Alkohol allergier; alkohol: symptomer, tegn og behandling av reaksjoner

COS’er allergi allergi all’alkohol?

Den virkelige allergi alle’alkohol er sjelden, men reaksjonene kan være alvorlige. Hva de fleste tror på å være allergi allergi; Alkohol er faktisk L’Alkoholintoleranse;. Noen mennesker er også allergiske mot andre komponenter av alkoholholdige drikker. For eksempel inkluderer potensielle allergener i alkoholholdige drikker:

 • korn
 • bygg
 • rug
 • hop
 • gjær
 • drue

Folk kaller ofte intoleransen All’Alkohol A’Allergy Allergi; Alkohol og omvendt. Folk som har en ekte allergi alle’alkohol bør helt unngå å drikke alkohol.

Hva er symptomene på # 8217; allergiallergi; alkohol?

Hvis du har en ekte allergi all’alkohol, selv små mengder alkohol kan forårsake symptomer. I noen tilfeller kan det til og med forårsake anafylaksi. Dette er en potensielt farlig allergisk reaksjon for livet.

Symptomene på en allergisk reaksjon kan omfatte:

 • kløende til munnen, i øynene eller nesen
 • Orticaria, eksem eller kløe på huden
 • Face hevelse, hals eller andre kroppsdeler
 • Nasal overbelastning, hissing puste eller respiratoriske vanskeligheter
 • Abdominal smerte, kvalme, oppkast eller diaré
 • Svimmelhet, tom hodesensasjon eller tap av bevissthet

Du bør aldri ignorere symptomene på en allergisk reaksjon. Hvis ikke behandlet, kan en allergisk reaksjon bli raskt. I sjeldne tilfeller kan alvorlige allergiske reaksjoner være dødelige.

Du kan utvikle en allergiallergi; alkohol når som helst i livet ditt. Det plutselige utseendet på symptomer kan også skyldes en nyutviklet intoleranse på 8217; nylig utviklet intoleranse. I sjeldne tilfeller kan smerte etter å ha drukket alkohol være et tegn på at du har Hodgkins lymfom.

Hvis du utvikler symptomer etter å ha drukket alkohol, må du sikre en avtale med legen din.

Hvilken årsak l’allergi allergi; alkohol?

Hvis du har A’allergi, reagerer immunsystemet overdrevet for å kontakte en utløser eller # 8220; allergen & # 8221;. Hvis du har A’allergiallergi; alkohol, din immunsystem anser L’alkohol som en trussel. Reagerer på alkoholproduserende antistoffer kjent som immunoglobulin og (IgE). Disse antistoffene utløser en allergisk reaksjon i kroppen din.

Den virkelige allergi alle’alkohol er veldig sjelden. L’Intoleranse Alle’Alkohol er mer vanlig.

Hva er forskjellen mellom allergiallergi; alkohol og intoleranse?

Hvis du har en allergiallergi, alkohol, reagerer immunforsvaret overdrevet for alkoholen. Hvis du lider av intoleranse all’alkohol, ditt fordøyelsessystem virker ikke riktig L’alkohol. Du kan også reagere på visse alkoholholdige drikker hvis du har en intoleranse på 8217; histamin eller sulfitter. I svært sjeldne tilfeller kan reaksjonene alle «8217 alkohol være et tegn på Hodgkins lymfom.

Intoleranse alle’alkohol

L’dehydrogenase aldehyd (ALDH2) er et enzym som kroppen din bruker til å fordøye alkoholen. Forvandler eddiksyrealkohol, en hovedkomponent av eddik, i leveren. Noen mennesker har en variant i genet som koder for Aldh2. Denne varianten er mer vanlig hos personer med asiatisk opprinnelse.

Hvis du har denne varianten, produserer kroppen din mindre aktiv Aldh2. Dette forhindrer at kroppen din er riktig å fordøye alkoholen. Denne tilstanden kalles en mangel på ALDH2. Det er en vanlig årsak til intoleranse all’alkohol.

Hvis du har en mangel på ALDH2, kan ansiktet ditt bli rødt og varmt når du drikker alkohol. Du kan også manifestere andre symptomer, for eksempel:

 • hodepine
 • kvalme
 • Han retched
 • Akselerert hjerterytme

Ifølge en 2010-studie publisert i BMC Evolusjonær biologi, Den genetiske endringen som er ansvarlig for mangelen på ALDH2, er knyttet til risdomstolering i Sør-Kina flere århundrer siden.

Intoleranse alle’histamin

L’histamin er et kjemikalie som naturlig finnes i kroppen din. Det finnes også i mange matvarer og drikke, spesielt i gjærede produkter. For eksempel, krydret oster, røkt kjøtt, surkål, vin og øl en tendens til å være rik på histaminer.

Normalt produserer kroppen et enzym som kalles diaminoksidase (DAO) for å bryte ned histaminen. Hvis kroppen din ikke produserer nok aktiv Dao, kan du reagere alt’instamine i mat og drikke.

Symptomer på’Intoleranse All’histamin ligner en allergisk reaksjon. For eksempel inkluderer potensielle symptomer rødmet og prurdiginøs hud, nesestopp, kortpustethet, magesmerter og diaré.

Rødvin har en tendens til å ha høyere nivåer av histamin enn hvitvin eller øl.

Sulfittintoleranse

Noen mennesker har en intoleranse eller følsomhet for sulfitter. Disse forbindelsene blir ofte tilsatt til øl og vin for å begrense gjærveksten og fungere som konserveringsmiddel. Felles sulfitter inkluderer kaliumbisulfitt eller kaliummetabisolfitt. L’svoveldioksid er et nært, kjemisk stoff som kan utløse reaksjoner i noen mennesker.

Noen mennesker opplever allergiske sulfittreaksjoner. Noen typer sulfitter kan også utløse et astmatisk angrep hvis du har L & # 8217;.

Hvitvin har en tendens til å inneholde høyere nivåer av sulfitter enn rødvin og øl.

Hodgkins lymfom

Noen mennesker med Hodgkins lymfom føler smerte etter å ha drukket alkohol. Hodgkins lymfom er en type kreft som kan treffe lymfesystemet. Mange mennesker med Hodgkins lymfom utvikler ugifte lymfeknuter. Vanligvis er disse lymfeknuter ikke smertefulle. Men i sjeldne tilfeller blir de smertefulle etter alkoholforbruk. Den eksakte årsaken til dette svaret er ukjent.

Hva det betyr å ha en’ølallergi? »

Hvordan diagnostisert L’allergi allergi; alkohol?

Hvis du utvikler symptomer etter å ha drukket alkohol, må du sikre en avtale med legen din. Avhengig av symptomene, kan de lede deg til en allergiker for testing og behandling. En allergiker er en spesiell type lege som fokuserer på allergiske forhold.

Legen din vil trolig begynne med å stille spørsmål om symptomene dine og din medisinske historie, for eksempel:

 • Som alkoholholdige drikker utløser symptomene dine?
 • Hvilke symptomer prøver?
 • Når du begynte å demonstrere symptomer?
 • Du har slektninger med allergi?
 • Du har andre medisinske forhold?

Hvis de mistenker at du har en ekte allergiallergi og alkohol eller en annen ingrediens i alkoholholdige drikker, vil de trolig føre allergologiske tester. Den vanligste typen allergologisk testing er prikkprøven kutan. Under en prikkprøve vil legen bruke en hånd til å straffe eller skrape huden. Vil påføre en dråpe allergifremkallende ekstrakt på # 8217; stanset eller ripet område. Reaksjonen av huden din kan hjelpe dem med å forstå om du har en Allergi på 8217.

I noen tilfeller kan de bruke en utfordring oral test for å diagnostisere en’allergi eller # 8217; intoleranse. I denne prosedyren vil de be deg om å konsumere et utvalg av mistankeutløser. Vil observere alle symptomene som utvikler seg. De kan også drive blodprøver.

Allergologiske tester skal alltid utføres i et medisinsk miljø. Av og til kan det utløse en alvorlig allergisk reaksjon. Det er viktig å ha medisinsk behandling tilgjengelig.

Hvordan kan du ta vare på allergiallergi; alkohol?

Hvis du har en ekte allergi all’Alkohol, L’bare å unngå symptomer, unngår helt L’alkohol. Selv en liten mengde alkohol kan utløse en seriøs reaksjon. Les lister over mat og drikke ingredienser, spør restauranten personalet informasjon om menyelementer og unngår produkter som inneholder alkohol. Noen matvarer inneholder alkohol som tilsatt ingrediens.

Hvis du er allergisk mot en annen ingrediens som finnes i visse alkoholholdige produkter, kan overgangen til en annen drink være en alternativet «8217. For eksempel L’Byg er vanligvis i øl, men ikke i vin. Spør legen din råd.

Hvis en liten allergisk reaksjon oppstår, kan bench orale antihistaminer være tilstrekkelig til å behandle det. Hvis tegn på en alvorlig reaksjon er utviklet, er det nødvendig å motta en eller flere doser epinefrin. Dette stoffet kalles også adrenalin. Den er tilgjengelig i forhåndslastede sprøyter, kjent som epinephrine-innsatser (f.eks. EpiPen). Hvis legen foreskriver en epinefrin autoinjektor, må han alltid ta ham med ham. Bruk den til det første tegn på en alvorlig allergisk reaksjon. Så gå til nærmeste beredskapsrom for oppfølgingspleie.

Hvis du har en’ikke-allergisk intoleranse alle’alkohol, alle «8217; histamin, sulfitter eller andre komponenter av alkoholholdige drikker, kan legen din oppmuntre deg til å begrense eller unngå noen typer alkohol. I noen tilfeller kan benk eller foreskrevne legemidler bidra til å lindre symptomene.

Spør legen din mer informasjon om diagnosen og behandlingsalternativene dine.