Shea smør for eksem: behandling og fordeler

Beskrivelse

Vegetabilske baserte fuktighetsgivende kremer blir stadig mer populære fordi folk ser etter produkter som opprettholder fuktighet i huden ved å redusere tapet av transpidermal vann. En vegetabilsk-basert fuktighetskrem som har blitt brukt i lang tid, er Karité Butter.

COS’er Karité Butter?

Karité Butter består av fettet som er hentet fra valnøtter av det afrikanske Karité-treet. Noen av egenskapene som gjør det nyttig som en fuktighetskrem inkluderer:

 • Smelter ved kroppstemperatur
 • fungerer som et remodeling agent som holder nøkkelfettet i huden
 • absorberer raskt i huden

Eksem

L’Eksem er en av de vanligste hudforholdene i USA. I følge National Eczema Association, Mer enn 30 millioner mennesker påvirkes av en form for dermatitt. Dette inkluderer:

 • DISKYDROCH ECZEMA
 • Kontakteksem
 • seborrheic dermatitt
 • Atopisk dermatitt

Atopisk dermatitt er langt den vanligste form, med over 18 millioner amerikanere berørt. Symptomene inkluderer:

 • klø
 • Skorpe eller innpakning formasjon
 • Tørket eller squamosa hud
 • Hovent eller betent hud

Selv om det for tiden ikke er noen kur for enhver form for eksem, kan symptomene administreres med tilstrekkelige behandlinger og behandlinger.

Hvordan behandle eksemet med karitésmør

For behandling av’eksem med sheas smør, bruk det som du ville med andre fuktighetskrem. Ta et kort bad eller dusj med varmt vann to ganger om dagen. Tørk forsiktig med en myk og absorberende klut. Innen noen få minutter fra Tørketørking, påfør Sheas smør på huden.

I en 2009 studie Fra # 8217; Kansas University har Karité Butter vist resultater som et alternativ for behandling av eksem. En pasient med et moderat eksems tilfelle påført vaselin på en arm og sheasmør på og to ganger i dag.

All’Studio Start, alvorlighetsgraden av pasientens eksem ble evaluert som 3, hvor 5 er et veldig alvorlig tilfelle og 0 er helt klart. Til slutt, armen som brukte vaselin hadde sin poengsum redusert til 2, mens armen som brukte Karité Butter ble avklasset til 1. Selv armen som brukte Karité Butter var betydelig jevnere.

fordeler

Sheas smør var påvist har flere medisinske fordeler og har blitt brukt både muntlig og aktuelt fra dermatologer og andre medisinske fagfolk i flere år.

Hvis det brukes lokalt, kan sheasmøret øke fuktighetsretensjonen ved å fungere som et beskyttende lag på huden og forebygge tapet D’vann på det første laget, i tillegg til å trenge inn i å berike de andre lagene.

Karité Butter har blitt brukt i årevis i # 8217; kosmetisk industri for sin antioksidant, anti-aging og antiinflammatoriske egenskaper. Det brukes også ofte som kakao smør erstatning på kjøkkenet.

Risiko

De allergiske reaksjonene på Sheas Butter er ekstremt sjeldne, uten saker som er rapportert i USA. Men hvis du opplever en forverring av symptomene på «8217; eksem, som en økning i’betennelse eller # 8217; irritasjon, avbryter umiddelbart L’bruk og kontakt legen din eller dermatologen.

Ta bort

Før du prøver noe nytt hjemmemedisin, kontakt din dermatolog eller din grunnleggende lege, da de kan gi mer spesifikke indikasjoner og anbefalinger for din nåværende helsesituasjon.

Lære hva dine eksemutbrudd fører til at det er viktig, da det kan påvirke slike stoffer & # 8211; eller alternativ eller komplementære behandlinger & # 8211; de er de beste for deg. Før du foretar en ny behandling, må du sørge for at den ikke inneholder en av dine utløsere.