Bivirkninger Dell & # 039; Eyelash Extension

Hvilke utvidelser for øyevipper er?

I motsetning til falske øyenvipper, er øyenvippeforlengelser designet for å være en mer varig løsning for å pynte dine naturlige øyenvipper.

Øyenvippeforlengelser er enkle øyenvipper som en profesjonell kosmetolog eller skjønnhetspleie står på øyevipper en om gangen. Øyevippene er laget med naturlige materialer (som silke eller mink) eller syntetiske og plastfibre.

Øyenvippe utvidelser eliminere behovet for å bære mascaraen. Du kan også velge utseende som du vil, alt fra litt og lengre enn dine øyenvipper, en ekstravagant og fullstendig glamour (tenker på Kim Kardashian eller Beyoncé, som er kjent for sin øyenvipper di mink).

Bivirkninger av’øyenvippe forlengelse

Eyelash Extensions har en Bell’aspekt, men det er ingen potensielle farer for huden og øynene. Det er veldig viktig å velge en erfaren og autorisert tekniker og inspisere salongen for hygieniske forhold.

Å ta disse forholdsregler vil hjelpe deg med å unngå å kontrahere et ikke-sterilt instrument eller Dal’doppy bruk av lim med en tekniker.

Det er også veldig viktig å holde øynene lukket under prosedyren for å hindre klebemiddelet eller dampen i øynene dine. Dette kan føre til at en reaksjon rive til en alvorlig brenning.

Bivirkninger på huden og øynene

Åsene pleide å holde forlengelser til øyevippene inkluderer kjemikalier og ingredienser som kan være irriterende eller skadelige. Hvis en reaksjon oppstår ved et kjemisk stoff som brukes under prosessen, kan bivirkninger forekomme innen to eller tre dager.

Disse bivirkningene inkluderer:

 • Injiserte øyne av blod
 • Fiery
 • klø
 • smerte
 • utslett
 • rødhet og betennelse i’øye eller øyelokk
 • hevelse, som kan være seriøs

Noen ingredienser som ofte finnes i klistremerker for øyevippene; forlengelse av øyevippene inkluderer:

Noen ingredienser som er tilstede i produktene for å fjerne utvidelser for øyevipper, inkluderer:

 • formaldehyd
 • propylenglykol
 • Geraniol

Ulike mennesker har forskjellige følsomheter til kjemikalier. De Styret av barbering og kosmetikk Anbefaler aldri å bruke lim som inneholder formaldehyd, en potensielt giftig irriterende.

Noen av de andre ingrediensene kan også irritere huden eller forårsake allergiske reaksjoner. Hvis du ikke kjenner utvidelsene for øyevipper, eller du har sensitiv hud eller allergier, spør du teknikeren først til en oppdateringstest for å se hvordan huden din vil reagere.

Øyenvippe bivirkninger

Eyelash Extensions kan også forårsake brudd eller lashes;. Dette kan være vidt unngått hvis du ikke kaster øynene dine eller ikke skraper dem. Mer delikat behandlet øyenvipper utvidelser, mindre det er sannsynlig at du ferisca.

Husk at under prosedyren vil de nedre øyenvippene og øyets øye dekkes av en buffer som også kan ha lim på den. Din tekniker vil jobbe opp og rundt øyelokkene. Selv om det ikke er en bivirkning, er det verdt å holde det i tankene for din komfort.

Behandling for bivirkninger

Hvis øynene dine føler seg litt irritert etter å ha lagt til øyenvippeforlengelser, er det flere ting du kan prøve hjemme for å lindre ubehag. Disse inkluderer:

 • Cold Packs
 • Aktuell hydrokortisonkrem
 • Allergiske øyedråper
 • Orale antihistaminprodukter

Når å se en profesjonell

Alle symptomer som varer mer enn 24-48 timer, bør evalueres. Hvis symptomene er alvorlige, som ekstrem hevelse, smerte eller kløende på øyelokket eller øynene, kontakt legen din.

Det er viktig å få den rette behandlingen for øynene dine. Hvis du har en allergisk reaksjon, vil legen foreskrive øyedråper som kan bidra til å redusere symptomene. Hvis du har en infeksjon i & # 8217, kan du trenge antibiotika.

Både infeksjoner og allergiske reaksjoner kan ha lignende symptomer. Se en lege vil få deg til å få den riktige behandlingen.

Hvis øynene dine er svært ubehagelige, eller du har en allergisk reaksjon, bør du sannsynligvis fjerne øyenvippeforlengelser. Den sikreste måten å fjerne dem på kan være å få det til å løpe fra en profesjonell.

Mange salonger og teknikere vil fjerne øyenvippeutvidelser uten kostnad eller en liten avgift. Du kan også ta dem hjem, fordamp ansiktet veldig forsiktig og bruke oljen for å fjerne øyenvippene.

Finn forlengelsesfjerningsverktøyet for øyevipper.

Eyelash Extensions er kanskje ikke egnet for deg hvis

Før du vurderer å sette utvidelser for øyevipper, valuta hvis du er en god kandidat for prosessen. Ikke fortsett hvis:

 • Den har irritert hud eller ødelagt på øyelokkene
 • Den har en historie med øye- eller hudreaksjoner på produkter som Eye Makeup, Eye Drop eller Eye Drugs
 • De er allergiske mot latex eller noen av ingrediensene som brukes i lim, forberedelse eller produkter for fjerning
 • Ha L’Alopecia Aley
 • De blir utsatt for kjemoterapi eller strålebehandling
 • Den har tricotillomania

Avbryte prosedyren hvis

Først må du sørge for at du kjører en testoppdatering på A’hudområdet, for eksempel på armen, spesielt hvis du besøker en ny salong eller du prøver et nytt produkt.

Å få øyenvippeforlengelser bør være komfortable. Hvis du føler det, som kløe, brennende eller rive mens de blir brukt, må du stoppe prosedyren for å evaluere din reaksjon.

Potensialet for utviklingen av en infeksjon på 8217, kan ofte elimineres ved å sørge for å jobbe med en erfaren profesjonell i et rent miljø.

Velg din øyenvippe tekniker med visdom. Sjekk referansene og på nettet vurderinger og bruk din dom. Hvis noe ikke er bra, har du kontroll for å avbryte prosessen.

Hvis teknikeren ikke korrigerer øynene riktig, må du stoppe prosedyren umiddelbart.

Sekund Styret av barbering og kosmetikk, De nedre øyenvippene og de øvre øyelokkene må rengjøres og tepper før og beskytte dem. Det er også tilrådelig å ikke fortsette hvis teknikeren bruker neglelim på øyevippene.

Hvor lenge de tar og siste øyenvippeforlengelser

Å få øyenvippeforlengelser er en detaljert orientert prosess. Ferdigstillelse kan ta to til fire timer. L’Øyet du arbeider må forbli stengt og den mest mulig eiendommen mulig under prosedyren.

Hver øyenvippe er festet til en av dine individuelle øyenvipper med kirurgisk lim laget for å motstå vannet, svette og olje og olje;.

Hvis du ikke har noen følsomhet for noen av ingrediensene som brukes, vil øyenvippeforlengelsene dine føle seg rolig. Gjør deg klar til å behandle dem med omsorg.

Vedlikehold av øyenvippeforlengelser inkluderer retusjering, som kan være dyrt, mer daglig vedlikehold, hvordan du løsner øyevipper. De kan også be om deg selv å endre typene produkter du for øyeblikket bruker på øynene og ansiktet.

Noen oljebaserte vaskemidler og produkter kan ødelegge limet raskere enn du vil, og be om å berøre før.

Du må også beskytte dine utvidelser mot dusjens trykk og dusjen og vasken i ansiktet, eller mens du svømmer, for å unngå å oppløse limet.

Øyenvippe utvidelser vokser naturlig sammen med øyenvippene i en periode fra fire til ni uker. Dette er Gjennomsnittlig vekstsyklus For de fleste. I løpet av denne tiden trenger du vedlikeholdsjusteringer hvert par uker, noe som også gjør en profesjonell.

I løpet av denne syklusen kan det være nødvendig å fjerne øyenvippene spredt slik at øyevippene fortsetter å se uniformer og frodige. En profesjonell utfører ofte fjerning av øyenvippeforlengelser, men kan også gjøres hjemme.

Ta ut mat

Øyenvippeforlengelser kan gi øynene dine et løft av skjønnhet, som er utmerket for sikkerhet. Noen av de mulige ulemper er at de er dyre over tid, krever et visst vedlikeholdsnivå og er ikke uten risiko.

Som vakre, øyenvippe utvidelser er ikke for alle. Hvis du har visse medisinske forhold eller allergi, L’bruk av mascaraen kan være et bedre alternativ for å få den lengste øyenvipper effekten.