller et magasin med deg som du smiler for å tilbringe tid.

7. Hold en deodorant for miljøer ved hånden

I stedet for å bekymre deg for lukter som kommer fra boksen din, ta med deg en billig duft eller deodorant for miljøer og sprayer noen sprut i toalettet. Det vil hjelpe deg med å maskere lukten, redusere stress.

8. Zen ut

Med den populære presset mot bevissthet, vurder din tid på badet også meditasjonstiden din. Slå på et lys, gjør noen dype puster, og du kan være halvveis mot L’belysning før middagstid.

9. Hold nærliggende klær i nærheten

Gjør alltid et par bukser og bukser mer når du forlater huset. Selv om UCs forpliktelser ikke gir oss høflighet for å ringe på forhånd for å kunngjøre deres ankomst, kan du planlegge på forhånd. Ha det gøy og gi deg gode ting, som klær som er mykere enn en kattunge pelsjakke mot huden.

10. Gjør ditt bad på det rette stedet

Når prosjekter på badet i hjemmet ditt, legg et pottet tre i nærheten av toalettet og henge toalettpapirruller på hver av grenene. Det er dekorativt og et nyttig tilbehør for alle. Bedre ennå, kollega av armlener i maling og late som å bare kjøre en Ferrari!

L & # 8217;

Når du bor sammen med UC, vet du at turene på badet kan være hyppige og lenge. Og selv om UC ikke er en ting å le, kan humor gjøre mye for å hjelpe deg med å overvinne badet stress. Dessuten kan du aldri være så forberedt når det gjelder UC. Kanskje meditasjonen på badet ikke er for deg, men det gjør ikke vondt med deg noen ekstra viktige elementer som toalettpapir og deodorant for miljøer når symptomene dine rammer.