Barn slamming hodet på formålet: hva det betyr og hva du skal gjøre

Du vil gjøre noe for å beskytte barnet ditt. Du gjorde barnets hjem, omgitt barnet ditt med leker egnet for alder og vedtatt tiltak for å redusere risikoen for ulykker.

Men barnet ditt synes å ha utviklet # 8217; vane med å bøye hodet på gjenstander som du ikke egentlig kan unngå: veggene, vuggen, gulvet, hendene. Og nå?

Dette er en titt på barnas avl som noen foreldre ikke forventer, men noen barn slår eller gjentatte ganger bang hodet mot gjenstander. Dette inkluderer myke objekter som en pute eller en madrass. Men noen ganger, ta et ytterligere skritt fremover og slå harde overflater.

Denne oppførselen er bekymringsfull. Men prøv å ikke panikk, fordi det også er i rike av hva som er normalt. Her er en titt på de vanlige årsakene til hodet roping og de beste måtene å svare på denne oppførselen.

Hva et utseende har et barns hode slamming?

Men merkelig det kan virke, banging hodet mellom nyfødte og små barn er faktisk en vanlig oppførsel. Noen barn gjør rundt tidspunktet for lur eller før sengetid, nesten som en selvbrønnende teknikk.

Men til tross for å være en «vanlig vane, er det ikke mindre sjokkerende eller skummelt for deg. Det er naturlig å tenke på det verste. Overskriften kan forårsake skade på hjernen? Det er et tegn på noe seriøst? Kan forårsake andre skader? Min baby er sint?

Overskriften kan ta forskjellige former. Noen barn slam hodet bare når de ligger med forsiden ned i sengen, så knuste hodet mot puten eller madrassen.

Andre ganger, imidlertid nyfødte eller små barn slam hodet mens de er i oppreist stilling. I dette tilfellet kunne de klandre hodet mot veggen, vuggehjulet eller baksiden av en stol.

Noen barn svinger kroppen mens du slår på hodet og andre perle eller gjør annen støy.

Det viktigste å vite er imidlertid at overskriften vanligvis ikke er noe å bekymre seg for, spesielt hvis det bare oppstår under lur eller før sengetid.

Habiten kan starte rundt 6-9 måneder, med mange barn som overvinne det fra 3 til 5 år. Episodene for å slå hodet er relativt korte, de varer opptil 15 minutter, selv om de kanskje virker lengre hvis du er bekymret.

Hva er de mulige årsakene til å smelte hodet i nyfødte og små barn?

Forstå hvorfor et barn slams hans hode kan hjelpe deg med å roe nervene dine. Her er et par mulige forklaringer, med den første veldig, mye mer vanlige.

1. Lidelse av rytmisk søvnbevegelse

Det er interessant å merke seg at denne vanen ofte oppstår like før et barn sovner. Det kan virke smertefullt, men faktisk slamming hodet er måten noen barn roer seg ned eller roer seg ned.

Dette ligner på hvordan noen barn svinger eller rister beina mens du går i dvale, eller som noen barn liker å bli lulled å sove. For å si det klart, banging hodet er en form for selvkomfort, som ofte fører til å sove. Og av denne grunn er det ikke sjeldent at noen små gjør et hode bang for å starte igjen etter å ha våknet i midten av natten.

Tydeligvis kunne den plutselige lyden av nattlige slag være redd. MEN motstå alt’pulsen om å kjøre og redde barnet ditt. Til C’Det er en risiko for skade, og dette er den viktigste hensynet her: la skuddet ende. Det vil bare ta noen minutter til sønnen din kommer tilbake til å sove.

2. Uregelmessigheter og utviklingsforstyrrelser

Noen ganger er imidlertid banging av hodet et tegn på en betingelse for utvikling som autisme, eller kan indikere psykiske og nevrologiske bekymringer.

Å skille en forstyrrelse av den rytmiske bevegelsen fra et utviklingsproblem, se når hodet og frekvensen oppstår.

Som en generell regel, hvis barnet ditt er sunt og ikke viser tegn på en evolusjonær, psykologisk eller nevrologisk tilstand og Og beatet oppstår bare før jeg sover & # 8211; Det er sannsynligvis en typisk rytmisk bevegelsesforstyrrelse.

D’En annen del, hvis andre symptomer følger med hodet, som forsinkelser i språk, følelsesmessige eksplosjoner eller dårlig sosial samhandling, kan det være et annet problem. Kontakt barnelege for å utelukke en tilstand nedenfor.

Hvordan svare på et barn som slammer hodet

Selv om de fleste hodestangene er normale og ikke er indikativt om et utviklingsproblem, ser på eller føler at skuddene kan være unnerving. I stedet for å føle frustrert, er det noen måter å svare på.

1. Ignorer han

Selvfølgelig er det lettere å fortelle deg å gjøre. Kjenn bare at hvis du svarer frantically tar babyen din i armen din eller lar deg sove i sengen din (som aldri er anbefalt for barn opp til 1 år), kan de bruke takt som en måte å tiltrekke seg # 8217; oppmerksomhet og på deres måte. Hvis jeg ignorerer det, kan oppførselen vare bare noen få minutter.

Ignorer oppførsel bare hvis ikke C’Det er fare for skade.

2. Reposition cotet

Selv når et barn ikke er i fare for skader, kan banging av hodet være sterkt og forstyrre resten av familien. A’alternativet beveger sengen bort fra veggen. På denne måten klandrer ikke hodegjerden eller vuggen på veggen.

3. Forhindre skade

Hvis du er bekymret for at barnet ditt kan skade, plasser putene langs hodegjerden. Du kan også installere rekkverk på en barneseng for å hindre at barnet ditt faller mens du slammer hodet eller svinger. Disse handlingene er bare nødvendige hvis C’er risikoen for skade.

Husk at du bare bør plassere ekstra puter i de større barnas senger. De American Academy of Pediatrics Han sier at mens barnet ditt fortsatt sover i en barneseng, bør han gjøre det uten puter, tepper, støtfanger og mykt sengetøy for å redusere risikoen for plutselig dødssyndrom (SIDS).

Når skal du se en lege

Vis når en overskrift oppstår og konsulter en lege hvis du mistenker et utviklingsproblem eller andre problemer. Dette er mer sannsynlig når hodet strekker seg i løpet av dagen eller når barnet ikke har sove.

Du bør også konsultere en lege hvis du merker andre symptomer som forsinkelser i språk, dårlig hodestyring eller klosset i # 8217; ekskludere kramper. Legen din kan evaluere barnet ditt og gjøre en diagnose.

L & # 8217;

Bunnlinjen er at å slå hodet er en vanlig vane som allerede kan starte 6 måneder og fortsette opp til 8217; alder av 5 år. (Deretter kan det ikke vises igjen til barnet ditt eller 20-åringen ikke vil delta i sin første metallkonsert .)

Forståelig, repeterende bevegelser Hvordan skylden hodet kan forårsake bekymring. Men i de fleste tilfeller er slamming bare måten barnet ditt eller barnet beroliger før du faller i søvn. Så hvis barnet ditt er sunt, trenger du sannsynligvis ikke å gjøre noe, men hold det trygt og vent.