Det er greit å tisse i dusjen? Fordeler og mulige farer

Del på PinterestIllustrasjon av Ruth Basagoitia

Peeing i dusjen kan være noe du gjør fra tid til annen uten å tenke på det for mye. Eller kanskje du gjør det, men du lurer på om det faktisk er ok. Kanskje det er noe du aldri ville ha tenkt på å gjøre.

Så er det greit å tisse i dusjen?

For folk forsiktig i miljøet, er det ikke bare OK, det er flott for planeten fordi det holder vannet som ville bli brukt til flushen.

Lagring av # 8217; vann fra hverandre, men du kan spørre om det er trygt eller hygienisk, siden dusjen er et sted du vil gå ut på renere enn når du kom inn.

Sannheten er at mens urinen ikke er ren og ren som noen tror det er, mesteparten av tiden er det ikke sannsynlig at helseproblemer forårsaker av og til valg for dreneringen av dusjen i stedet for toalettet.

L’urin er steril?

Til tross for det motsatte stemmer, L’urin er ikke steril. Det kan inneholde dusinvis av forskjellige typer bakterier, inkludert Staphylococcus og Streptococcus, assosiert med Staphylococcus og Streptococcal infeksjoner henholdsvis.

Imidlertid er bakterie-tellingen relativt lav i sunn urin, selv om det kan være mye høyere hvis du har en infeksjon av urinveisinfeksjon (UTI).

L’sunn urin består hovedsakelig av vann, elektrolytter og avfallsprodukter, for eksempel urea. L’urea er resultatet av protein dekomponering.

Det er usannsynlig at din egen urin kan forårsake en infeksjon på 8217, selv om bakteriene i urinen har introdusert i kroppen din gjennom et kutt eller et annet sår på bena eller føttene.

Og hvis du er bekymret for tilstedeværelsen av urin på dusjgulvet som presenterer en Nødsituasjon, Tenk på de tider du dusjer etter en dag på stranden eller etter å ha jobbet eller spilt alt’åpen.

Du har samlet mer enn din del av smuss, gjørme og hvem vet hvordan og # 8217; mer på huden din eller håret ditt. Du har sikkert vasket bort svært mindre sterile ting i’urin fra kroppen din og kaste i avløpet.

Selv om det er viktig å rengjøre og desinfisere dusjen regelmessig, litt & # 8216; tisse på dusjgulvet eller på eksosen betyr ikke at du må endre rengjøringsrutinen.

Bare gi en ytterligere skyll til gulvet før du lukker vannet;.

Hva sier du om du deler en dusj?

Fra et høflighetssynspunkt kan det være bedre å unngå å kaste i dusjen hvis du deler dusjen, eller du bruker en offentlig dusj, med mindre de som deler dusjen er ikke D’enighet med’ideen og ingen går med en’smittsom infeksjon.

Det som kompliserer det delte dusj scenariet er at du kanskje ikke vet om noen andre har en UTI eller A’annen infeksjon.

Fordi i noen urin kan det være bakterier som forårsaker infeksjoner, C’Det er en liten sjanse for at du kan få vite noe, spesielt hvis du har et kutt eller en «annet sår åpent på foten.

De kan være infeksjoner som MRSA overført Gjennom en dusjbrett.

Hva er fordelene med å kisse i dusjen?

Bortsett fra komfort, hevder mange mennesker tisse i dusjen for sin miljøpåvirkning.

SOS Mata Atlanterhavet Fundament, En brasiliansk miljøorganisasjon, har erobret verdenstitlene i 2009 med a Videoer som inviterer folk til å tisse i dusjen.

Gjennom kunngjøringen foreslo de at besparelsene til en flush om dagen ville spare mer enn 1.100 gallon d’vann alle’år.

Og i 2014, to studenter alle’England University of East Anglia Han lanserte en #gowithheflow landsbygda for å spare vann som oppfordrer seg under dusjen.

I tillegg til å spare vann kan du også spare på’vann og en PO & # 8216; også på toalettpapirkostnader.

L’urin kan behandle foten D’atlet?

Øvelsen av’urinoterapi, der en person bruker sin egen urin eller påfører den på huden, kan ses i kulturer rundt om i verden.

Siden urinen inneholder urea, en forbindelse som er inkludert i mange hudpleieprodukter, tror noen mennesker at det å gjøre tisse stående kan bidra til å forhindre eller ta vare på soppinfeksjonen som en fot D’atlet.

C’Det er imidlertid, Ingen vitenskapelig test Quell’urin kan håndtere foten D’atlet eller en annen type infeksjon eller problem.

Og de andre kroppsvæskene i dusjen?

Urin urin er ikke den eneste kroppsfluidet som kommer på dusjgulvet. Svette, slim, menstrual blod og til og med fecal materie kan være i blandingen av den vakre varme dusjen.

For å holde deg selv og noen andre du bruker dusjen på den sikreste måten, må du vaske og desinfisere dusjen hver 1 eller 2 uker.

Mellom en rengjøring og # 8217; andre med blekemiddelprodukter, gi til dusjgulvet noen få sekunder med skylling med varmt vann før du går ut etter hver dusj.

Ta bort

Hvis du er den eneste som bruker dusjen, er du sannsynligvis trygg selv til tisse der inne. Og hvis du tisse i dusjen, sørg for at du rengjør det regelmessig.

Men hvis du deler en dusj med familie eller romkamerater, finn ut om alle er rolig med måten dusjen er brukt.

Hvis du bruker en offentlig dusj i en sovesal eller i en annen struktur, være respektfull for fremmede og hold den inne.

For helsen din, bruk et par rene eller flip-flops når du bruker en offentlig dusj, spesielt hvis du har kutt, sår eller andre åpninger i den nedre delen av foten.