Butt hår: hvordan å fjerne det, tips for pleie og mer

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Håret i rumpa er en hel normal del av livet. Bare fordi din favoritt Instagram-influencer ikke har Hashtag #ButthaironFloek betyr ikke at å ha det er en negativ ting.

Rumpa hår, selv i dypet av skogen din, er helt normale. De fleste har hår på kinn, rundt og på begge deler.

Det tjener en hensikt?

Muligens. Som et annet menneskehår, ser hårene på sittende trolig i en hensiktsmessig million år siden, før vi utviklet seg i en slags primate mindre hårete.

I ikke-mennesker hårete primater bidrar håret optimal kroppstemperatur i forskjellige klima, gir barn en måte å holde dem stramt til sine mødre og bidra til å tiltrekke seg kamerater.

Mennesker trenger ikke lenger så mange hår å overleve, men noe hår forblir fordi de er nyttige. Øyevippene beskytter øynene mot rusk, øyenbryn holder seg svette vekk fra øynene og hårene rundt og # 8217; ano kan forhindre gnidning mellom kinnene.

Fjern det, så lenge du gjør nøye, er det lite sannsynlig å bringe til din utryddelse eller hindre deg i å tiltrekke seg en følgesvenn. Så hvis du virkelig vil bli kvitt deg, gjør det.

Midlertidige fjerningsalternativer

Hvis du velger å fjerne det, er midlertidige fjerningsmetoder generelt veien å gå. Buttocks hår vokser ikke veldig fort, noe som betyr at de krever mindre vedlikehold enn for eksempel å møte håret.

Gjør det alene kan vise seg å være utfordrende, gitt vinkelen. Et veggspeil eller et speil som hviler på en stol bak deg kan hjelpe.

Barbering

Gitt den lille plassen du må jobbe med, er en bikini razor den beste måten å gjøre det på. Du kan bruke en barberhøvel, men sørg for at bladet er skarpt. Du kan også kjøpe en to-etasjes stil på nettet, som dette.

For å minimere L’irritasjon:

 • Vask området med vann og nøytral såpe.
 • Vann området med en helt naturlig krem ​​eller kremgel.
 • Hviler et ben på siden av karet. Pass på at det er tørt for ikke å glide.
 • Bruk en hånd for å skille kinnene og holde huden tid.
 • Ringare området veldig sakte og forsiktig med små skudd.
 • Skyll godt og tørr tamponging.
 • Voksing

  Voksingen trekker ut håret fra røttene, slik at du kan holde håret mer lenge, vanligvis fra to til fire uker.

  Husvoksing kan være komplisert i dette området, spesielt hvis du er nybegynner for voksing, i så fall bør du forlate det til en profesjonell.

  Hvis du er fast bestemt på å gjøre det selv, inkluderer de fleste vokssett lignende trinn:

 • Ta en dusj eller et bad i varmt vann i minst fem minutter.
 • Pass på at håret ditt er minst 1/4 tommer lang. Hvis håret er lengre, forsiktig kutt med skarpe saks eller en bikini etterbehandler.
 • Påfør naturlig voks på området.
 • Påfør voksduken som følger med eller muslinstrimmelen på voksen.
 • Vent noen sekunder, slik at voksen hard.
 • Hold huden spenningen med en hånd og trekk raskt voksstrimmelen for å fjerne håret.
 • Depilatory Creams

  Depilatory kremer, som nair, anbefales ikke til bruk i de nedre områdene på grunn av risikoen for brannskader eller en alvorlig allergisk reaksjon.

  Permanente fjerningsalternativer

  Hvis du er på utkikk etter en mer permanent løsning for baken din, har du et par alternativer.

  Laser hårfjerning

  Laser hårfjerning Bruk pulser av kraftige laserstråler til å fordampe hårfollikelen. Selv om dette ikke gir permanent hårfjerning, vil behandlingen redusere hårveksten.

  Varigheten av en behandlingsøkt avhenger av størrelsen på # 8217; området som skal behandles. Noen økter kan være nødvendig for å få det ønskede resultatet, som kan være dyrt.

  Vi vil ikke lyve & # 8211; Du vil nok være ubehagelig i beste fall. Pulserne er ofte beskrevet som en følelse av tappbiter eller sammenlignet med følelsen av å ha en ødelagt elastisk mot huden.

  Hvis smertegrensen er lav, kan det være nyttig å ta en benk analgetisk (OTC), som paracetamol.

  Du kan forvente litt & # 8216; av ubehag, hevelse og rødhet i et par dager etter behandling, spesielt når det gjelder følsomme områder. Mer alvorlige bivirkninger er mulige, inkludert blærer, arr og infeksjoner.

  Du kan minimere risiko ved å lage laserterapi fra en sertifisert hudlege eller under tilsyn av en.

  Elektrolyse

  L’elektrolyse forventer at bruken av en liten elektrisk strøm som overføres gjennom en liten nål i hårfollikket for å hente håret og hindre dem i å regrowing.

  Som laserbehandlinger, L’elektrolyse krever oppfølging behandlinger, som kan bli dyrt. Økter kan variere fra fem minutter til en’nå, avhengig av hvor mye hår som skal fjernes.

  L’elektrolyse forårsaker noe ubehag. Fjern håret fra denne delikate delen av kroppen kan forårsake litt og mer ubehagelig enn å fjerne dem fra andre områder, for eksempel ben eller hake. Ta en OTC Paekiller på forhånd kan hjelpe.

  Noen rødhet og smerte er vanlig i noen timer etter behandling.

  Fjerning av risiko

  Hvis du kommer til å komme tilbake naken der, er det viktig å være oppmerksom på risikoen, som inkluderer:

  • Razor Burn
  • har en’utslett
  • klø
  • infeksjon
  • kutt
  • Ingrown Hairs
  • follikulitt

  For å minimere risiko, vask alltid området med delikat såpe og varmt vann før du fjerner håret. L’Anvendelse av aloe vera etter hårfjerning kan også bidra til å forhindre støt og irritasjon.

  Bruk alltid produktene som angitt og følg instruksjonene på etterterapiens etterbehandling eller teknisk hvis du går med en profesjonell behandling.

  Tips for grooming

  Vi kan ikke understreke nok at peluret i rumpa er helt normalt. Fra synspunktet av helse, ikke C’Det er egentlig ingen grunn til å bli kvitt det, så det er alt et spørsmål om personlige preferanser: din rump, ditt valg.

  Hvis du er ubestemt om du skal gå naken, kan du alltid velge å gjøre litt & # 8216; lettvektsrengjøring.

  Bikini regulatorer er nyttige hvis du vil kutte kort hår og unngå risikoen for kutt og irritasjon. Og hvis du forbereder deg på en spesiell anledning, kan god vask med nøytral såpe ta vare på lukt eller irriterende klype toalettpapir.

  Bunnlinjen

  Vi lover at håret på sitteplassen er helt normal. Fjern det er din prerogative. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, har du noen alternativer å velge mellom, men hver har risikoen din.

  Ikke vær redd for å snakke med legen din eller en hudlege hvis du har spørsmål eller tvil om baken på baken eller på deres fjerning: Du er ikke den første som snakker om det, og du vil ikke være den siste.