Biskop score: så & # 039; er og hvordan det påvirker risikoen for induksjon?

Beskrivelse

Biskopscore er et system som brukes av medisinske fagfolk for å bestemme hvor sannsynlig at du snart kommer inn i arbeidet. De bruker den til å avgjøre om de skal anbefale induksjonen og hvor nok det er en «8217; induksjon forårsaker en vaginal fødsel.

Poengsummen tar hensyn til ulike faktorer på livmorhalsen og stillingen til barnet. En stemme er tildelt hver faktor, så legges disse stemmer for å få en total score. Kalles biskop score fordi det ble utviklet av dr. Edward biskop i årene og # 8216; 1960.

Forstå poengsummen din

Det er flere faktorer som legen vil vurdere å beregne poengsummen din:

Legen din beregner dine poeng gjennom en fysisk undersøkelse og en ultralyd. Din livmoderhals kan undersøkes gjennom en digital undersøkelse. Barnets hodeposisjon kan ses med en ultralyd.

Hvis poengsummen din er høy, betyr det at det er en større sjanse for at en induksjon har lyktes for deg. Hvis poengsummen din er 8 eller høyere, er det en god indikasjon på at spontan arbeidskraft vil starte snart. Hvis det blir nødvendig A’induksjon, er det sannsynlig å lykkes.

Hvis poengsummen din er mellom 6 og 7, er det lite sannsynlig at Travaglio starter snart. A’induksjon kan eller kan ikke lykkes.

Hvis poengsummen er 5 eller lavere, betyr det at det er enda mindre sannsynlig at Travaglio starter spontant snart, og som ikke er sannsynlig at en induksjon er vellykket for deg.

Induksjon

Legen din kan foreslå deg en «8217; induksjon. Den vanligste grunnen til travaglio-induksjonen er at graviditeten gikk utover den estimerte utløpsdatoen. En normal barnehage-svangerskap varierer fra 37 til 42 uker. Forskning har vist at kvinner bør forvente opptil 40 uker for å føde med mindre det er komplikasjoner. Etter 40 uker kan du bli indusert. Noen risikoer øker både for moren og for barnet etter 42 uker. Legen din kan anbefale induksjon etter 42 uker for å redusere disse risikoene.

Legen kan også anbefale induksjonen hvis:

L’Induksjon er en medisinsk prosedyre. Det er mye bedre for kroppen å tillate naturlig fødsel uten medisinsk inngrep. Graviditet er en naturlig prosess, ikke en medisinsk tilstand. Du må unngå induksjonen med mindre det er en klar grunn til at du eller barnet trenger det.

Hvordan Travaglio er indusert?

Det er flere metoder som medisinske fagfolk kan bruke til å indusere arbeidskraft.

Feie membranene

Før du tilbyr medisinsk induksjon, lege eller mellomvekt, kan jordemor tilby oss å feie membraner. Under denne prosedyren legger legen din fingeren i skjeden din og gjennom livmorhalsen hvis den oppdager at den allerede er litt åpen. Skille manuelt amniotisk pose fra bunnen av livmoren, som antas å forårsake at prostaglandin skal frigjøres. Utgivelsen av prostaglandin kan gjøre livmorhalsen moden og muligens gjøre sammentrekningene gå videre.

Noen kvinner finner ekstremt ubehagelige feier. C’er en økning i risikoen for infeksjon og det er ingen bevis som er effektive. C’Det er også risikoen for at vannet kan bryte. Levering må skje innen ca 24 timer fra vannbrudd; vann for å forhindre infeksjon.

Prostaglandiner

Det typiske neste trinnet i induksjonsprosessen er innsetting av syntetiske prostaglandiner i skjeden i form av en pessary eller gel. De fungerer som hormoner og kan hjelpe livmorhalsen til å utvide og slette, noe som kan føre til arbeidskraft.

Kunstig membran pause

Hvis din livmoderhals er klar for arbeidskraft, kan legen din tilby deg å bryte membranene. Dette innebærer bruk av et lite krokverktøy for å bryte den amniotiske posen. Noen ganger kan dette alene være nok til å starte sammentringene, noe som betyr at det ikke er nødvendig å bytte til neste fase av # 8217;.

Det er økt risiko for infeksjon, placenta løsrivelse og navlestreng. Som med enhver prosedyre, må du vurdere risikoen og fordelene med helsepersonellene dine og evaluere hvis det er den rette ledelsen for deg.

Syntetisk oksytocin (pitocin)

Dette vil bli brukt når alle andre metoder har mislyktes eller ikke passer for deg. Det handler om å administrere syntetisk oksytocin gjennom en pumpe iv. L’Oxytocin er det naturlige hormonet som kroppen din produserer under arbeid for å stimulere sammentrekninger.

I de fleste tilfeller kan kvinner bruke fra 6 til 12 timer på en pitocin drypp for å komme inn i aktiv arbeidskraft. Vanligvis vil dryppet starte med den laveste dosen og vil gradvis øke til sammentringene vil bli vanlige. Sammentringene på en drypp av pitocin er generelt sterkere og mer smertefulle enn de ville naturligvis. Ikke c’er en liten akkumulering opp til toppen av sammentrekning som det ville komme inn i et arbeid startet spontant. I stedet har disse sammentrektene truffet begynnelsen.

Risiko for induksjon

Risikoen for ytterligere inngrep øker når du er indusert. Disse inngrepene inkluderer:

C’Det er også risikoen for å forårsake stress på barnet ditt på grunn av intensiteten og varigheten av sammentrekningen. I sjeldne tilfeller, C’er risikoen for løsrivelse av moderkaken eller rupturen av livmoren.

Legen din vil foreslå deg L’Induksjon bare hvis du tror du venter på begynnelsen av Travaglio, ville det være mer risikabelt enn å gripe inn. På slutten er det opp til deg å bestemme hvilken linje av oppførsel.

Forslag til å fremme arbeid og forhindre induksjon

Stress er en velkjent oksytocin frigivelsesinhibitor. Hvis du vil at jobben din skal begynne naturlig, er en av de beste tingene du kan gjøre, slappe av helt. Bortskjemt, unngå faktorer av stress kjent og la hormonene flyte.

L’Øvelse kan bidra til å bringe barnet til den optimale stillingen for arbeidskraft, som vil tillate ham å utøve ønsket trykk på livmorhalsen. Forbli aktiv og opprettholde et sunt kosthold under graviditet er gode måter å unngå å utvikle svangerskapsdiabetes, som er en velkjent risikofaktor i # 8217; induksjon av arbeidskraft.

Det er flere metoder du kan prøve å naturligvis indusere arbeidet ditt, men det er få vitenskapelige data for å støtte Dell’effektiviteten av disse metodene. A’alternativ til induksjonen kan være forvaltningen av forventningene, som er stedet der du regelmessig er på sykehuset for overvåking for å evaluere barnets tilstand.

L & # 8217;

Din biskopspoengsum kan hjelpe deg og legen din forstår fremdriften av arbeidet. Dine poengsum kan også brukes til å avgjøre om du er en god kandidat for L’Arbeidsinduksjon.

Hvis arbeidet ditt ikke starter spontant før 42 uker, så er det risiko både i & # 8217 venter som starter arbeidet begynner i medisinsk induksjon av travaglio. Legen din bør kunne gi deg alle testene du trenger for å se risiko og fordeler og gjøre en informert beslutning om hva som passer for deg og ditt barn.