Barn gråter i mors livmor? Dessuten, hva kan bety

Del på Pinterest

Hvis du er som mange foreldre som venter, kan du ikke unngå å spørre & # 8211; Mens barnet ditt ruller, knyttne han og sparker og sparker «8211; Hva skjer nøyaktig i mors livmor.

Selv forskere er nysgjerrige og studerer føtaladferd i livmor i flere tiår. Takket være teknologiske fremskritt, vet du mer om hva som skjer i # 8217; livmor noensinne. Vi kan også svare på spørsmålet: Barnet mitt gråter der i?

Svaret er: de kan være, selv om ikke i måten bildene. For å lytte til de virkelige barnets skrik, må du vente på leveringsrommet & # 8211; eller kort tid etter at du prøver å sove litt & # 8216; klokken 2 (imidlertid kan barnet ditt fortsatt ha nytte av din beroligende stemme og berøre til da.)

La oss ta en titt på hva som skjer som du ikke kan høre eller se.

Prøv at barn gråter i mors livmor

Å forstå om barna «gråte» virkelig «i morsommens liv, er det viktig å ta hensyn til hva som kommer inn i oppførselen til gråt, ikke bare den karakteristiske lyden. Barn kan ikke lyttes til å gråte til de er i kontakt med luften i stedet for med væsken, slik at forskere stoler på studiet av kompleks fysisk oppførsel og svar som forårsaker et gråt.

I 2005 ledet New Zealand forskere en av Mer innflytelsesrike studier På barn som gråter i mordommben, og gir en ultralydsvideo av hva de tolket som et gråtende barn. De delte gråt i flere trinn, eller en serie kroppsbevegelser og puste (i stedet for bare lyd) for å bekrefte at barnet gråt.

Før denne studien hadde eksistensen av fire føtale atferdsstatene blitt demonstrert, inkludert roe-stater, aktiviteter, søvn og våkne. Resultatene avslørte imidlertid en ny stat, kalt 5f, som er tilstanden til gråtadferd.

Innen 20 uker, avslørte studiet av New Zealand, kan et foster utføre alle handlingene som er nødvendige for å gråte, inkludert:

  • strekker språket
  • Koordinere mer kompleks pustearbeid
  • Åpner kjeven
  • Flytt munnen din
  • Tremendo il chin
  • svelge

Barna observerte gråte i mors livmor hadde 24 uker og mer.

Den samme studien rapporterte at de eneste hørende ropene hørte av omverdenen forekommer under et ekstremt sjeldent fenomen som heter Uterinus Vagitus.

Det er et barn som gråter i livmoren under en «8217; operasjon der luften fikk lov til å komme inn i livmoren, noe som tyder på at de første hørbare plantene bare forekommer i løpet av passasjen til omverdenen.

Du kan se det på ansiktet

En annen Studio 2011 Fokusert på ansiktsuttrykk før fødselen, som er en nøkkelindikator på svaret på gråt. (Enhver forelder som noen gang har sett et barn som gjør at det vet at ansiktet hans er tutt & # 8217; annet enn nøytral!)

Forskere i dette tilfellet var også enige om at mens den ikke-vokale atferdene knyttet til gråt er utviklet før fødselen, starter den vokalkomponenten av gråt ikke til fødselen. Så mens du kan se babyens ansikt krøllete i tredje kvartal på en ultralyd, vil du ikke høre noe!

Hva betyr det?

I utgangspunktet trener barnet ditt å gråte, la oss kalle det oppvarming for den virkelige tingen. De nevnte studiene har brukt en lyd for å skremme fosteret og få svaret på å gråte, unngå alt som kan forårsake smerte. Selv etter dette ropte barn i mindre enn 15-20 sekunder, så det er ingen gråtende økter av en & # 8217; nå som de finner sted i livmoren din!

Forskere er generelt enige om at barn kan forsøke smerte i tredje kvartal, selv om C & # 8217; er noen debatt om når akkurat dette starter. Plantestudier viser bare at barn kan behandle noe som en negativ stimulus og reagere tilsvarende.

Det er ikke noe bevis for dette punktet at barnet er trist, har gass eller reagere på andre ubehagelige omstendigheter, men forskere er ikke helt trygge.

Andre måter som barn svarer på

Det kan være nyttig å fokusere på interessante ting som skjer der i stedet for å bekymre seg for korte episoder av gråt. Du kan til og med sjekke din potensielle evne til å hjelpe barnet til å føle seg trygg!

TIL 2015 Studio Han viste at barna reagerer på både mors- og lydnappen, og viser videre at du skulle snakke, synge, lese og kommunisere med barnet ditt i mors livmor.

Forskere forklarte at et foster viste mer bevegelse da mor la hendene på magen hennes. Videre kan et barn i morsommben bli roligere når du snakker med dem i en beroligende stemme!

Videre har fostrene i tredje kvartal vist mer regulatoriske atferd, for eksempel gjenging, atferd i ro som krysser armene og selvtastet når moren hans snakket eller rørte på magen (sammenlignet med fostrene i andre kvartal). Barnet ditt er også i stand til å smile og slå øyelokkene i mors livmor.

Så ignorere motstanderne som tror at barnet ditt ikke kan føles eller svare på berøring. Snakk med barnet ditt om alt du vil, sangsanger og berør magen til hjertet ditt er lykkelig.

L & # 8217;

Selv om det er sant at barnet ditt kan gråte i mors livmor, avgir det ikke noe lyd, og det er ikke noe å bekymre seg for. Barnas praksisplanter inkluderer puste malmitasjon, # 8217; ansiktsuttrykk og munnbevegelser av et barn som gråter ut fra # 8217; livmor.

Du bør ikke bekymre deg for at barnet ditt lider. Utvikling av evnen til å reagere på negative stimuli er en ferdigheter som forskere har beskrevet som nyttige senere, da barnets gråter vil sikkert tiltrekke seg din oppmerksomhet!

I tillegg til å gråte, kan barn fysisk svare på berøring eller stemme til en mor, så tilbringe tid på å røre på gravid magen og snakke med barnet ditt.