Avslappet amming: det er så godt som det ser ut som?

Del på Pinterest

Når du lærer for første gang Grunnleggende om’amming, kan reisen virke alt som er avslappet. Prøv å mestre engasjementsprosessen, eksperimentere med forskjellige stikkontakter og bekymre deg hvis barnet ditt spiser nok, kan være stressende og utfordrende.

Heldigvis har konsulentene for amming og andre tilhengere av brystet; amming har felles råd og oppmuntring på en prosess som noen ganger angitt som avslappet amming (også kjent som organisk næring), som fungerer med barnets naturlige trykk for å forenkle ammende prosessen for å forenkle brystprosessen.

Høres for godt til å være sant? Finn ut mer nedenfor!

Så’er den avslappede amming?

L’avslappet amming gjør det mulig for de naturlige refleksjonene til en nyfødt og den medfødte atferdene til en forelder som ammer sammen for å oppmuntre til suksessen til’amming mens foreldrene ligger bokstavelig talt.

Selv om mye tid har blitt dedikert til beskrivelsen av det riktige angrepet og de forskjellige typer stikkontakter i # 8217; amming, forenkler denne tilnærmingen ting for å tillate flere muligheter for funksjon av naturlige instinkter.

Forsker Suzanne Colson Han studerte naturlige refleksjoner om å suge og rote i nyfødte. Han fant ut at noen av disse typiske babyoppførselene, hvordan å riste hodet, squirm med beina og slå armene, noen ganger hjalp med fôringen, men hindret ofte en strømforsyning og strøm session.

Foreldre med ansvar for å holde barna sine i typisk mage undervist i magen sliter noen ganger for å jobbe på’Hooking, mens de syntes at deres nyfødte var i de beste ikke-samarbeidende sakene og i verste fall nektet de brystet.

Colson fant at disse naturlige refleksene er mye mer egnet til en avslappet stilling der barnet og foreldrene er i full fysisk kontakt og barnet kan søke og holde seg med mindre retning og kontroll av foreldre amming.

I en slik stilling er du i stand til å jobbe med tyngdekraften i stedet for det mot det. Det kan være mye mer avslappende og behagelig for både barnet og foreldrene.

Hvis du noen gang har ammet babyen din i badekaret med kroppen hennes gråt mot deg, og begge føler seg lykkelige og i din komfort, er du kjent med hvor fint det kan være den avslappede amming.

Hvordan øve l’avslappet amming?

I hovedsak, det er veldig lik på hva det ser ut.

Den ideelle posisjonen gjør at foreldrene som ammer av halvkoblet liggende, på en stol eller en seng, med tilstrekkelig støtte til ryggen, nakken og hodet. Dette bør ikke være en helt flat posisjon, men en posisjon som lar deg etablere visuell kontakt med barnet ditt når det er plassert på brystet.

Siden du er helt støttet i denne stillingen, er armene dine frie å smekke, skjemme bort eller støtte barnet ditt uten ubehag eller tretthet som kan være forbundet med andre stikkontakter på # 8217; amming.

Når det er posisjonert, skal barnet plasseres i full kontakt, brystet ned, med hodet i nærheten av brystområdet. Det finnes en rekke hjørner og steder hvor barnet kan være opprinnelig posisjonert, og vi vil diskutere nedenfor.

Ulike plasseringer kan ha fordeler for de som fødte keisersnitt (keisersnitt) eller har annet forbruk på komfort eller bevegelse.

Du vil kanskje bruke denne teknikken med minimale plagg for å gi større kontakt med hud og tilkobling med barnet ditt. Alternativt kan du velge å bare justere klærne for å tillate ubegrenset tilgang til brystområdet.

Denne posisjonen der foreldre og barn er forbundet med brystet til brystet, gir en større kontroll for barnet og mindre arbeid for deg. Hold beina og føttene til barnet i kontakt med kroppen din eller med det omkringliggende området gir dem sjansen til å presse deg mot brystet, som er et naturlig instinkt.

Hodet deres kan svinge opp og ned eller på den ene siden til brystvorten. Du er fri til å hjelpe den lille eller som nødvendig mens barnet nærmer deg brystet og finner en fangst.

Behaviors nevnt ovenfor som syntes å forhindre suksess & # 8211; spark, hode risting og armer slag og # 8211; de blir en ressurs fordi barnet kan søke brystene og fôr.

Det er forskjellige stillinger for den avslappede amming?

Jepp! Fordi hver bryst og brystvorten er sirkulær, kan barnet nærme seg nesten alle retninger. (Som du vil fortelle deg noen som prøvde å amme et barn, selv draperiet på ansiktet ditt er en potensiell posisjon.)

Mange ammende foreldre vil sette pris på barnet på magen, med hodet i nærheten av begge brystene. Dette lar deg se barnet ditt, etablere en visuell kontakt og bruke armene dine til å støtte eller smake på barnet ditt.

Hvis du fødte keisersnitt, kan du unngå å plassere barnet ditt på magen, hvor hennes fotballbevegelser kan forårsake smerte til graveringsområdet ditt i de tidlige dagene. I stedet kan du drap barnet på brystet, med hodet i nærheten av et bryst og føtter mot # 8217; andre armhulen.

Du kan også plassere barnet ditt over skulderen, med hodet ditt ved siden av brystet og kroppen din og føttene som strekker seg utover skulderen din og ved siden av hodet ditt. Du kan gni ansiktet ditt i nærheten av kroppen uten vekt og trykk på magen og # 8217; # 8217-området; gravering.

Du har også mulighet til å plassere barnet fra siden ved siden av deg, med hodet i nærheten av brystet ditt under armpittene, hviler på sengen eller på stolen ved siden av deg.

I tillegg til disse tilnærmingene kan du justere graden av å ligge, oppdage at det ligner litt og mer eller mindre hjelper deg med å finne et praktisk sted å virkelig slappe av og nyte tiden som ammer ditt barn.

Ta bort

Selv om ammende folk siden barn ble født, lærer vi fortsatt å støtte og oppmuntre til ammende forhold.

Hvis du er på utkikk etter en måte å jobbe med de naturlige refleksjonene til barnet ditt og lindre en del av stresset og trykket i amming, kan den avslappede amming være et godt alternativ for deg.

Som alltid snakker han med en konsulent for L’amming hvis du trenger ytterligere støtte. Det håper at den avslappede brystbestillingen blir en positiv opplevelse i din sykepleie.