Barn sover i livmoren # 039?

Del på Pinterest

Hvis du er registrert med en graviditet nyhetsbrev (som vår!), Et av høydepunktene er å se fremgangen som babyen din gjør hver uke.

Å vite at du vokser små ører eller som har begynt å slå øyelokkene, hjelper deg med å koble deg til det lille menneskene du venter på å ønske velkommen i verden.

Som graviditet utvikler seg, vil du sannsynligvis begynne å utvikle familierutiner. Kanskje det virker som om den lille er veldig aktiv hver kveld mens du skjemmer deg bort på sofaen med partneren din. Eller din surrogat kan nevne at du våkner hver morgen med små spark og blomstrer.

Du kan spørre om dette betyr at barnet ditt noen ganger sover og noen ganger er det våken. Du kan spørre deg hva de er klar over mens de er på # 8217; livmor. Vi undersøkte søket for å gi deg svar på disse og andre spørsmål.

Så, barn sover i mors livmor?

Jepp. Faktisk, så vidt vi vet, bruker barna mesteparten av sin tid i mors livmor. Mellom 38 og 40 Gestion uker bruker nesten 95% av sin tid til å sove.

Mindre er kjent om søvn under tidlig føtalutvikling. Teknologien har begrensninger, selv nå. De fleste studier på føtal sover alle’begynnelsen av graviditeten basert på’undersøkelse av den raske øyebevegelsen, en karakteristisk for Sleep Rem. Noen ganger i løpet av det syvende måned Fosterutvikling observeres de første raske okulære bevegelsene.

Søvnstudier viser at det er fire faser: De to første er en lysere søvn, mens sekundene to representerer en dyp og helbredende søvn.

Også, C’er rem sove, som starter ca 90 minutter i en søvn syklus. Denne fasen er preget av en økning i pusten, blodtrykket og hjertefrekvensen. Øynene beveger seg raskt og hjernebølger ligner de som er våken. Dette er fasen der du sannsynligvis vil drømme om.

Som nevnt er det grenser for hvilke forskere som kan lære om føtal søvn, men basert på hva vi forstår i søvn generelt, kan barna drømme om under remfasene. Når det gjelder hva de drømmer, kan vi ikke vite med sikkerhet.

Men noen kan motsette seg at de drømmer om mat, basert på intensiteten av dem Graviditet Cravings, Ikke sant?

Hva sier forskningen?

Forskere brukte en rekke metoder for å studere føtale søvnadferd.

Forskere i A 2010 studio har overvåket føtal hjertefrekvens og oppdaget at resultatene viste regelmessig søvn og våkne ordninger.

I en 2008 studio, Forskerne brukte føtale elektrokardiografiske opptak (FECG) for å sammenligne de samme fagene både i utero og som nyfødte. De overvåket fire stater: fredelig søvn, aktiv søvn, stille vigil og aktiv våkne. Hver stat har blitt identifisert av øyebevegelser, hjertefrekvens og bevegelse.

De oppdaget at C’de var likheter i søvnmodellene etablert i livmoren, men at de nyfødte som hadde brukt mer føtal tid til å sove, viste mer modne søvnmønstre fra nyfødte, noe som betyr at de sov mindre enn de hadde før fødsel.

Når det er sagt, ikke forvent at din lille sove godt bare fordi du ikke våkner hele natten under graviditeten. Selv om de nyfødte fortsatt har en tendens til å tilbringe mesteparten av tiden til å sove, bør de våkne opp hvert par timer for å poppe hele dagen.

Forskere i A 2009 studie De viste sin oppmerksomhet mot føtale sauer for å forstå de første vanskeligere søvnordninger for å studere i mennesker. L’hjernens aktivitet i føtale sau viste modeller av atferd som foreslo foreslåtte og umodne søvnsykluser.

Søvn handler ikke bare om hvile og drømmen, åpenbart. Litt 2018 Studio Premature babyer viste at bevegelse under Sleep Rem bidrar til å utdype omgivelsene og stimulere utviklingen av hjernen.

Mye av tilgjengelig søvnforskning fokuserer på effekten av søvnmangel, men bevisene vi har indikert at søvn er en viktig faktor for hjernens utvikling og generell helse.

Forståelse av fosterutvikling

Barnets hjerne begynner å utvikle seg allerede 1 uke Etter unnfangelse. I de første ukene vokser hjernen, sammen med andre viktige organer, men er ikke godt definert. Med passering av uker vokser det både i størrelse og i kompleksitet.

Smak Papillary begynner å utvikle seg i første kvarter. Ariomaene og luktene av mors kosthold er tilstede i amniotisk væske.

Bevegelsen starter lenge før du kan høre det (vanligvis ca 20 uker). Selv om du kanskje ikke er klar over alle bevegelsene, blir fosteret ditt sannsynligvis flyttet ganger 50 eller mer i en’nå. Disse bevegelsene betyr ikke nødvendigvis at de er våken, men beveger seg både under søvn og under våken.

Strukturen til’mellomøret utvikler seg i andre kvartal. Rundt uke 25 eller 26, kan barnet ditt vise tegn på å gjenkjenne stemmen din.

Så selv om barnet ditt kan tilbringe mesteparten av tiden i livmoren, skjer mange ting på samme tid. Selv i søvn av søvn utvikler de sine sanser og bevissthet om hva som omgir dem og forbereder seg på sin store debut.