Dekoduce verden av nøtter melk med denne veiledningen

Slik velger du hvilken Hazel MyLK legger til kaffen din

Selv om det ikke er nødvendig av helsehensyn, kan du ha glede dem i verden av nøttermelk.

En gang mest utviklet for mengden av laktoseintoleranter og «8220, Muesli & # 8221; disse alternativene til melk, noen ganger kalt Mylks, har tatt D’Assault Matbutikker og kafeer.

Markedsundersøkelser Vis at ikke-meieri melk salg økte med 61% fra 2013 til 2018.

Selv om ernæringsmessig et helt annet produkt fra kumelk melk, tilbyr valnøttmælk en rekke helsemessige fordeler som gjør dem til et «fristende alternativ.

I denne veiledningen vil vi utforske noen av fordeler og ulemper med valnøttelk, vi vil gi en’se på hvordan forskjellige varianter sammenligner seg selv, og vi vil evaluere hva som er de sunneste.

Nutwood melk ernæringsmessige fordeler

Selv om valnøttemelk ikke tilbyr proteininnholdet i tradisjonelle meieriprodukter, har det mye egen ernæring.

Oz av unse, valnøttbiter har nesten universelt lavere kalorier enn kumelk melk og mange av dem har minst det samme (eller mer) fotball og vitamin D.Mange muttere av valnøtter inneholder også fibre, et næringsstoffer som du ikke finner i kumelk melk .

De er også naturlig veganer og & # 8211; Med mindre du har en’valnøttallergi, åpenbart & # 8211; ganske allergisk.

Også for de som prøver å redusere karbohydrater, er valnøttmelk barnas lek. De fleste merkene inneholder bare 1-2 gram karbohydrater per kopp, sammenlignet med 12 gram i 1 kopp kumelk melk.

For L’bruk i vanlige matvarer og oppskrifter, valnøtt melk tilbyr imponerende allsidighet. Hjemmelagde kokker kan ofte bruke dem med en til en med kumelk i muffin, brød, puddinger og sauser, med liten innvirkning på smaken.

Og knivene av nøtter med en nøytral smak gjør et lettere valg på frokostblandinger eller i morgenkaffen.

Noen ulemper av nøtter av valnøtter

Selv om de tilbyr mange fordeler, er valnøttmelk ikke en perfekt mat.

En av de viktigste bekymringene er deres miljøpåvirkning. Det tar 3.2 liter D’vann for å produsere en enkelt mandel (som betyr 10 mandler = 32 gallon), og bringer mange kritikere å ringe Almond Milk et uholdbart valg.

Videre inneholder mange valnøttblader fyllstoffer med kontroversielt omdømme, som for eksempel karragenin eller guargummi. Og valnøtt melk kunne ganske enkelt være for dyrt for mange forbrukere, med mye høyere priser enn vaksine melk.

Men med mange alternativer som nå er ofte tilgjengelige, C’Det er rikelig med plass til eksperimentering for å finne ditt favorittmælkalternativ. Her er en’øyeblikkelig av hvordan forskjellige varianter av nøtter måles.

Del på Pinterest

Nøtter melk ernæringsmessige fakta

For A’ytterligere nedbrytning av næringsverdi, her er et praktisk bord.

For referanse inneholder 1 kopp 2% vaksine melk 120 kalorier, 5 gram fett, 8 gram protein og 12 gram karbohydrater.

Valnøtt melk (1 kopp) kalorier fett protein karbo mandelmelk 30-40 cal2.5 g1 g melk av anacardi25 cal2 g mindre enn 1 g1 g melk av muttere av makadamia50-70 Cal4-5 g hasselnøtt melk

Hva er sunnere nøtter melk?

Med all denne informasjonen kan du spørre deg: Hva er sunne nøtter melk?

Det er mange måter å måle mathelsen på, og hver av de nevnte valnøttmælkene tilfredsstiller forskjellige næringsstoffer.

I en ekstremt lavkaloriepakke inneholder en kopp hver 25 til 50 prosent av dagens fotball og 25 prosent av ditt daglige vitamin. Begge inneholder også en sterk dose av vitamin E: 50 prosent av daglig verdi i cashew melk og 20 prosent i mandelmelk.

Selv om cashewnøtter og mandelmelk er både lavt proteininnhold, tror mange helseeksperter at amerikanere tar mer enn nok i kostholdet vårt. Så for de fleste av oss, skimming på protein i valnøtt melk bør ikke være et problem.

D’En annen del, hvis du har spesifikke kostbehov, for eksempel behovet for ekstra proteiner eller kalorier som er overlegen i gjennomsnitt, kan en annen nutty melk være bedre for deg.

Og hvis du er allergisk mot jordnøtter eller valnøtter, må du dessverre være borte fra alle blader av valnøtter. Prøv i stedet en soya melk, kokosnøtt eller hamp.

Test deg selv med DIY nøtmælk

Hvis noen typer muttere av valnøtter ikke er tilgjengelige hvor du bor, eller hvis du er en nysgjerrig kokk, kan du prøve å lage en av deg. En gjør-det-selv-versjon av din favoritt kan spare deg for penger og kan ikke være så vanskelig som du tror.

Tross alt, generelt, er valnøttemelk produsert med den enkle prosessen med nedsenking av valnøtter i vann, og filtrer deretter dem.

Fra A’se på disse praktiske guider for å forberede valnøttelk hjemme:

De beste merkene av nøtter av nøtter

Du liker ikke gjør det selv? Valgene florerer for å handle valnøtt melk, som du sannsynligvis vil ha lagt merke til i ditt lokale supermarked.

Her er noen av de beste valgene:

Almond Milk: Prøv Califia Farms Organic Almond Homestyle Nutmilk eller Enkel sannhet mandelmelk uten sukker

Cashew melk: prøv Silke usøtet cashew melk eller Prosjekt Forager Organic Cashew Milk

Macadamia nøtter melk: prøv Milkadamia macadamia melk usøtet eller Suncoast Gold Macadamia Milk

Hasselnøtt melk: prøv Usøtet originale Pacific mat vegetabilsk drink eller Elmhurst 1925 Melked Hazelnøtter

Valnøtt melk: prøv Elmhurst melket valnøtter eller Mariani Walnutmilk

Peanøtt melk: prøv Elmhurst 1925 melket peanøtter i vanlig Og Sjokolade

Som alltid, husk å kontrollere næringsetiketter og lese lister over ingredienser mens du nyter disse «mylk» drinker med lavt kalori.

Sarah Garone, Ndtr, er en ernæringsfysiolog, freelance helseforfatter og matblogger. Han bor sammen med sin mann og tre barn i Mesa, Arizona. Truela mens han deler informasjon om helse og ernæring og (spesielt) sunne oppskrifter opp En bokstav d’kjærlighet til mat.