Creme Hemorroider for rynker: Under øynene og bivirkningene

Du har kanskje hørt ham fra en venn som har en vakker hud. Eller kanskje # 8217; du så i en av Kim Kardashian of Skjønnhetsrutine. L’gammel bekreftelse på at kremer for hemorroider reduserer rynker fortsetter å sirkulere på Internett. Nøyaktig: Kremet formulert for huden rundt anusen din kan bli kvitt hønebenene. Men C’det er noen sannheter i # 8217; uttalelse?

C’er en vitenskapelig logikk bak denne utsagnet?

Her er teorien: Kremene for hemorroider, som forberedelse H og hemaway, bidrar til å gi lindring ved å begrense venene rundt # 8217; anus og gramming av huden; Således må tensor-effekten også virke på andre deler av huden. Denne ideen er basert på den gamle formuleringen av preparatet H som inkluderte en ingrediens kjent som et derivat av levende gjærceller (Lycd). Imidlertid har kliniske studier ikke blitt utført på det faktum at Lycd faktisk kan redusere utseendet på tynne linjer og rynker på ansiktet. (Det har blitt vist at det er effektivt å markedsføre sår Og helbrede, Men det er ikke hvorfor du er her, sant?).

Lycd var ikke inkludert i kremer for hemorroider fra årene og # 8216; 1990. American Food and Drug Administration (FDA) Forbidden L’bruk av Lycd I hemorroide kremer på grunn av mangel på studier til støtte for hans sikkerhet og effekt i behandlingen av hemorroider. Det var da at forberedelsesprodusentene bestemte seg for å endre ingrediensene.

Dagens formuleringer av hemorroider som selges i USA, inneholder de aktive ingrediensene fenylefrin eller hydrokortison. Phenylefrin er en vasokonstrictor, som begrenser blodkarene. Noen dermatologer tror at denne ingrediensen er det som hjelper puffete og slitne øyne. L’hydrokortison, d’en annen del, er en steroid, som bidrar til å lindre kløe og # 8217; betennelse forbundet med hemorroider.

Hvis du vil teste teorien om’bruk av kremer for hemorroider for rynker, må du få et forberedelsesskjema som fortsatt inneholder Lycd, også kjent som Bio-Dyne.

Hvordan å bruke

Du kan få den opprinnelige formuleringen av forberedelsen H. Canada Med et raskt søk på Internett. Søk spesielt H-forberedelsen med bio-dyne. Uansett merkevaren, versjonen eller produktet du prøver, utfør alltid en oppdateringstest på huden før ansiktet. For å gjøre dette, bruk krem ​​på et lite område av armen (vanligvis l’interiør i håndleddet). Vent ca 20-30 minutter for å se om du har negative reaksjoner, for eksempel rødhet, hevelse, elveblest eller brennende opplevelser.

Hvis ingen hudirritasjon utvikler seg på grunn av lappen, er det mulig å starte med å påføre en liten mengde krem ​​på rynkene i ansiktet (ved hjelp av fingeren). Du vil sannsynligvis ønske å bruke produktet om kvelden før du går i seng, etter å ha forsiktig vasket ansiktet. Spred bare et tynt lag og gni det forsiktig. Vær alltid forsiktig med å unngå øyekontakt. Vask hendene når du er ferdig.

Du kan bruke den selv om dagen, men kremet kan gjøre ansiktet ditt polert eller fettete.

Som med de fleste anti-rynke kremer, vil du sannsynligvis måtte bruke den konsekvent og i noen uker eller måneder før de legger merke til resultatene. Fordi det ikke er noen studier som demonstrerer effektiviteten av hemorroider på rynker, kan du aldri se en forskjell.

Mulige bivirkninger

Bivirkninger avhenger av hvilken type krem ​​for hemorroider du bruker. Fenylefrinen som er tilstede i de nåværende formuleringene av kremer for hemorroider, kan midlertidig gjøre utseendet nærmere enn området rundt øynene. Men L’Langvarig bruk kan forårsake en hud som er:

  • fortynningsmiddel
  • skjør
  • Rød og hovent

Kremene for hemorroider som inneholder hydrokorteringene, kan faktisk bli verre Noen ansikts hudproblemer, inkludert impetigo, rosacea og akne.

De Mayo Clinic Advarer om at den aktuelle hydrokortisonen kan forårsake tynning og lett blåmerker, spesielt hvis det brukes på ansiktet.

Selv om sjeldne, # 8217; hydrokortison kan gå gjennom huden inn i blodet for å forårsake bivirkninger i andre deler av kroppen. L’hydrokortison er en steroid og over tid kan påvirke binyrene. Binyrene er ansvarlige for kroppens svar på stress.

For tiden er det ingen undersøkelse som viser at den langvarige bruken av LYCD forårsaker negative bivirkninger.

Bunnlinjen

Det er ikke mange tester som tyder på at hemorroide kremer kan bidra til å redusere rynker. De fleste uttalelser er anekdotiske og gjelder bare formuleringer som inneholder det forbudte stoffet Lycd. Sannsynligvis en’bedre ide å unngå å bruke creme for hemorroider, spesielt i lang tid. De kunne gjøre huden tynnere, noe som gjør det mer utsatt for solskader og alle «8217, aldring.

I stedet trene sunne vaner testet over tid hvordan å drikke rikelig med vann, bruk solkrem og tilstrekkelig søvn for å hindre rynker. For rynker som allerede har dukket opp, støttes test vitenskapelig hjemmelagde behandlinger som dermarolling, mikronedling og delikat kjemisk peeling.

Har blitt vist at ingredienser som retinol, vitamin C og # 8217; Hyaluronsyrehjelp med rynker. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan en hudlege eller en hudpleie spesialist gi deg en anti-aging hudpleie rutine eller ansiktsbehandlinger som microdermabrasion og kjemisk peeling.