Alkoholmisbruk, effekter og som en måned uten alkohol hjelper kroppen din

Hvis du drikker mindre er din hensikt for det nye året, er du ikke alene. En gresk fyr (som i brorskap, ikke Athen) på college når jeg snudde den 2. januar ville bli edru i 365 dager. Utrolig, jeg spurte hvordan det var mulig, og han svarte: Vel, ikke en rad & # 8221;.

Amerikanerne liker å drikke. Ikke så mye som kanadisk og russisk, men fortsatt mye. Den gode nyheten: En nylig studie publisert på å forebygge kronisk sykdom fant at de fleste amerikanere drikker & # 8220; overdrevet & # 8221; (15 eller flere drinker per uke for menn; 8 eller mer drikke per uke for kvinner) er ikke avhengig av alkohol. Det betyr at de ikke er alkoholikere. Det betyr at hvis du vil være nykter i en måned, vil det sannsynligvis ikke føre til tilbaketrekking. Selvfølgelig kan du lide av frykt for å miste (fomo), men du bør ikke miste kontrollen over kroppsfunksjonene dine.

Men hva er en måned med nytte av helsen din uansett? Den nye forskerpersonalet forsøkte å svare på dette spørsmålet og funnet ut at å unngå alkoholen i noen uker kan faktisk gjøre mirakler for kroppen din.

jeg studerer

Først: 14 ansatte har gitt blodprøver og gjennomgått ultralyd for å måle mengden fett i leveren. Deretter abstained 10 av dem fra # 8217; alkohol i fem uker, mens fire fortsatte å drikke normalt. Etter fem uker returnerte de alle til sykehuset for å gjenta blodprøver og ultralyds.

Slik avsluttet det:

Del på Pinterest

Konklusjon

Gi opp alkoholen i en måned kan forbedre helsen din betydelig, selv om ytterligere søk er nødvendig. L’Single Real Ulempeantage: Folket som er involvert i studioet følte seg mindre sosialt. Så, hvis du leter etter en unnskyldning for å se Netflix mens du mister vekt, senker kolesterol og sover bedre, prøv å tørke. Så del resultatene dine i kommentarfeltet nedenfor.