Biff, kylling og gris: Her er de sunneste kuttene for kroppen din

Kjøttet er bra, hvis du velger godt

Når det gjelder å starte (eller starte på nytt) din reise til helse, er en av de første tingene som mange velger, å endre kjøttet, redusere det eller bestemme seg for å avbryte det helt. Tross alt har kjøttet et dårlig rykte (noen undersøkelser som er koblet til å spise for mye til en Økt risiko for kardiovaskulær sykdom Og Andre helseproblemer).

Men ifølge Jim White RDN, ACSM, en fysiolog av’mosjonen gir kjøttet et bredt spekter av næringsstoffer som brukes av kroppen for vekst, vedlikehold og reparasjon.

«Kjøttet som helhet er en god kilde til protein, jern Ememe og mikronæringsstoffer som B-12, sink og selen. Selv beinene, i opprettelsen av beinbuljong og i # 8217; bruk av margen, har ernæringsmessige fordeler som tilsetning av kollagen og [er] rik på jern og # 8220; sier.

Fett kan være sunt for vekttap for å velge tynnere kjøttkutt kan hjelpe deg med din reise til helse, men fett på kjøtt er ikke usunn i seg selv. Det er bare at du kan spise kilder til sunnere fett, som avokado, oliven, laks, valnøtter og frø. Til slutt, hvis du bør spise mindre fett, avhenger av din favoritt diett.

Sannheten er at kjøtt kan være bra for deg, men biff, kyllingben eller svinekotelett velger til middag, er mer enn enkel & # 8220; kjøtt & # 8221;. Det er matetiketter, utvalgte kutt, fettinnhold og mer å vurdere.

Vi er i ferd med å dele alt for deg, så du vet nøyaktig hva du skal kjøpe i supermarkedet.

Slik dekoder kjøttetiketter

En kort tur til fryserdelen av din lokale matbutikk, og du vil være sikker på å legge merke til utallige forskjellige etiketter på kjøttprodukter. Organisk, matet med gress, rustings & # 8230; De har reelle fordeler i forhold til konvensjonelt kjøtt?

Del på Pinterest

Det sies at organisk kjøtt har et litt høyest utvalg av omega-3 fettsyrer, som er naturlig antiinflammatorisk. Kjøttet matet med gresset går ofte hånd i hånd med den organiske. Disse dyrene har generelt tilgang til utsiden.

Men det er litt & # 8216; mer komplisert, ser hvit ut. Noureded With Gress betyr ikke alltid 100% matet med gress, siden noen kan være ferdig med frokostblandinger, noe som betyr at før slakting forbruker korn.

På samme måte som organisk kjøtt, er gressbasert kjøtt mye rikere enn omega-3 fettsyrer og konjugert linolsyre (CLA), en fettsyre som har vært knyttet til vekttap og kroppssammensetning, sier hvit.

Imidlertid synes mengden proteiner mellom det oversvømmede kjøttet med gress og den ene næret med kornblanding å være ubetydelig.

Når det gjelder kylling, a 2014 studie utført av en kanadisk forskning studiegruppe Han konkluderte med at den biologiske rustling kyllingen hadde færre fett enn en bur kylling. Men når huden har blitt fjernet, var det ikke noe forskjell i fettinnholdet.

Alt det c’det er å vite om det røde kjøttet

Biffen, eller rødt kjøtt, kommer fra husdyret. Det er en komplett og høy kvalitet protein mat som inneholder alle essensielle aminosyrer hvis kropp trenger for å støtte den fysiske aktiviteten og et sterkt og sunt liv.

Biffen er en god kilde til:

 • protein
 • jern
 • sink
 • niacin
 • Choline
 • Vitamin B-12

I en enkelt del kokt av 3 gram (unser), få ​​10 essensielle næringsstoffer, inkludert omtrent halvparten av din daglige proteinverdi & # 8221; sier hvit.

Hvit gikk videre og brøt ut litt & # 8216; mer: l’referanse diettinntak for proteiner er 0.8 gram per kilo (g / kg) kroppsvekt. Dette tilsvarer ca 60 gram protein for en middels stillesittende mann på 160 pounds og 50 gram for en middels sedentær kvinnevekt på 140 pounds. I dette tilfellet, halvparten av & # 8220; daglig verdi & # 8221; For proteiner ville det være rundt 30 gram for menn og 25 for kvinner.

Selvfølgelig er det ingen ekte & # 8220; daglig verdi & # 8221; For proteiner fordi disse tallene varierer sterkt avhengig av størrelsen, aktivitetsnivået og en persons helse, notater.

Velg tinder kuttet for å gå ned i vekt & # 8230;

Del på Pinterest

Ifølge White, & # 8220; Rådgivningen har en tendens til å være en av de minste biffskårene, noe som gjør det til en «8217; utmerket alternativ i en helseoppmerksom diett. Når du sammenligner bovin kjøttkutt, se etter [a] lavere mengde mettet fett per porsjon. & # 8220;

«Hvis du handler fra slakteren, se etter biffkutt med mindre fettmarbling overalt og kutter fett fra kjøttets kanter før du spiser for en stor del protein med mindre fett. Søker også etter den øvre delen, loin og du kan være sikker på at det er en av de minste. Selv biffen neste er magert. & # 8220;

Tips: Fett legger til smak! Ikke kutt fettet før matlaging, før du spiser den.

Jeg burde spise hvitt eller mørkt kyllingekjøtt?

Kyllingen er rik på protein og dårlig fett enn andre dyrkilder som biff. Når vi tenker på kyllingen, refererer vi ofte til det hvite kjøttet. Det hvite kjøttet, hovedsakelig kyllingbryst, er en fantastisk’en fantastisk lagt til folk som vil ha en diett dårlig fett og rik på protein.

Men vi kan ikke glemme de uklare kuttene. Mens det hvite kjøttet har mindre fett enn mørkt kjøtt, er mørkt kjøtt rikere enn jern, sink, selen og vitaminer i gruppe B.

Kylling Fordeler

 • jern
 • sink
 • selen
 • Gruppe B-vitaminer

Ifølge White, en 3 unse. Del av kyllingbryst (hvitt kjøtt) uten hudforsyninger 25 gram protein og ca 130 kalorier. Tre kylling gram har størrelsen på en haug med kort.

Velg tinder kuttet for å gå ned i vekt & # 8230;

Del på Pinterest

«Et lærfritt kyllingbryst er den tynneste kyllingskåret. Den har et lavere kaloriinnhold enn andre kyllingkutt, samtidig som det gir et «8217; høyt proteinalternativ & # 8220; sier Jackie Sharp Womble, MS, RDN, LD, EP-C.

Når det er sagt, en fantastisk billig kutting er spisepinner. Spisepinnene har en veldig nær verdi når det gjelder protein (med et lærfritt kyllingbryst) og bare litt høyere enn mettet fett enn brystkjøttet uten hud, men de har mer enumettet fett.

Ekspertrådet: Observer forskjellene mellom mettet fett og enumettet fett i kyllingen, men husk at å fjerne huden, som ofte finnes på lårene eller lårene, kan bidra til å redusere fettinnholdet.

Hva er den sunneste måten å spise gris på?

BBC har nylig opprettet En liste over 100 mer næringsrike matvarer og svinekjøttet alle «8217 eighting sted. Tatt i betraktning de fleste andre forskning som knytter fett til hjertesykdom, er dette ganske overraskende nyheter, men forskning har ikke noe imot.

Gris, O & # 8220; andre hvite kjøtt & # 8221;, er rik på proteiner og mineraler og gir mange kutt, som baconfilet.

En del av svinekjøtt har & # 8230;

 • tiamin
 • Vitamin B-6 og B-12
 • Kalium
 • jern
 • magnesium

En studie analyserte råverdiene til hvert produkt og konfronterte dem med kroppens ernæringsmessige behov. Fettet i grisen har blitt funnet å inneholde mer umettet fett enn lammet og biffen, som betyr flere omega-3 fettsyrer.

Det er også rik på oljesyre, et monoljanfett som lett er tilgjengelig for kroppens bruk.

Velg tinder kuttet for å gå ned i vekt & # 8230;

Del på Pinterest

Akkurat som biff, kan noen svinekjøtt være rik på mettet fett. Det er imidlertid noen gode lean alternativer som kan være fantastisk å inkorporere i dietten. Tråden er en av de mest magre større svinekjøttene.

Tips: Når du leser kjøttetiketter, bør du vurdere mettet fett sammenlignet med størrelsen på delen. Grisen er en «8217, utmerket kilde til protein og næringsstoffer, men når den er bearbeidet og smaksatt kan komme med en» 8217; høy mengde natrium tilsatt som i bacon og pølse.

Hvordan kjøttet påvirker helsen til Dell & # 8217;?

Proteiner har en tendens til å fordøye raskere enn fett i kroppen, så tynnere kjøttkutt bør fordøyes raskere. Mens fisk og krepsdyr vanligvis fordøyes først. Etter at de er kylling, biff og deretter gris.

Det viser seg også at fordøyelsesprosessen ikke endres for mye avhengig av at kjøttet ditt har blitt matet med korn eller næret med gress, eller hvis kyllingen din var i bur eller gratis.

Men det kan være et tilfelle for hakket kjøtt i stedet for biff.

Ifølge en studie av 2013: «De eldre individer opplever generelt redusert effektivitet i mat chewing. Hakket kjøtt fordøyes og absorberes raskere enn biffbiffen, som oversetter til større tilgjengelighet av aminosyrer og større postpranial proteinretensjon & # 8220;.

Hva er helserisiko i å spise kjøtt?

Del på Pinterest

Womble notater som koker svinekjøtt og kylling til de riktige temperaturene dreper bakterier og parasitter som trichinosis og salmonella. Når det gjelder kjøtt, kan tilstrekkelige matlagingsteknikker bidra til å redusere de fleste helserisikoer.

Det er også viktig å være oppmerksom på kjødets opprinnelse. Så womble sier, «8220; [hva] spiser gris beite er bedre for dyr (siden det er hva de ville spise naturlig) og så la oss spise mer sunne dyr & # 8221;.

Risiko for kjøtthelse

 • Bakterier i kjøttet: de sprinklende dyrene har potensialet Å bære flere sykdommer, spesielt bakterielle infeksjoner. Vær oppmerksom på opprinnelsen til kjøttet.
 • Ku ku sykdom (BSE) og biff: Mulighetene for kontraherende BSE er svært usannsynlig, siden instituttet i USA (USDA) krever at alle materialene i hjernen og ryggmargen er fjernet fra storfe som anses med høy risiko. Disse Ku-produkter skriver ikke inn’amerikansk matforsyning.
 • Antibiotika og svinekjøtt: Det sies at overdreven bruk av antibiotika i griser i intensive gårder er en faktor som bidrar til Vekst av & # 8220; superbacterials & # 8221; hos mennesker, Motstandsdyktig mot andre antibiotika. Forskere har oppdaget antibiotikaresikatte bakterier i grisgårder i forente stater Og Kina.
 • Salmonella og kylling: Salmonella er en bakterie som kan forårsake matforgiftning. Vanligvis manipulasjon rå kylling Erroneously det er hvor Salmonellas risiko kommer fra. Matlaging og vedlikehold av god mathygiene kan bidra til å redusere risikoen.

Fett kan være sunt for vekttap Mad ku sykdom, også kjent som bovin spongiform encefalopati (BSE), er en nevrologisk sykdom som ødelegger hjernen og ryggmargen av en ku. Med været forverres. L’Menneskelig ekvivalent er sykdommen i Creutzfeldt-Jakob (CJD), som antas å være forårsaket av forurenset hjerneforbruk og spinal storfe margen kjøtt infisert med sykdom.

Kvaliteten er viktig for din helse og langsiktig lang levetid

Ifølge hvitt, følg en diett av hele matvarer & # 8211; hovedsakelig planter og høy kvalitet dyr kilder & # 8211; Det ser ut til å vise maksimal nytte når det gjelder helse og langsiktig lang levetid.

Men det er også ubestridelig at selv å redusere kjøttinntaket faktisk kan være nyttig.

Så når det gjelder valg av kjøttet, sørg for at du får det beste kuttet av kjøtt for de største fordelene og næringsstoffene. Gitt næringsverdien som kan fås fra kjøttforbruk, begrense den skadelige rekruttering kan være potensielt skadelig. Så hvis du bestemmer deg for å kutte kjøtt, sørg for at du integrerer de nødvendige næringsstoffene.

Men også å spise mer fett kjøtt kutt, som svinekjøtt bacon, vil ikke skade. Det handler om å være forsettlig og å balansere dine ernæringsmessige behov, avhengig av kostholdet ditt.

Stephanie Barnes er en forfatter, front-endingeniør / ios og fargekvinne. Hvis du ikke sover, kan du finne den mens du ser på favoritt-TV-programmene dine eller prøver å finne den perfekte hudpleie-rutinen.