Tweet chat på multippel sklerose: 12. mars 2013

Abonner på @Healthline for
En prat på Twitter på hvordan du bor med multippel sklerose

For tiden bor med multippel sklerose?
Bli med oss ​​for en prat på Twitter på & tilpasning til en diagnose av SM. Få forslag til hvordan å håndtere symptomer, et sunt liv og mer.

Cos’er en twitter chat?

A & # 8220; Chat Twitter & # 8221; Er et virtuelt møte av mennesker på Twitter for å diskutere et felles emne, noen ganger kalt & # 8220; Tweetchat & # 8221;.

når

Tirsdag 12. mars 2013, fra 1:30 til 2:30 ET

Quiw og hvordan

Følg @ Healthline på Twitter og ser på hashtagen #Livingwithms For å se samtalen. Å delta i chatten, bare to ganger en melding med hashtag på slutten. Du kan også følge våre samfunnspartnere og SM-støttespillere, @Ms_focus Og @Mattcavallo.

Hvem

Healthline.Som den Stiftelse for multippel sklerose De har samarbeidet i den nasjonale måneden av SM-bevissthet for å være vert for denne informasjonen Chat på Twitter på samlivet med MS. Multiple Sclerosis Foundation gir en komplett tilnærming for å hjelpe folk med SM for å opprettholde deres helse og velvære. Spesiell gjest Matt hest, Forfatter av hundens historie: En reise til et nytt liv med multippel sklerose, vil du bli med oss ​​for å dele din personlige reise og tips for å leve med MS.

Om Matt Horse

Alle’alder av tjueåtte, matt hest har blitt diagnostisert med multippel sklerose. Tilsynelatende i løpet av natten har det gått av en sunn mann og fullt funksjonell til noen som var ufølsom fra midjen ned og ikke i stand til å gå & # 8230; å vite mer