Avansert brystkreftguide: Få støtte og finn ressurser

Det er mye informasjon og støtte for personer med brystkreft. Men som en person som bor med metastatisk brystkreft, kan dine behov være litt annerledes enn de som har brystkreft i forrige fase.

Din beste ressurs for medisinsk informasjon er ditt onkologiske lag. De kan gi deg spesifikt pedagogisk materiale for avansert brystkreft. Det er sannsynlig at du også vil ha informasjon om en rekke andre aspekter av livet med metastatisk brystkreft.

Ulike organisasjoner gir nyttige materialer spesielt for personer med avansert brystkarsinom. Her er noen gode startpunkter:

Emosjonell og sosial støtte

Bor med avansert brystkreft, du har ingen tvil om at du har mye på hodet ditt. Med alle behandlingsbeslutninger, fysiske endringer og bivirkninger, ville det ikke være uvanlig hvis du følte deg overveldet noen ganger.

Uansett følelser du føler, er de ikke feil. Du trenger ikke å være på # 8217; høyde på andres forventninger om hvordan du skal føle eller hva du bør gjøre. Men du vil kanskje ha noen til å snakke med.

Du kan eller ikke ha en ektefelle, en familie eller venner som kan gi følelsesmessig og sosial støtte. Selv om du gjør det, kan du fortsatt dra nytte av å koble sammen med andre som også lever med metastatisk kreft. Dette er en gruppe mennesker som vil forstå & # 8221;.

Enten det er online eller personlig, tilbyr støttegrupper en singel’unik mulighet til å dele felles erfaringer. Du kan motta og støtte samtidig. Medlemmer av støttegrupper danner ofte sterke venns obligasjoner.

Du kan finne støttegrupper i ditt område gjennom Oncologist Office, et lokalt sykehus eller et sted for tilbedelse.

Du kan også sjekke disse onlineforaene:

Onkologi sosialarbeidere er bare en avstand telefonsamtale. De er tilgjengelige for å hjelpe deg med å takle følelsesmessige og praktiske utfordringer med brystkreft.

Sanitær- og hustjenester

Mange spørsmål oppstår når du bor med avansert brystkreft. Hvem vil hjelpe deg når du ikke kan kjøre deg selv til behandling? Hvor du kan kjøpe medisinske produkter? Hvordan du finner hjemmepleie du trenger?

Din onkologi-kontor mottar disse spørsmålene hele tiden. De kan sannsynligvis gi en liste over tjenester og leverandører i ditt område. Her er noen andre gode ressurser å prøve:

 • Tjenester Dell’American Cancer Society Gir informasjon om en rekke tjenester og produkter, inkludert:
  • Finansielle ressurser
  • Hårtap, Mastektomi produkter og andre medisinske produkter
  • Lokale pasientnavigatorer
  • Overnatting under behandling
  • ri til behandling
  • takle bivirkningene relatert til utseendet; utseende
  • Online fellesskap
 • Økonomisk assistanse kan marcare Det gir hjelp med:
  • Behandlingskostnader som transport, hjemmepleie og bistand til barndommen
  • Assistance Insurance Copayment for å dekke kjemoterapi kostnader og målrettede behandlinger
 • Rengjøring av en grunn Det tilbyr gratis rengjøring av hjemmet for kvinners brystkreftbehandling, tilgjengelig i alle USA og Canada

Hvis du tror du trenger hjemmepleie eller omsorg i hospice, er det et par forsøkt å hjelpe deg med å identifisere disse tjenestene:

Legenes studie kan også lede deg til tjenester i ditt område. Det er en god ide å lete etter det før du trenger behovet, så du er forberedt.

Kliniske tester

Kliniske studier er en viktig del av kreftforskning. De gir deg muligheten til å prøve nye behandlinger som ellers ville være tilgjengelige for deg. Disse studiene har ofte stive kriterier for inkluderingen.

Hvis du er interessert i å delta i en klinisk prøve, begynner det å snakke med legen din. De kan være i stand til å finne en prosess som passer for din situasjon. Du kan også sjekke disse søkbare databasene:

Caregiver-støtte

Selv primære helsepersonell kan føles litt og # 8216; overveldet. I ferd med å ta vare på en kjære, forsømmer de ofte deres velvære. Oppfordre dem til å be om hjelp.

Her er noen måter å lette belastningen på:

I tillegg til deres bistandsoppgaver kan disse menneskene også ta ansvar for å holde alle andre innenfor. Men det er bare så mange timer på en dag.

Det er der organisasjoner som Caringbridge Og Carepage De lar deg raskt lage din personlige nettside. Så du kan enkelt oppdatere venner og familie uten å måtte gjenta eller gjøre dusinvis av telefonsamtaler. Du kan sjekke hvem som har tilgang til oppdateringene dine, og medlemmene kan legge til egne kommentarer du kan lese etter din smak.

Disse nettstedene har også verktøy for å lage en guideplanlegging. Frivillige kan registrere seg for å utføre spesielle oppgaver på en gitt dag, og nå, slik at du kan planlegge en pause.

Det er lett å gå seg vill i omsorgspersonen. Men omsorgspersoner gjør en bedre jobb når de tar vare på seg selv.