Com & # 039; det virkelig travers en dyp og mørk depresjon

Måten vi ser verdens plasma som vi velger å være, og delingen av spennende opplevelser kan ramme hvordan vi behandler hverandre, til det bedre. Dette er et kraftig perspektiv.

All’Oktober 2017 begynte jeg å sitte i # 8217; kontoret til min terapeut for en nødsituasjon.

Forklart at jeg gikk gjennom en & # 8220; stor depressiv episode & # 8221;.

Jeg hadde prøvd lignende følelser av videregående depresjon, men de hadde aldri vært så intense.

All’Early 2017 hadde min angst begynt å forstyrre mitt daglige liv. Så, for første gang så jeg etter en terapeut.

Hevet i Midtvesten, har terapi aldri blitt diskutert. Det var bare da jeg var i mitt nye Los Angeles House, og jeg møtte folk som så en terapeut, bestemte jeg meg for å prøve meg selv.

Jeg var så heldig å ha en etablert terapeut da jeg ble synket i denne dype depresjonen.

Jeg kunne ikke forestille meg å måtte finne hjelp når jeg knapt kunne stå opp fra sengen om morgenen.

Jeg ville nok ikke engang ha prøvd det, og noen ganger lurer jeg på hva som ville ha skjedd hvis jeg ikke hadde søkt etter profesjonell hjelp før episoden min.

Det ville ta meg ca 30 minutter å overbevise meg om å komme seg ut av sengen. L’Den eneste grunnen til at jeg reiste seg var fordi jeg måtte gå hunden min og gå på jobb på heltid.

Jeg kunne dra meg i jobb, men jeg kunne ikke konsentrere meg. Det ville ha vært øyeblikk da tanken på å være på kontoret ville være så kvelende at jeg ville gå til bilen min bare for å puste og roe meg.

Andre ganger snublet jeg på badet og jeg gråt. Jeg visste ikke engang hva jeg gråt, men tårer stoppet ikke. Etter ti minutter rengjorde jeg meg selv og kom tilbake til pulten.

Jeg ville ha gjort alt for å gjøre sjefen min glad, men jeg hadde mistet all interesse for prosjektene jeg jobbet med, selv om jeg jobbet i # 8217; selskap av mine drømmer.

Jeg tilbrakte nedtellingen av timer hver dag før du kan gå hjem og ligge på sengen for å se på og # 8220; venner & # 8221;. Jeg så på de samme episodene igjen og igjen. De familie episodene ga meg komfort og jeg kunne ikke engang tenke på å se på noe nytt.

Jeg har ikke blitt koblet fra helt sosialt, heller ikke jeg slutte å lage prosjekter med venner i måten Mange forventer at folk skal være enige med alvorlig depresjon. Jeg tror, ​​delvis, begge fordi jeg alltid har vært en utadvendt.

Men mens jeg fortsatt ble presentert for de sosiale funksjonene eller drikkene med venner, ville jeg egentlig ikke være mentalt der. Jeg ville le på riktig tidspunkt og nikket når det var nødvendig, men jeg kunne ikke koble til.

Jeg trodde jeg var bare sliten og det ville passere snart.

3 måter som jeg ville beskrive depresjonen til en venn

  • Det er som om jeg hadde denne dype gropen med tristhet i magen, jeg kan ikke bli kvitt.
  • Jeg ser på at verden går videre, og jeg fortsetter å gjøre bevegelser og bruke et smil på ansiktet mitt, men tross alt, lider jeg så mye.
  • Jeg føler at det var en stor vekt på skuldrene mine, jeg kan ikke riste av, uansett hvor mye du prøver.

Overgangen fra dyp depresjon til behandling av selvmord

Ser tilbake, endringen han burde ha rapportert at noe var galt, var da jeg begynte å ha passive selvmordstanker.

Jeg hadde ikke en selvmordsplan, men jeg ville bare at min følelsesmessige smerte endte. Jeg ville tenke på de som kunne ta vare på hunden min hvis jeg dør og tilbringer timer på Google på jakt etter ulike selvmordsmetoder.

En del av meg trodde at alle gjorde det noen ganger.

En terapi økt, jeg falt med min terapeut.

En del av meg var forventet å si at jeg ble ødelagt og at han ikke lenger kunne se meg.

I stedet spurte han rolig om jeg hadde en plan, som jeg svarte nei. Jeg fortalte henne at med mindre det var en metode for ufeilbarlig selvmord, ville jeg ikke risikere å svikte.

Jeg fryktet muligheten for permanent fysisk eller cerebral skade mer enn døden. Jeg trodde det var helt normalt at hvis de tilbød meg en pille som garanterte død, ville jeg ha tatt.

Nå forstår jeg at de ikke er normale tanker og at de var måter å behandle mine psykiske problemer.

Det var da han forklarte at jeg gikk gjennom en stor depressiv episode.

Be om hjelp var tegnet jeg fortsatt ønsket å leve

Det hjalp meg med å lage en kriseplan som inkluderte en liste over aktiviteter som hjelper meg med å slappe av og min sosiale støtte.

Støttene mine inkluderte min mor og min far, noen intime venner, lydlinjen på selvmord og en lokal depresjonsgruppe for depresjon.

Min kriseplan: Stressreduksjonsaktiviteter

  • Guidet meditasjon
  • dyp pusting
  • gå til treningsstudioet og salter på’elliptisk eller gå til et spinn kurs
  • Lytt til spillelisten min som inneholder mine favoritt sanger hele tiden
  • å skrive
  • Ta med hunden min, Petey, å ta en lang tur

Jeg oppfordret meg til å dele mine tanker med noen venner på LA og hjemme, slik at de kunne holde meg d’øye mellom økter. Han sa også at det å snakke om det kunne hjelpe meg å føle seg mindre.

En av mine beste venner reagerte perfekt spør: «Hva kan jeg gjøre for å hjelpe? Hva trenger du?& # 8221; Vi utviklet en plan for henne å sende meg en melding hver dag for innsjekking og for meg å være ærlig, uansett hvordan jeg følte meg.

Men da min familiehund døde, og jeg oppdaget at jeg måtte bytte til en ny helseforsikring, noe som medførte at jeg skulle finne en ny terapeut, var det for mye.

Jeg nådde mitt bruddpunkt. Mine passive selvmordsanker har blitt aktivert. Jeg begynte å lete etter måter å blande mine medisiner for å skape en dødelig cocktail.

Etter en feil på jobb neste dag, kunne jeg ikke tenke klart. Jeg brydde meg ikke mer om følelsene eller andres velvære, og jeg trodde de ikke bryr seg om min. På dette punktet forstod jeg ikke engang dødsadressen. Jeg visste bare at jeg trengte å forlate denne verden og en endeløs smerte.

Jeg trodde virkelig at han aldri ville bli bedre. Nå vet jeg at jeg hadde feil.

Jeg tok resten av dagen, med det formål å utføre mine planer om natten.

Men min mor fortsatte å ringe og stoppet til jeg hadde svart. Jeg ga opp og tok telefonen. Han spurte meg gjentatte ganger om å ringe min terapeut. Så, etter å ha snakket på telefonen med min mor, sendte jeg en melding til min terapeut for å se om jeg kunne gjøre en avtale den kvelden.

Og han gjorde det. Vi brukte de 45 minuttene til å behandle en plan for de neste to månedene. Han oppfordret meg til å ta min fritid for å konsentrere seg om min helse.

Jeg endte med å ta resten av årets år uten arbeid, og jeg kom hjem i Wisconsin i tre uker. Jeg følte en feil for å måtte slutte å jobbe midlertidig. Men det var den beste avgjørelsen jeg noensinne har tatt.

Jeg begynte å skrive igjen, min lidenskap jeg hadde ingen mental energi å gjøre fra litt & # 8216;.

Skriving får meg til å fortsette og våkne med en hensikt. Jeg lærer fortsatt å være til stede både fysisk og mentalt, og det er fortsatt øyeblikk når smerten blir uutholdelig.

Jeg lærer at dette vil trolig være en kamp for hele livet med gode måneder og dårlige måneder.

Men i virkeligheten er det greit, fordi jeg vet at jeg har støtte folk i mitt hjørne som hjelper meg å fortsette å kjempe.

Det er ingen L’Jeg ville ha gjort i høst uten dem, og jeg vet at de vil hjelpe meg med å overvinne min neste episode av stor depresjon.

Hvis du eller noen du vet, tenker du på selvmord, er hjelp der ute. Kontakt Nasjonal livslinje for selvmordsforebygging på 800-273-8255.

Allyson Byers er en freelance skribent og utgiver basert i Los Angeles som elsker å skrive om alt relatert til helse. Du kan se mer enn arbeidet ditt WWW.Allysonbygere.comog følg den opp Sosiale medier.