Cellulitt: Behandling, årsaker, forebygging, definisjon og mer

Cos’cellulitt er?

Du har uregelmessig og sniffende hud på hoftene, lårene eller på skinker? Dette kan være et tegn på cellulitt. Cellulitt oppstår når huden over noen fettområder trekkes ned mot de dypeste stoffene fra bindevevsbånd. Dette skaper en uregelmessig overflate.

Cellulitt er ofte plassert på:

 • flanker
 • lårene
 • mageregionen
 • Buttocks
 • bihuler

Cellulitt påvirker kvinner mer enn menn på grunn av den forskjellige fordelingen av fett, muskler og bindevev. Du tror den innflytelsen 80 prosent 90 av kvinner i ulike grader. Cellulitt er ikke skadelig.

Hva er årsakene til cellulitt?

Cellulitt er forårsaket av en fettakkumulering under huden. Noen kvinner er mer forberedt enn andre. Mengden cellulitt du har og hvor åpenbart kan være basert på dine gener, prosentandel av kroppsfett og alder. Tykkelsen på huden din påvirker også # 8217; utseendet på cellulitt. Folk av alle typer kropp og vekt kan trekke cellulitt.

Fettfordeling hos kvinner er mer synlig enn hos menn. Kollagenfibre mellom huden og muskelen adskiller den underliggende fettet i flere lommer. Cellulitt kan bli mer synlig med alderen og # 8217; alder og hud blir tynnere og mister elastisitet. Dette utsetter de underliggende ripplede bindevevene.

Cellulitt kan skyldes:

 • hormoner
 • dårlig diett
 • En usunn livsstil
 • Akkumulert giftstoffer
 • Genetikk
 • vektøkning
 • inaktivitet
 • svangerskap

Aktuelle behandlinger arbeid?

Aktuelle behandlinger kan bidra til å redusere cellulitt synlighet, men effektene kan ikke være langvarig. Du må bruke produktet hver dag for å opprettholde resultatene. Det sies at kremer brenner huden, noe som gjør det mer jevnt og kompakt. De legger også til fuktighet, noe som kan redusere utseendet til cellulitt.

Imidlertid fjerner kremer ikke cellulitt. I stedet kan du midlertidig redusere utseendet på det. Adipose celler eksisterer fortsatt under huden.

TIL Vanlig ingrediens I anti-cellulittkrem for aktuell bruk C’er koffein. Koffein øker blodstrømmen i # 8217; området og fungerer som vanndrivende middel. Dette kan endre vanninnholdet i fett, noe som reduserer utseendet til cellulitt.

Produkter som inneholder 0.3% retinol kan redusere Utseendet til cellulittfortykning av det ytre laget av huden. Du må bruke krem ​​hver dag for seks måneder eller lenger for å se resultatene. Retinol kan forårsake følsomhet overfor hud som tørrhet, rødhet og peeling. Det kan også gjøre deg følsomt for solen.

Forskningen på anti-cellulitt kremer har produsert motstridende resultater. En studie av 2011 Han oppdaget at en anti-cellulittkrem viste betydelige forbedringer hvis de kombineres med personlige kostnader. Kremet er designet for å forbedre fordelene med kosttilskudd for å redusere synligheten til cellulitt.

En rekke benk og reseptbelagte kremer er tilgjengelige. Først utfør alltid en hudtestplaster på et lite område. Vent 24 timer for å se om du har allergiske reaksjoner.

Medisinske prosedyrer for å redusere cellulitt

Følgende medisinske prosedyrer kan utføres av en lege eller dermatolog. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvilken behandling som er best for deg.

Kryolipolyse

Criolipolyse, eller CoolsCulpting, er en ikke-invasiv prosedyre som fjerner cellulittfrysende fettceller under huden. Dette fører til at fettcellene bryter og innholdet deres absorberes av # 8217; organismen. Flere behandlinger er nødvendig for å oppløse en fett tommel. De kan være nødvendig fra tre til fire måneder for å se en betydelig reduksjon i cellulitt.

Ultralyd

L’Ultralyd er en ikke-invasiv prosedyre som bruker lydbølger til å sikte og eliminere fett i # 8217; magen og lårene. Resultatene krever to eller tre måneder. Hans Anbefalt som kombinerer ultralyd med en annen anti-cellulittbehandling.

Du det kan også kunne bruke ultralyd for å måle effektiviteten av andre anti-cellulittbehandlinger.

Cellfin

Cellfina er en ikke-kirurgisk prosedyre. Under prosedyren brukes en nål for å bryte de motstandsdyktige båndene under huden for å eliminere cellulitt på lår og skinker. Resultatene kan ses på bare tre dager og kan vare opptil tre år.

Akustisk bølge terapi

Denne behandlingen er utviklet for å redusere cellulitt. Handler ved å gjøre bindevevet vibrere i kroppsområdene som er underlagt cellulitt. Dette bidrar til å stimulere og øke kollagenproduksjonen, forbedre utseendet, tekstur og # 8217; hud elastisitet.

Flere behandlinger er nødvendig for å se resultatene.

Laser og radiofrekvensbehandlinger

Disse medisinske terapiene bruker stoffmassasje med radiofrekvens teknologi kombinasjoner, infrarød lys og diode laser energi for å behandle cellulitt. Du kan også bruke varme og # 8217; aspirasjon.

Cellula Det er en type laserbehandling som bryter de motstandsdyktige båndene under huden som gjør cellulitt tydelig. Det kan også tykke huden. Forbedringene er sett etter en rekke behandlinger og kan vare seks måneder eller mer.

Frigjøring av nøyaktig vakuumstoff

Denne prosedyren bryter de motstandsdyktige båndene under huden med en enhet som inneholder små kniver. Bandene er kuttet, noe som gjør at stoffet kan bevege seg mot # 8217; høy til å fylle huden med dimples.

Resultatene kan vare opptil tre år.

Karboksytherapi

Under denne prosedyren legger en tekniker karbondioksidet like under huden. Det antas at dette øker blodet i området, noe som kan bidra til å redusere utseendet på cellulitt. Du kan prøve ubehag og midlertidige blåmerker.

Du kan se resultatene etter Fra 7 til 10 behandlinger.

microdermabrasion

Denne behandlingen bruker aluminiumoksyd eller saltkrystaller for å eksfoliere huden. Disse små partiklene exfolierer forsiktig huden som aldre og stimulerer nye hudceller. Du trenger flere behandlinger.

Endermoologer

Endermologie er A Spa behandling Hvor å motta en dyp massasje mens huden din er hevet med et vakuum lignende verktøy. Du trenger forskjellige økter for å se resultatene, som kan vare opptil 12 måneder. Bruder kan oppstå.

Husholdningsartikler for å redusere cellulitt

Det er flere populære hjemme rettsmidler som brukes til å behandle cellulitt, men mange av dem mangler vitenskapelig bevis. Disse hjemmemedisinene kan brukes som en del av en selvomsorgsrutine for å følge forbedringen av din livsstil og treningsvaner.

Trening

L’Øvelse kan hjelpe deg med å redusere kroppsfett, noe som gjør cellulitt mindre åpenbart. Velg et treningsprogram som kombinerer aerob trening og styrketrening. Dette vil hjelpe deg med å brenne kroppsfett og tone og definere musklene dine. En mer muskuløs kropp vil dukke opp og føle seg mer jevn og sodo.

Skape en rutine av øvelser som fokuserer på områdene av kroppen din utsatt for cellulitt.

Tørr børsting

Det sies at denne teknikken stimulerer blodstrømmen og lymfatiske, fjern de døde hudcellene og stimulerer veksten av nye celler. Den kan støtte avgifte og stimulere nervesystemet.

Bruk en naturlig vegetabilsk rens eller en kroppsbørste for å forsiktig tørre hud i maksimalt fem minutter. Du kan starte fra føttene og flytte til det høye. Bruk lange væskeegenskaper eller sirkulære bevegelser. Det er bedre å gjøre det før badet eller dusjen.

Kaffe grunnlag

Bruk kaffepenger som eksfoliering er en populær måte å fjerne døde celler, oppmuntre til ny cellevekst og fast hud. Du kan bruke kaffefond alene eller blande dem med kokosnøttolje, oliven eller sukker. Gni forsiktig bakken på det berørte området i noen minutter. Du kan også prøve å forlate blandingen på huden i 10 minutter før skylling.

Kaffefond kan redusere uregelmessigheter, stimulere blodsirkulasjonen og fremme lymfatisk strømning. Det er imidlertid ingen vitenskapelig forskning til støtte for disse utsagnene.

Eple cider eddik

Apple eddikforbruk kan hjelpe med vekttap. Drikk en skje med fortynnet epleeddik tre ganger om dagen. Eller bruk en løsning av like deler av eple og vann eddik og bruk den på huden.

Endringer i livsstilen

Dietten din kan påvirke cellulitt, så det er viktig å følge et balansert og sunt kosthold. Et sunt kosthold kan også hjelpe deg med å holde en sunn vekt. Redusere behandlet og rike sukkermat som kan bringe til kroppen og fett i kroppen og øker fiberinntaket.

Dehydrering kan gjøre cellulitt mer tydelig. L’Vann skyller kroppen din og fjerner giftstoffer som kan forårsake cellulitt. Prøv å øke vanninntaket. Vi anbefaler kvinner å drikke minst 9 kopper d’vann hver dag.

Avgiftning av kroppen kan bidra til å minimere cellulitt ved å redusere lagrede toksiner som bidrar til cellulitt. Prøv å eliminere eller redusere mengden av giftstoffer betydelig, som kommer inn i kroppen din gjennom kostholdet og livsstilen. Dette inkluderer å unngå ting som å røyke og drikke.

Ta bort

Fokus først på naturlige og økonomiske metoder for å behandle cellulitt. L’Regular mosjon og følg et sunt og balansert kosthold kan bidra til å redusere det generelle utseendet til cellulitt.

Snakk med legen din, plastikkirurg eller hudlege av ønsket resultat og trinn Du skal ta. De kan hjelpe deg med å bestemme den mest effektive behandlingen. Kostnader og mulige bivirkninger eller komplikasjoner må også vurderes.