Behandle Hodgkins lymfombehandlingskostnader

Etter å ha mottatt en diagnose av klassisk stadion 3 Hodgkin lymfom, prøvde jeg mange følelser, inkludert panikk. Men en av de mest panikkaspektene av reisen min mot kreft kan overraske deg: håndtere kostnader. På hver medisinsk avtale ble jeg vist et ark papir som angav kostnaden for besøket, som dekket min forsikring og # 8217; beløp som jeg var ansvarlig for.

Jeg husker å trekke kredittkortet mitt mot motvillig og igjen for å gjøre de minste anbefalte betalinger. Disse utbetalingene, og min stolthet, fortsatte å krympe til jeg endelig skrek ordene «Jeg har ikke råd til å foreta en betaling i dag & # 8221;.

I det øyeblikket skjønte jeg hva jeg var overveldet av min diagnose og de resulterende kostnadene. I tillegg til å vite hvordan behandlingsplanen min og bivirkningene det ville ha forårsaket, lærte jeg hva jeg skulle betale for dette. Jeg forsto umiddelbart at kreft ville ta stedet for den nye bilen jeg håpet å kjøpe i år.

Og snart kom jeg over enda flere kostnader som jeg ikke var forberedt på, fra sunnere mat til parykker.

Det er ganske vanskelig å møte en diagnose av kreft uten at regningene skal akkumulere. Med en PO & # 8216; av tid, forskning og råd, har jeg samlet mye informasjon om ledelsen av Hodgkins lymfombehandlingskostnader, og jeg håper at det jeg lærte, er også nyttig for deg.

Medisinsk fakturering 101

La oss starte med medisinske utgifter. Jeg er heldig å ha en’helseforsikring. Min egenandel er håndterlig og mitt maksimale lommen, selv om det er vanskelig for budsjettet mitt, har ikke brutt banken.

Hvis du ikke har en’helseforsikring, kan du kanskje utforske alternativene dine så snart som mulig. Du kan ha rett til en diskontert helseplan eller i Medicaid.

Hver måned sender forsikringsselskapet meg et ytelsesestimat (EOB). Dette dokumentet forklarer hvilke rabatter eller betalinger forsikringen din vil gi enhetene som fakturerer deg og hvilke kostnader du bør forvente å være ansvarlig i de følgende ukene.

Noen ganger dager, uker eller måneder etter et besøk til en lege. Noen av mine leverandører klarte online fakturering og andre sendte fakturaer via post.

Her er noen ting jeg lærte underveis:

Et besøk, mange leverandører

Selv for en enkelt medisinsk undersøkelse, kan du bli fakturert av mange forskjellige helsepersonell. Da jeg hadde min første operasjon, ble jeg fakturert av strukturen, fra kirurgen, fra # 8217; anestesiologen, fra laboratoriet som utførte biopsien og de som leser resultatene. Det er viktig å vite hvem du ser, når og for hva. Dette vil hjelpe deg med å identifisere feil i eobs eller regninger.

Rabatter og betalingsplaner

Be om rabatter! Alle mine medisinske tjenesteleverandører unntatt en har gitt meg rabatter når jeg betalte mine regninger i sin helhet. Dette betydde noen ganger å flyte ting om kredittkortet mitt i noen uker, men på lang sikt betalte han.

Det er også verdt å spørre om du kan bruke en helsebetalingsplan. Jeg var i stand til å overføre min største balanse til en tredjepart for et lån med null renteprosent med minimumskalmelige betalinger.

De allierte er overalt

Tenk kreativt til de som kan være dine potensielle allierte når det gjelder å håndtere kostnadene. Du kan snart finne hjelp på uventede steder, for eksempel:

  • Jeg var i stand til å komme i kontakt med en koordinator for fordeler gjennom min arbeidsgiver som hjalp meg med å identifisere ressurser til min disposisjon.
  • Jeg ble tildelt meg A’sykepleier gjennom forsikringen min som reagerte på spørsmål om min dekning og på EOB. Han handlet også som en resonans penger da jeg ikke visste hvem jeg skulle adressere for råd.
  • En av mine kolleger jobbet i det medisinske feltet i flere tiår. Han hjalp meg med å forstå systemet og ansiktet vanskelige samtaler.

Fra personlig erfaring skjønte jeg at å være på trinn med medisinske utgifter kan virke som en deltidsjobb. Det er naturlig å føle seg frustrert. Det er vanlig å be om å snakke med veiledere.

Du må sørge for at faktureringsplanene dine fungerer for deg. Ikke gi opp! Dette bør ikke være den største hindringen i kampen mot kreft.

Andre medisinske utgifter

Medisinske utgifter som følger med en diagnose av kreft, går utover fakturaer for avtaler og helsepersonell. Kostnadene for resepter, terapi og mer kan raskt øke. Her er litt informasjon om deres ledelse:

Resepter og kosttilskudd

Jeg lærte at narkotikaprisene varierer sterkt. Det er greit å snakke med kostnadslegen. Alle forskriftene mine har et Generisk alternativ for & # 8217;. Dette betyr at jeg var i stand til å kjøpe dem til mer praktiske priser fra Walmart.

Andre måter å redusere kostnadene inkluderer:

  • Sjekk lokale ideelle organisasjoner. For eksempel, en’lokal non-profit organisasjon kalt Håper kreftressurser Samarbeide med kontoret til min onkolog for å gi hjelp med behandlingskravene til behandling.
  • Online søk kan hjelpe deg med å finne rabatter eller ferdigheter. Hvis du bestemmer deg for å leie kosttilskudd, gjør du en rask pris sammenligning: det kan være billigere å ta dem på nettet.

Fertilitetsbeskyttelse

Jeg forventet ikke å lære at fertilitetstapet kan være en bivirkning av behandlingen. Fungerende å bevare fruktbarhet kan være dyrt, spesielt for kvinner. Jeg valgte å unngå denne utgiften, da det kunne ha forsinket starten på behandlingen min.

Hvis du er interessert i bevaring av fruktbarhet, spør din forsikringsselskapsinformasjon om dekning. Du kan også sjekke med din fordelekoordinator for å se om du kan få hjelp fra et hvilket som helst program som tilbys av arbeidsgiveren din.

Terapi og verktøy for å holde seg rolig

Å leve med kreft kan være stressende. Noen ganger følte jeg at jeg var i det største slaget i livet mitt. Derfor er det så viktig å føle seg støttet og lære sunne måter å takle.

Men også med forsikringsdekning, er terapi ofte dyrt. Jeg valgte å gjøre denne investeringen å vite at min maksimal lomme for min helseforsikring snart skulle nås. Dette betydde at jeg kunne gå til terapi gratis for det meste av året.

Hvis du ikke vil bruke penger på terapi, må du sjekke med arbeidsgiveren, lokale behandlingsanlegg og lokale ideelle organisasjoner for å se om du kan få hjelp. A’Et annet alternativ er å delta på støttegrupper eller være i par med en overlevende som kan tilby råd.

Og det er andre måter å lindre stress på. Til min overraskelse oppfordret min kjemoterapi sykepleiere meg til å lage massasje! Det er organisasjoner som gir spesifikke massasjer for kreftpasienter, for eksempel Angie’S SPA.

Behandle med hårtap

Mange behandlinger mot kreft forårsaker hårtap og parykker kan være en av de dyreste aspektene av samliv med kreft. Vakre menneskelige hår parykker koster hundrevis eller tusenvis av dollar. Syntetiske parykker er mye billigere, men krever ofte en jobb for å få dem til å se naturlig hår.

Hvis du tar en parykk, gi en’se på YouTube eller spør frisørforslagene om hvordan du gjør parykken mindre åpenbar. Et kutt, litt / tørr sjampo og en concealer kan gjøre en stor forskjell.

Når det gjelder å betale din parykk, spør din forsikringsselskap om den er dekket. Pass på at du bruker begrepet «Cranial Protese & # 8221;: er nøkkelen!

Hvis forsikringsselskapet ikke dekker en parykk, kan du prøve å kontakte parykkforhandlere direkte. Mange vil tilby rabatt eller gaver med ditt kjøp. Det er også noen fantastiske organisasjoner som gir gratis parykker. Jeg mottok gratis parykker fra:

A’annen organisasjon, ring Gratulerer, Gratis skjerf eller hodeplagg.

Her er et bilde av meg iført hette parykk jeg mottok fra Verma Foundation.

Del på Pinterest

Hverdagen

I tillegg til medisinske utgifter er kostnadene for hverdagen med kreft signifikant. Og hvis du trenger å ta litt og # 8216; tid vekk fra betalt arbeid for å konsentrere seg om behandling, kan holde trinn med regninger bli vanskelig. Her er det jeg lærte:

Finn nye klær

Hvis du behandler kreft, kan det være nyttig å ha nye klær for å imøtekomme endringer i kroppen din. Du kan prøve hevelse som en bivirkning av behandlingen. Eller du kan ha en implantert dør for å tillate enklere tilgang til en blodåre.

I begge tilfeller er det praktiske måter å finne nye klær på, blant annet å gå til tollklareringsbane eller gjøre brukte kjøp. Og husk at folk vil hjelpe deg. Vurder L’ideen å lage en liste over ønsker i din favoritt klærbutikk og dele den.

Sunn mat og mosjon

Opprettholde et sunt kosthold og forbli så aktivt som mulig, er gode ideer, men noen ganger er det vanskelig med et begrenset budsjett.

For å gjøre det lettere, prøv å være åpen for # 8217; hjelp at folk i livet ditt kan tilby. To av mine kolleger tok ansvar for å organisere et måltid med tog til meg under behandlingen. De brukte dette nyttige Dedikert portal Å holde alle organisert.

Jeg anbefaler også å sette en kjøleskappose på verandaen og legge til ispakker når folk leverer mat. Dette betyr at måltidene dine kan leveres uten deg, og familien din er forstyrret.

Jeg har også mottatt mange gavekort for levering. Disse er nyttige når du er i vanskeligheter. En annen praktisk måte der venner kan gripe inn i, er å lage kurver gave av snacks, søtsaker og favorittdrikker.

Når det gjelder fysisk aktivitet, bør du vurdere å kontakte din lokale American Cancer Society kontor. Gruven tilbyr gratis ernæring og treningsprogrammer. Du kan også undersøke sentrum av lokalsamfunnet, nærliggende treningsstudioer og treningsrom for å se når du kan delta i gratis leksjoner, eller hvis de tilbyr bevis for nye kunder.

Husarbeid

Mellom å leve ditt normale liv og bekjempe kreft, det er naturlig å føle seg utmattet og rent det kan være det siste du vil gjøre. Rengjøringstjenester er dyre, men det finnes andre alternativer.

Jeg har valgt å be om hjelp gjennom Rengjøring av en grunn. Denne organisasjonen forbinder deg med en rengjøring i ditt område som vil rense hjemmet ditt gratis for et begrenset antall ganger.

En venn av meg & # 8211; som en kreft ble diagnostisert med samme uke der jeg var meg & # 8211; Brukte en annen tilnærming. Han lagde en liste over de oppgavene som han trengte hjelp og la venner registrere seg i individuelle oppgaver. En’hele teamet av folk kunne erobre listen i en brøkdel av tiden som ville ha ønsket å møte det alene.

Normale månedlige regninger og transport

Hvis du har problemer med dine vanlige månedlige regninger eller med kostnaden for transport til avtaler, kan det være nyttig å konsultere lokale ideelle organisasjoner. For eksempel, i mitt område, Håper kreftressurser kan gi noen mennesker økonomisk hjelp til resepter, leie, verktøy, betalinger for biler, gass og reiseutgifter for omsorg utenfor byen. De gir også transport til avtaler i en radius på 60 miles.

De non-profit-ressursene til din disposisjon vil avhenge av ditt område. Men uansett hvor du bor, vil folk i livet ditt ønske å tilby sin støtte. Hvis du samler, vil venner eller kjære organisere en innsamling for deg, la dem være!

Da jeg først ble kontaktet, følte jeg meg ubehagelig med ideen. Men gjennom disse fondsamlingene var jeg i stand til å betale tusenvis av dollar for mine medisinske utgifter.

En vanlig måte der venner samler inn penger på, er gjennom tjenester som Gofundme, som gjør at tilkoblingene dine trekker på sine sosiale nettverk. Gofundme har en fil service Senter Med mange forslag til hvordan du får mest mulig ut av din innsamling.

Folk i mitt liv fant også unike måter å skaffe midler til å hjelpe meg. Teamet mitt på jobben startet en’ideen & # 8220; passerer hatten & # 8221; Forlater en kopp kaffe på skrivebordet mitt, siden jeg ikke ville være tilbake på kontoret i uker. Folk kunne passere og bidra i kontanter som han kunne.

A’Andre søte ideene kom fra en kjære venn som er en scentsy konsulent. Han delte sin provisjon fra en hel måned med salg med meg! I løpet av måneden han valgte, arrangerte han både en online og personlig fest i min ære. Mine venner og min familie adored å delta.

Gratis ting som virkelig hjelper

Jeg tilbrakte timer på Google L’assistanse tilgjengelig for personer med kreft. Underveis lærte jeg om gratis artikler og gaver, og noen av disse er utrolig nyttige:

Dørpute

Hvis du har en dør for hele varigheten av behandlingen, kan du merke at det er ubeleilig å bære sikkerhetsbelte. L’organisasjon Håper og klemmer Gir gratis puter som holder seg til sikkerhetsbeltet! Dette er en liten ting som gjorde en stor forskjell i mitt liv.

Chemo Bag

Min søte tante, som beseiret brystkreft, visste at jeg ville trenge en pose full av gjenstander for å føre til kjemoterapi som gjorde behandling enklere. Så, han ga meg en personlig pose. Du kan imidlertid få en gratis pose fra Lydia-prosjektet.

Helligdager

En av de mest overraskende tingene jeg oppdaget er at kreftpasienter, og noen ganger omsorgspersoner, kan gå på ferie (for det meste) gratis. Det er flere ideelle organisasjoner som forstår hvor viktig det kan være for helsen din en pause fra kampen mot kreft. Her er det noe:

L & # 8217;

For meg har det noen ganger vært undertrykkende å tenke på å håndtere kreftkostnader. Hvis du føler at dette, vet du at det er helt rimelig. Du er i en situasjon der du ikke ba deg om å være, og nå blir du plutselig bedt om å dekke kostnadene.

Ta et dypt pust og husk at det er folk som ønsker å hjelpe. Ok til folk hva du trenger. Husk deg selv at du vil overskride det, et øyeblikk om gangen.

Destiny Lanee Freeman er en designer som bor i Bentonville, AR. Etter at Hodgkins lymfom har blitt diagnostisert, begynte han å gjøre alvorlig forskning på hvordan man skal håndtere sykdommen og de resulterende kostnadene. Destiny tror på å gjøre verden til et bedre sted og håper andre dra nytte av sin erfaring. Det blir for tiden behandlet, med et sterkt familie støtte system og venner bak. På fritiden har Destiny gøy med Lyra og Plane Yoga. Du kan følge den opp @destiny_lanee på Instagram.