Eardrum RetRatto: Symptomer, årsaker, diagnose og behandling

Cos’er en vendende tympanum?

Din tympanum, også kalt tympanisk membran, er et tynt lag av stoff som separerer den ytre delen av eller # 8217; midtøret. Send lydvibrasjoner fra verden rundt deg til små ben i # 8217; mellomøret. Dette hjelper deg med å føle deg.

Noen ganger presses din trommehinnen mot L’inne i mellomøret. Denne tilstanden er kjent som en vendende tympanum. Du kan også se det angitt som en timpanisk membran atelicasasia.

Hva er symptomene?

Et tilbaketrukket TYMP som regel forårsaker ikke noen symptomer. Men hvis du trekker nok til å trykke på bein eller andre strukturer, kan øre, forårsake:

 • Mal d’ører
 • flytende drenering fra # 8217; øre
 • Midlertidig tap av’hørsel

I de mest alvorlige tilfellene kan det forårsake permanent tap av høringen;.

Hva årsaken?

TRUSTCEDED TIMPANI er forårsaket av et problem med Eustachio Trumpets. Disse rørene drenerer væsken for å opprettholde et jevnt trykk alle i ørene.

Når din eustachch-trompeter ikke fungerer riktig, kan trykknedgangen på innsiden av øret kollapse trommehinnen mot interiøret.

De vanlige årsakene til Eustacho Trumpet Dysfunksjon inkluderer:

 • Ører infeksjon
 • en gane
 • Ødelagte tymps dårlig herdet
 • Øvre luftveisinfeksjoner
 • Mandler og ugifte adenoider

Hvordan det er diagnostisert?

For å diagnostisere et tilbaketrukket TYMP, vil legen begynne med å spørre deg hva symptomene dine er, og hvis du nylig har hatt en «8217; infeksjon All’øre. Deretter vil de bruke en enhet som kalles otoskop for å se på ørets indre. Dette vil tillate dem å se om trommehinnen blir presset mot innsiden.

Krever behandling?

For å behandle en tilbaketrukket tymps, vil du se en spesialist som kalles spesialisten til ‘8217; øre, nese og hals. Imidlertid krever ikke alle tilbaketrukne tympaner behandling. Milde tilfeller forbedrer ofte når trykket i # 8217; øre vender tilbake til sitt normale nivå. Dette kan ta opptil flere måneder, så legen kan gi deg råd til å holde D’øye symptomene før du starter noen behandling.

De mest alvorlige tilfellene krever behandling for å øke luftstrømmen i eller # 8217; øre. Legg til mer luft i middels øre kan bidra til å normalisere trykk og riktig tilbaketrekking. Dette er noen ganger gjort ved hjelp av nasal eller decongestant steroider.

Legen kan også foreslå å kjøre Valsalva manøvreren for å hjelpe normalisere trykket i ørene. Du kan gjøre det:

 • lukker munnen og klemmer nesen lukket
 • Sterk exhaling som den senker, som om den hadde en tarmbevegelse

Gjør det i 10-15 sekunder om gangen. Det er bedre å gjøre det under legen din for å unngå å skape flere problemer i ørene dine.

Hvis en tilbaketrukket trommehinnen begynner å trykke på beinene på øre og har en innvirkning på å høre, kirurgi kan trenge. Dette innebærer vanligvis en av følgende prosedyrer:

 • Sette inn røret. Hvis du har et barn som lider av hyppige øreinfeksjoner, kan legen råde deg til å gå inn i ørerør i trommehinnen. Rørene er plassert under en prosedyre som heter Miringotomy. Dette innebærer realisering av et lite kutt i tympanum og rørinnsetting. Røret tillater luften å komme inn i mellomøret, noe som bidrar til å stabilisere presset.
 • Tympanoplasty. Denne typen operasjon brukes til å reparere en skadet tympanum. Legen vil fjerne den skadede delen av trommehinnen og erstatte den med et lite stykke brusk Dell’ytre øre. Den nye brusken stiver trommehinnen for å hindre at den kollapser igjen.

Hva er perspektivet?

De mindre retraleringene i ørene forårsaker ofte ikke symptomer og løser seg av solen i løpet av få måneder. Imidlertid fører mer alvorlige retraleringer til smerte for øret og tapet av # 8217;. I disse tilfellene kan legen foreskrive en decongestant eller rådgiver kirurgi.