Prøv disse forslagene hvis behandlingen din for det alvorlige eksemet slutter å fungere

Beskrivelse

Hvis du har L’eksem, også kjent som atopisk dermatitt, sannsynligvis forstår frustrasjonen av å leve med rød, pruriginøs og tørr hud.

Sekund Cleveland Clinic, L’eksem påvirker ca 15 millioner amerikanere. Kan forekomme i noen, men det er mer vanlig i små barn. Noen mennesker utvikler eksem i sin ungdom og deretter overvinne tilstanden når de blir eldre.

Alvorlighetsgraden av # 8217; eksem varierer fra person til person. Noen mennesker har en liten eksem og bare ta vare på tørrhet eller prurito mindre. Men eksemet kan også være seriøst og til og med slutte å svare på behandling.

Den eksakte årsaken til eksemet er ukjent, og dessverre er det ingen kur. Dette betyr imidlertid ikke at du må leve med alvorlig rehabilitering. L’eksem kan være vanskelig å kontrollere, men lettelse er tilgjengelig.

Her er hva du kan gjøre når en behandling for eksem slutter å fungere.

1. Bytt til A’annen terapi

Det er ingen enkelt behandling som kan redusere symptomene på eksemet. Snarere kan mange terapier roe tørr og pruriginøs hud.

Det er imidlertid viktig å merke seg at en terapi som fungerer for en person, kan ikke fungere for en & # 8217;. Så, du må kanskje oppleve forskjellige behandlinger til du finner en som fungerer for deg.

Hvis du ikke ser resultatene av en behandling, trenger du ikke å fortsette den. Gitt de mange alternativene for å redusere hudbetennelsen, er det ikke nødvendig å fortsette en ineffektiv behandling.

I utgangspunktet kan du bruke steroid kremer for topisk benk eksem (OTC) som inneholder hydrokortison. Disse kremer kan kontrollere kløe og redusere rødhet og hevelse.

Hvis eksemet ditt blir verre og OTC-behandlinger, slutter å fungere, er det på tide å vurdere andre alternativer. L’Eksem er en inflammatorisk sykdom og steroider har en antiinflammatorisk effekt på kroppen. Disse steroider kan inkludere reseptbelagte steroide kremer eller lege kan også foreslå oral steroid som prednison.

En steroidfri reseptbelagte salve godkjent av FDA for barn over 2 år er Chrysaborol, som reduserer rødheten og hevelsen i huden, samt forhindrer ny rødhet og hevelse.

Andre ikke-steroide topiske behandlinger inkluderer aktuelle immunmodulatorer (Tims), for eksempel Tacrolimus (Protopic) eller Pimecrolimus (Elidel). Også kjent som aktuelle kalcineurinhemmere, virker de ved å endre kroppens immunrespons til allergener. De har færre bivirkninger enn steroider.

Disse stoffene kan holde eksemet ditt under kontroll og redusere frekvensen av raketter.

Hvis ditt alvorlige eksem ikke reagerer på disse terapiene, kan legen gi deg en ny klasse av organiske organiske medisiner.

Disse stoffene endrer kroppens immunrespons og målretter kilden til # 8217; betennelse. Dupilumab (Dupixent) er den første biologiske godkjent for voksne med moderat til alvorlig eksem. Er en injeksjon på 8217, som kan brukes alene eller med en aktuell steroidkrem.

2. Bruk fototerapi (lysterapi)

Noen mennesker kan oppleve steroider, ikke-steroid eller biologiske reseptbelagte bivirkninger. Rødhet, hevelse og ømhet kan forekomme i injeksjonsstedet med organiske stoffer. Bivirkningene av orale steroider inkluderer hodepine, svimmelhet, søvnforstyrrelser og vektøkning. Bivirkningene av Crisaborol og Tims er skarpe og brenner i applikasjonsstedet.

Hvis du opplever alvorlige bivirkninger av narkotika eller sluttet å fungere, kan legen din anbefale et annet alternativ. Fototerapi eller lysterapi kan være i stand til å hjelpe med symptomene.

L’Læreksponering for ultrafiolett lysende bølger (UV) kan forbedre symptomene på eksemet i noen mennesker. Denne typen terapi bruker UV-lys med smalbånd (UVB), som reduserer kløe og # 8217; betennelse.

Lysterapi er nyttig for utbredt og lokalisert eksem. Det anslås det om 70 prosent Folk ser en forbedring i huden din etter fototerapi.

Bivirkningene av lysterapi inkluderer solbrenthet, tidlig hud aldring og melanom.

3. Se en spesialist

Fordi eksemet er en vanlig hudtilstand, kan du konsultere din familie lege for reseptbelagte krem. Men selv om legen har erfaring med behandling av denne tilstanden til huden, kan det ikke ha noen erfaring med behandling av alvorlig eksem.

Hvis du er under omsorg for en familie lege, men eksemet ditt slutter å reagere på behandling, kan det være på tide å se en spesialist. Be din primære omsorgsleging å gi deg råd om en dermatolog spesialisert på eksem.

L’Eksem kan også imitere andre hudforhold. En hudlege kan bekrefte en diagnose av eksem som tilbys av den grunnleggende legen, samt å utelukke andre mulige hudforhold som rosacea eller psoriasis.

4. Øv god hudpleie hjemme

Det er også nyttig å øve god hudpleie hjemme. Flere selvhjelpsmålinger tar, det beste vil være hudens respons på behandling.

Unngå varme dusjer fordi de kan tørke huden. I stedet varme dusjer eller bad. Påfør lotion eller olje for kroppen etter dusjing, bad og svømming.

Påfør en fuktighetsgivende krem ​​på huden minst to ganger om dagen. Hvis du kan forhindre tørrhet, kan huden bli mindre irritert og prariginøs.

Hva gjelder for huden din, kan også forringe eksemet;. Unngå sterke eller harde duper og såper. Bruk en luftfukter for å holde huden våt og unngå vev som forårsaker utslett eller kløe.

Hvis mulig, unngå å skrape huden for å unngå rødhet. For å kontrollere kløen, bruk en anti-kløe krem ​​sammen med en aktuell eller oral steroid.

5. Prøv komplementære terapier, for eksempel akupunktur

Du kan også kombinere alternativ terapi med tradisjonell terapi for å holde under kontroll l’alvorlig eksem.

Et eksempel på dette er akupunkturen. L’Akupunktur er en alternativ praksis til tradisjonell kinesisk medisin. Det brukes til å behandle en rekke forhold, inkludert hudforhold som eksem, akne og psoriasis.

Denne terapien inkluderer innsetting av tynne nåler i forskjellige punkter i kroppen. Fremmer helbredelse ved å stimulere utgivelsen av endorfiner.

Ytterligere søk er nødvendig for å avgjøre om akupunkturen kan bidra til å redusere symptomene på og # 8217; eksem. Hvis du bestemmer deg for å prøve akupunktur, er det viktig å fortsette dine tradisjonelle behandlinger.

Ta bort

Selv om det for tiden ikke er kur mot eksemet, kan ulike behandlinger bidra til å kontrollere denne tilstanden og redusere huden betennelse. Hvis din nåværende terapi ikke virker, diskuter alternativer med legen din.

Med et nytt stoff, komplementær terapi og selvomsorgstiltak, kan du forbedre hudens helse og eliminere rødhet og kløe.