De 5 beste hjemmemedisinene for mannlig gjærinfeksjon

Beskrivelse

Det er vanligvis antatt at gjærinfeksjoner bare er et helseproblem med kvinner, men l & # 8217; gjærinfeksjon kjent som en dal, forårsaket av Candida-soppalbikanerne, kan også slå menn. The Thrush utvikler seg i munnen, halsen, lær og kjønnsorganer.

Du må kvitte deg med din gjærinfeksjon så raskt som mulig, og et hjem middel kan være et godt alternativ.

Kjøp nå Hjem Rettsmidler, inkludert Meleuca Oil, Apple Cider eddik og kokosnøttolje.

Symptomer på lilje av dalen eller mannlig gjærinfeksjon

Både menn og kvinner har generelt et sunt nivå av ærlig gjær i kroppen. Men når gjæren akkumulerer, kan det forårsake en rekke symptomer.

Mens mange menn ikke viser alvorlige eller åpenbare symptomer på en Gene-infeksjon på deres kjønnsorganer, kan noen manifestere symptomene som:

 • Brennende følelse under urinering
 • Ubehag under sex
 • Rødhet og kløe på hodet på penis
 • ubehagelig
 • Kløe opp og rundt penis
 • rødhet eller betennelse rundt foreclio

A & # 8217; gjærinfeksjon kan føre til balanitt. Symptomene på balanitt inkluderer:

 • Kløe og rødhet i penis
 • Tykt hvitt stoff som samler i hudfolder
 • Hvitt og glanset skinn
 • smertefull penis og preparing

Du kan være mer utsatt for å utvikle balansert fra en GEAD-infeksjon om du er:

 • uomskåret
 • Liten hygiene
 • Antibiotika er vanlig foreskrevet
 • diabetes
 • Jeg er overvektig

Årsaker til mannlige gjærinfeksjoner

Det er ikke så vanlig at menn blir påvirket av gjærinfeksjoner, men det skjer. Noen matvarer, inkludert øl, brød og noen meieriprodukter, kan fremme høyere nivåer av gjærvekst, noe som kan forårsake en GEAD-infeksjon på 8217; gjær infeksjon.

Hovedårsaken til Mannlig gjærinfeksjon er seksuell kontakt. Har ubeskyttet sex med en kvinne som har en & # 8217; gjærinfeksjon kan forårsake overføring av # 8217;. Selv om det ikke regnes som en «8217; seksuell overføring infeksjon, kan gjærinfeksjoner overføres fra person til person. Det regnes ikke som en TSI på grunn av den lave andelen av gjærinfeksjoner som overføres til denne måten.

Hvordan behandle mannlig gjærinfeksjon hjemme

Te tre olje

L & # 8217; # 8217 olje; te tre har mange helbredende egenskaper. Studier har vist at oljen til teetreet gir antibakteriell, antiprotoeum, antifungal og antivirale fordeler. Spesielt tjener de antifungale egenskapene til å behandle gjærinfeksjoner når de påføres og rundt penishodet. L & # 8217; # 8217 olje; te tre er solgt i mange styrker. Hvis du kjøper ren Meleucas olje, fortynn den i olje d & # 8217; oliven.

Yoghurt

Yoghurt er et naturlig probiotisk. L & # 8217; å legge til yoghurt til kostholdet ditt vil fremme veksten av positive bakterier, som vil bekjempe infeksjoner som en ærlig eller dal. Du kan også bruke hvit yoghurt direkte til det berørte området. Pass på at du kjøper yoghurt med live bakterier.

hvitløk

L & # 8217; Hvitløk er kjent for å ha antifungal og antibakterielle bruksområder. En studie Sammenligne clotrimazol (en vanlig krem ​​for gjærinfeksjon) med en timian og hvitløksbasert krem ​​dukket opp at timianen og # 8217; hvitløk hadde redusert bivirkninger med samme helbredende evner. L & # 8217; å legge til hvitløk til kostholdet ditt har mange helsemessige fordeler.

Eple cider eddik

L & # 8217; Apple eddik fungerer som en antimikotisk mot Candida gjærarter. Kan brukes lokalt alle & # 8217;. L & # 8217; lukt kan gi deg bry deg til begynnelsen, men eller # 8217; eddik lukt fordampes over tid. Hvis det brenner, bland med litt & # 8216; vann før & # 8217; applikasjon.

Kokosolje

L & # 8217; Kokosnøttolje fremmes av naturlige healere som å ha mange helsemessige bruksområder Hvordan avlaste forstoppelse, reparere hår og fukte huden. EN 2007 studie Han har vist at kokosoljen var svært effektiv mot Candida Albicans.

L & # 8217;

Selv om mindre vanlig enn vaginale gjærinfeksjoner, kan mannlige gjærinfeksjoner være like irriterende. Hvis du tror at du har en & # 8217; gjær infeksjon, kontakt legen din om behandlingsalternativer, inkludert naturlige rettsmidler over. Hvis din seksuelle partner har symptomer, be oss om å konsultere legen din og ha beskyttet seksuelle relasjoner bare til begge har et godt helseattest.