Craped Shoulder: Årsaker, symptomer og hva de mener

Beskrivelse

Noen ganger beveger skulderen, kan forårsake et klikk eller en burst følelse i nærheten av det punktet hvor artikulasjonen er koblet til overarmen. Den knitrende følelsen kalles racetrack.

I noen tilfeller, C’det er en smerte eller en akutt varme som er ledsaget av en skulder som bryter, som bryter eller brister. At smerte kan være et symptom på andre helsemessige forhold eller en skade. Skuldersmerter, skade og stivhet er jeg tredje Muskel og felles problem som bringer folk fra legen.

Årsaker til skulderkrok

Skulderen er ordnet i en sfærisk felles konfigurasjon. L’Homer Bone Passer under og ALLE’Interiør av scapula eller scapula og fire muskler kalt Rotator Headphone Koble dem til. En bruskstruktur, kalt Labrum, fungerer som en slags myk kopp alle’interiør i scapula som holder armen stoppet.

L’skulderleddet er koblet til for å tillate maksimal armmobilitet. Den samme anatomien som gjør det mulig for et komplett bevegelsesområde, forlater også skulderen mer utsatt for lesjoner enn andre ledd.

Her er noen vanlige årsaker til den knitrende lyden du kan høre.

Scapolo-thoracic bursitt

Lommene fulle av væske kalt Bursa beskytter leddene og hjelper overflaten av leddene og stikkontaktene for å bevege seg i harmoni. Når posen er betent, kan du føle en hengende smerte eller en varme og føle en «8220; Pop & # 8221; Når du prøver å flytte armene i hvilken som helst retning. Denne tilstanden er også kjent som det bryte scapula syndromet.

Malunis av frakturer av scapula eller ribbeina

En skulderfraktur kan oppstå på grunn av en ulykke D’bil, kontakt sport eller fall, blant annet. Mens smerten av såret ditt kan ha gått lenge, kan en sporadisk støy eller en sprekk være en permanent sikkerhetsgeffekt. Selv en brudd på # 8217; hår hengende, hvis det ikke helbreder riktig, kan forårsake en følelse av skulderen.

Når beinene dine blander seg sammen etter å ha blitt skilt, kan du lage rygger langs skulderbladene eller ribbenene. Disse ryggene er mer tilbøyelige til å bli fanget eller gni mot muskler og noen ganger avgir en hørbar støy.

Labral tårer

En bruskstruktur kalt Labrum kan ri på grunn av overdreven bruk, Dell’alder eller skade. Labral tårer er ofte ganske smertefulle. Disse tårene skaper en stridende eller knitrende lyd når de prøver å bruke skulderen av en eller annen grunn. I stedet for en sporadisk brast eller smerte, skaper labrale tårer en smerte og ubehagelig med nesten alle aktiviteter.

osteokondrom

En godartet skuldervekst, scapula eller brystkage kalt osteokondrom kan forårsake skulderbrudd i øyeblikk når du hevder armen din. Disse typer vekst er de vanligste gunstige benkeveksten. Noen ganger har folk med disse veksten ikke andre symptomer.

kavitasjon

Noen ganger, trene eller bare øke ryggen raskt, kan frigjøre gass fra leddene, som skjer når du poper knoklene. I disse tilfellene, ikke C’er ingen underliggende tilstand eller smerte som er koblet til skulderbrudd.

Denne typen lyd er relatert til kavitasjon eller bobler d’luftleddene. L’Eksakt mekanisme for hvordan dette skjer det er ikke klart.

L’slitasjegikt

Aldring, svampet brusk som hindrer bein i å gni beinene. En mot den andre kan begynne å bryte opp. Som et resultat kan en pop eller en pop inn i skulderen bety at beinene kommer i kontakt med hverandre. Lyden av gitter eller sprukket kunne vært Et tidlig leddgikt symptom.

Skulder og smerte

Rattle i # 8217; skulderleddet ingen smerte. Dine sener og beinene dine kan produsere et snap selv når de jobber sammen perfekt. Men hvis din felles sprekking er ledsaget av smerte, kan det sikkert være et symptom på en lesjon eller en og en annen helsetilstand.

Hvis smerten du føler følger en ny skade, kan det være en intern muskuløs strekk, en tåre eller en brudd som må adresseres. Skulderen din kan føle seg greit til du prøver å flytte den til bestemte retninger. Hvis du er velkommen med en knase og en bestrålende smerte hver gang du står opp i armen, bør du konsultere en lege.

Hvis skulderskader ikke behandles ordentlig, holder det intrikate systemet for sener og muskler sammen L’artikulasjon kan kompromitteres. Noen ganger, skulderskader som ikke helbreder riktig, forårsaker en tilstand som kalles «8220; frosne skulder og som begrenser bevegelsesområdet.

Behandling

Vanlige behandlinger for tilbakevendende skulder smerte inkluderer:

  • Kortikosteroid injeksjoner
  • Anti-inflammatoriske stoffer
  • Fysioterapi
  • Kiropraktorjustering av beinene dine
  • massasjeterapi

I andre tilfeller kan benchanalgetika være alt du trenger. En lege vil bestemme en behandlingsplan avhengig av hva som forårsaker skuldertilstanden.

I noen tilfeller er hjemme rettsmidler tilstrekkelig til å behandle skulder smerte. Hvis skuldrene sprekker eller brister fra tid til annen uten å forårsake et flott ubehag, kan du prøve å kurere knitrende hjemme. Vurder å prøve noen av disse hjemmemedisinene når du føler skulderbristen:

Posisjon

Arbeidet med å sitte mens du er på datamaskinen eller kjøring kan gjøre en forskjell på måten du føler på skuldrene på. En god holdning kan avslutte den kroniske skuldersmerten for noen mennesker.

Skumrulle

Skumrullene, som ofte brukes av fysioterapeuter, er relativt billige og kan enkelt kjøpes for innenlands bruk. Disse rullene stimulerer skulderens myke vev. Hvis skuldersmerter er forårsaket av ømhet, i det minste sitter hele dagen eller fra en dårlig holdning en studie antyder at denne typen manuell terapi kan hjelpe.

Yoga

Forskning & # 8211; Undersøkelser Fortell oss at yoga kan være en effektiv måte å minimere og forbedre skuldersmerter over tid. Yoga har den ytterligere fordelen med å forbedre holdningen og pusten under praksis.

Kjøp yoga matter.

Kald eller ispakke

Hvis skulderen er såret, påfør en kulde eller ispakke, kan det redusere betennelsen. Dette kan dumme smerte og redusere hevelse. En kald pakke kan også hjelpe skader på skulderen som begynner å helbrede raskere.

TIL å gjennomgå av forskjellige studier fokusert på’kald pakke etter en muskuløs eller bein lesjon indikerer at det nesten alltid er bedre enn noen behandling.

Ta bort

Skulderbrudd og ubehag er ikke sjeldne, men å finne din spesifikke årsak kan være litt «komplisert» komplisert. Hvis kjent rødhet, hevelse eller varme rundt’skulderfeste, fikse en avtale med en lege for å diskutere dine bekymringer. Pass på at du nevner noen gjentagende smerte eller ubehag som oppstår med den daglige aktiviteten.