DCA og kreft: Uprøvd kreftbehandling

Kreftbehandling DCA

Dikloracetatet, eller DCA er en syntetisk kjemikalie som brukes til kosmetiske og kliniske formål. Det er kommersielt tilgjengelig som et cauterende middel, noe som betyr at det brenner huden.

Dette stoffet har blitt populært i 2007 etter en kanadisk studere Foreslått DCA kunne være i stand til å invertere kreftvekst. Mens noen eksperimentelle behandlinger viste interessante resultater, har DCA ennå ikke vært trygg eller effektiv for kreftbehandling.

Ikke godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) som kreftbehandling.

Inntil videre forskning vil bli gjort, er det ikke tilrådelig å bruke DCA som en alternativ behandling for kreft. Den farmasøytiske graden DCA er ikke lett tilgjengelig for publikum generelt, og det er heller ikke trygt å administrere alene.

COS’er dikloracetatet?

DCA brukes vanligvis, fra et medisinsk og kosmetisk synspunkt, som et cauterizing agent. Cautive Agents Burn The Hud. DCA er effektiv for kosmetiske behandlinger for å fjerne:

  • ring oss
  • Harde og myke frø
  • Graverte negler
  • cyste
  • vorter
  • tatoveringer

Legemidlet har blitt studert som potensiell behandling for kreft, diabetes og familie hyperkolesterolemi.

DCA brukes for tiden som en klinisk behandling for en status kjent som medfødt melkesyreose.

DCA-studier for kreftbehandling

i 2007, Dr. Evangelos Michelakis gjennomførte et eksperiment ved hjelp av DCA for å behandle humane tumorceller implantert hos rotter. Studien viste at DCA bidro til å drepe kreftceller og redusere rotterkreft uten å påvirke sunne celler.

Kreftceller er vanskelig å drepe fordi de undertrykker mitokondrier, som mate cellen. Studien av Michelakis viste at DCA reaktiverte mitokondriene i cellen. Denne prosessen drepte tumorceller.

Ifølge Michelakis står DCA og # 8220; indikerer veien for utviklingen av beste stoffer som aktiverer mitokondrier / # 8221;.

Tilleggsøk fant at det er ineffektivt mot noen former for kreft, som tykktarmskreft. I noen tilfeller forårsaket han selv veksten av noen svulster.

I 2010 ble den første kliniske eksperimentet for DCA utført med mennesker. Folk i denne studien hadde ondartet hjernesvulster, kjent som glioblastomi.

Til tross for lovende forskning anbefaler det amerikanske kreftforeningen ikke folk til å forfølge DCA som en alternativ behandling for kreft.

DCA vil ta lengre tid, forskning og tester fra kliniske studier før det kan anbefales som en alternativ behandling for kreft.

Kjøp DCA Safe

Selv om det er mulig å kjøpe en legitim DCA online, er det ikke tilrådelig å gjøre det. Legemidlet er ennå ikke godkjent av FDA som kreftbehandling. Dette betyr at ingen C’Det er måte å regulere hvilke selgere som setter inn i sitt produkt. Dette er farlig: ikke C’Det er måte å kjenne kvaliteten eller sikkerheten til # 8217; det kjøper.

For eksempel, en person oppdaget at solgte forfalskede produkter DCA på nettet faktisk solgte folk en blanding av stivelse, dextrin, dextrose og laktose. Han ble dømt til 33 måneders fengsel og dømt for å betale en bøde på $ 75.000.

Hva er perspektivet?

I kort tid viste DCA seg lovende som mulig alternativ behandling av kreft. Men dette har ennå ikke blitt demonstrert. Basert på det nåværende søket, godkjenner FDA ikke DCA som kreftbehandling. I tilfelle av kreft, anbefaler legene dem til å fortsette med tradisjonelle former for behandling, for eksempel kjemoterapi.