Atrial Premature Complexes: Årsaker, Symptomer og Diagnose

Hva er atriale for tidlig komplekser?

Atriale for tidlig komplekser (APC) er en vanlig type hjertearytmi preget av for tidlige hjerteslag som kommer fra atriumene. Et annet navn for atriale for tidlig komplekser er for tidlig atrielle sammentrekninger. En av de vanligste symptomene på APC er hjertekord eller # 8217; uvanlig bevissthet om deres hjerteslag. Palpitasjoner er ekstra raske hjerteslag, ekstra linser eller uregelmessig vær. APCene oppstår når et hjerteslag oppstår alt’start av hjerte syklusen. Et annet navn for dette er en for tidlig takt.

APCene gir følelsen av at hjertet har hoppet over et slag eller at hjerteslag stoppet kort. Noen ganger oppstår APC, og du kan ikke høre dem. Premature Beats er vanlige og vanligvis ufarlige. Sjelden kan APC indikere en alvorlig hjertesykdom som farlige arytmier for livet.

Når en for tidlig takt forekommer i hjertets øvre rom, er det kjent som et atriell kompleks eller sammentrekning. Premature Beats kan også forekomme i de nedre rommene i hjertet. Disse er kjent som ventrikulære komplekser eller sammentrekninger. Årsaker og symptomer på begge typer for tidlig slår er like.

Hva forårsaker atriale for tidlig komplekser?

Brystknappen din er A’område av celler i rommet øverst til høyre i hjertet ditt. Kontroller rytmen i hjertefrekvensen din gjennom elektriske signaler. Noen ganger, signalene fra ventriklene (blodpumping rom i hjertet forårsaker hjerteslag som kommer før den naturlige og normale rytmen. Dette følges av en pause og deretter fra en sterkere takt fordi pause gir mer tid til å fylle hjertet av hjertet.

Årsaken til et tidlig hjerteslag er generelt ukjent. De fleste som har APC, har ingen hjertesykdom, andre Hjertes helse. Enhver av de følgende forholdene kan føre til at for tidlige hjerteslag hyppigere, øker sannsynligheten for notictors:

 • koffein
 • alkohol
 • understreke
 • tretthet eller dårlig søvn
 • Medisinering som viser uregelmessig hjerterytme som en bivirkning

APCene kan bety at du har ekstra tilkoblinger i hjertets elektriske system. Disse ekstra tilkoblingene kan av og til slå hjertet ditt uregelmessig. Selv om dette kan være skummelt eller irriterende, er det vanligvis ikke noe farlig med mindre du ofte forekommer for tidlig slår eller påvirker kvaliteten på livet ditt.

Noen ganger er for tidlig slår på grunn av hjertesskade eller en hjerteunderliggende sykdom. Hvis du plutselig begynner å høre hjerteslaget som hopper, eller hvis hjertet ditt føles annerledes på en eller annen måte, bør du besøke legen din for å utelukke et problem under.

Hva er symptomene på atriale for tidlig komplekser?

Mange mennesker opplever APC uten symptomer. Du kan ha for tidlig slår uten å innse det. Hvis du kan høre beats, kan du merke en av følgende følelser når de oppstår:

 • Som om hjertet ditt hadde mistet et slag
 • Heartbeats føler seg midlertidig intensivert eller sterkere
 • En flagrende følelse i nærheten av hjertet ditt

Følgende symptomer kan oppstå sammen med APCene. De kan også forekomme med andre forhold som ofte utveksles for APC. Hver av disse kan tyde på at du kan ha en mer alvorlig hjertebetingelse. Kontakt lege umiddelbart hvis de oppstår:

 • Følelse av hopp eller ri i nærheten av hjertet, ledsaget av svimmelhet eller svimmelhet
 • Bli svette eller blek når du merker at hjerteslaget har endret rytme
 • brystsmerter
 • respiratoriske vanskeligheter
 • opplever mer enn seks tilfeller til minuttet hjerteslag i grupper på tre eller flere
 • En pulsavlesning i resten av over 100 slag per minutt

Underliggende forhold

Noen ganger kan APCene være et symptom på en mer alvorlig tilstand. Hvis du merker at hjertet ditt hopper beats, går eller slår sterkt i kombinasjon med noen av symptomene, søker du umiddelbart etter medisinsk hjelp.

Mulige underliggende forhold kan omfatte:

 • Farlige arytmier som kan føre til hjerneslag eller hjertesvikt
 • hjertesykdom, som kan inkludere infeksjoner, genetiske mangler og begrensede eller blokkerte blodkar
 • Hypertensjon (høyt blodtrykk)
 • Ventilfeil som skiller de øvre rommene i hjertet fra de nedre
 • ventrikulær takykardi, en lidelse som forårsaker et akselerert hjerterytme og kan føre til hjerteinfarkt

Hvis prematur slår av og til uten andre symptomer, er det sannsynligvis ikke farlige. Men du bør se etter behandling når du oppdager en følelse i ditt hjerte som er nytt og har ikke tidligere blitt diskutert med legen din.

Hvordan atriale for tidlig komplekser er diagnostisert?

Legen din vil trolig sannsynligvis stille deg spørsmål hvis du føler følelser av hjerteslag hopping, akselerere eller slå. De kan spørre deg hva du gjorde når du først har lagt merke til symptomene. De vil nok også spørre din medisinske historie.

Følgende er indikatorer på hjertesykdom og kan be om en mer grundig undersøkelse, selv om APCene ikke følger med andre symptomer:

 • diabetes
 • Høyt kolesterol
 • Høyt blodtrykk
 • overvektige
 • røyk
 • Ha en familiehistorie av hjertesykdom

Legen vil utføre en fysisk undersøkelse for å lete etter indikatorer på underliggende problemer og å overvåke hjertets funksjon. Prosedyrene kan inkludere hjerteslagsletningen, blodprøver for å kontrollere kjemi og kolesterolnivåer og blodtrykkstester.

Legen vil overvåke hjertefrekvensen dersom eksamenen antyder at du kan ha et bakgrunnsproblem med hjertet ditt som aktiverer APCene. Ordningen av lidelser kan hjelpe legen din til å forstå hva som forårsaker dem. Dette kan gjøres med et elektrokardiogram (EKG). En EKG er en test som registrerer hjertets elektriske aktivitet, under normal aktivitet eller under treningen.

Det kan også være nødvendig å ha en skjerm i 24-48 timer eller når symptomene oppstår. Jeg bærer denne skjermen under klær og registrerer hjerterytmen din mens du utfører dine normale aktiviteter.

Hva er behandlinger for atriale for tidlig komplekser?

Du bør se etter behandling når du vil ha en endring i hjerteslaget ditt som ikke har blitt diskutert med legen din ennå. De fleste tilfeller av APC krever ikke omsorg over en første undersøkelse. Hvis legen din bestemmer at dine APCer ikke er farlige, vil du sannsynligvis ikke trenge å konsultere legen din hvis du ser dem igjen, med mindre du er hyppig, ledsaget av andre symptomer, eller legen din gir ikke forskjellige instruksjoner.

Hvis legen din diagnostiserer dine APCer som skadelige, står behandlingen vanligvis overfor den underliggende tilstanden som løsner for tidlig slår. Legen din vil gi deg en personlig plan basert på resultatene av eksamenen;.

Noen ganger er ufarlige APC så hyppige at de kan forstyrre ditt daglige liv. I dette tilfellet kan legen foreskrive medisiner som beta-blokkere eller narkotika som brukes til å behandle mer alvorlige tilfeller av arytmi. Disse stoffene undertrykker generelt sammentrekninger.

Hvordan kan jeg forhindre atrial for tidlig kompleks?

Du kan hindre godartede eller ufarlige premature beats ved å unngå stoffer som fritidsdranser, tobakk, alkohol og koffein. Prøv også å trene kardiovaskulære øvelser regelmessig. L’Angst bidrar til APCene, og deretter redusere stressnivåer eller taler med din anti-angst lege. Hvis du er overvektig, prøv å følge et sunt slankingsprogram for ditt hjerte. Hvis du ser en lege som ikke er kjent med historien din, gi ham beskjed om å foreskrive narkotika som ikke klarer å øke APCene.