Administrer sosiale medier når du har MS

Ikke C & # 8217; Det er tvilsomt at sosiale medier har hatt en sterk innvirkning på samfunnet av kroniske sykdommer. Finne en online gruppe mennesker som deler dine egne erfaringer var ganske enkelt for en stund & # 8216;.

I de to siste årene har vi sett det sosiale medierommet utviklet seg i nervesenteret for en bevegelse for større forståelse og støtte for kroniske sykdommer som MS.

Dessverre har sosiale medier sine ulemper. Pass på at den gode hersker over ondskap er en viktig del av ledelsen av din online opplevelse, spesielt når det gjelder å dele detaljer eller konsumere innhold på noe så personlig som helsen din.

Den gode nyheten er at du ikke trenger å koble fra helt. Det er noen enkle ting du kan gjøre for å få mest mulig ut av din erfaring med sosiale medier hvis du har MS

Her er noen av fordelene og ulempene med sosiale medier, i tillegg til mine tips for å leve en positiv opplevelse.

Representasjon

Se autentiske versjoner av andre og være i stand til å komme i kontakt med folk som lever med samme diagnose, lar deg vite at du ikke er alene.

Representasjonen kan hjelpe deg med å styrke din tillit og minne deg om at et fullt liv er mulig med MS. Tvert imot, når vi ser den andre kampen, blir våre følelser av smerte og frustrasjon normalisert og berettiget.

Tilkoblinger

Deling av erfaringer med narkotika og symptomer med andre mennesker kan føre til nye funn. Lære hva som fungerer for noen andre, kan oppmuntre deg til å studere nye behandlinger eller livsstilsendringer.

Ta kontakt med andre enn & # 8220; de forstår & # 8221; kan hjelpe deg med å utdype hva du går gjennom og få deg til å føle deg kraftig sett.

En stemme

Sett våre historier der ute, bidrar til å bryte ned stereotypene på funksjonshemming. Social Media Level Spillefeltet slik at historiene om Com & # 8217, lever med MS, blir fortalt av folk som faktisk har MS.

Sammenligning

Alles SM er annerledes. Sammenlign din historie til andre kan være skadelig. På sosiale medier er det lett å glemme at du bare ser et fremtredende øyeblikk av noens liv. Du kan anta at de gjør det bedre enn deg. I stedet for å føle seg inspirert, kan du føle deg lurt.

Det kan også være skadelig å konfrontere noen i verre forhold enn deg. Denne tanken kan negativt bidra til den internaliserte ferdigheten.

Falsk informasjon

Sosiale medier kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert på SM-produkter og forskning. SPOILER ADVARSEL: Ikke alt som leses på internett er sant. Forespørslene om behandlinger og eksotiske behandlinger er overalt. Mange mennesker er villige til å få raskt fra andres forsøk på å gjenopprette helsen din hvis tradisjonelle stoffer mislykkes.

Giftig positivitet

Når du er diagnostisert med en sykdom som MS, er det normalt for venner, familie og til og med velmenende fremmede, gir uovertruffen tips om hvordan du styrer sykdommen din. Vanligvis, denne typen konsulentvirksomhet forenkler alt et komplekst problem: ditt problem.

Styret kan være unøyaktig og kan få deg til å føle at du blir dømt for helsemessige forhold. Fortell noen med en alvorlig sykdom som «8220, alt skjer av en grunn & # 8221; eller ikke bare positivt & # 8221; og ikke la MS definere deg & # 8221; kan gjøre mer skade enn fordeler.

Stoppe

Les andres smerte som er så nært til din kan utløse. Hvis du er sårbar for dette, bør du vurdere hvilke typer kontoer du følger. At du har SM eller mindre, hvis du følger en konto som ikke får deg til å føle deg bra, slutte å følge den.

Ikke engasjere eller prøv å endre synspunktet til en fremmed på Internett. En av de beste tingene med sosiale medier er at de gir alle muligheten til å fortelle dine personlige historier. Ikke alt innhold er ment for alle. Som bringer meg til neste punkt.

SII

All & # 8217; Interiør i samfunnet av kroniske sykdommer, noen rapporter kritiseres for å få livet til en funksjonshemming litt & # 8216; for lett. Andre blir kalt i tvil fordi de virker for negative.

Gjenkjenne at alle har rett til å fortelle sin historie på den måten de lever på. Hvis du ikke er D & # 8217; enighet med innholdet, følg ikke, men unngår offentlig å slå noen for å dele sin virkelighet. Vi må støtte hverandre.

Sett grensene

Beskytt deg selv Å gjøre offentlig bare det du føler for å lette i deling. Du trenger ikke noen dine gode eller dårlige dager. Etablere grenser og grenser. Sen kveldskjermen kan avbryte søvn. Når du har MS, trenger du disse ZZZ-reparatørene.

Vær en god forbruker av innhold

Forsvare de andre ALLE & # 8217; interiør i samfunnet. Gi en trykk og en lignende når det er nødvendig, og unngå å presse råd om kosthold, behandling eller livsstil. Husk, vi handler om vår vei.

L & # 8217;

Sosiale medier skal være informasjon, binde og morsomme. Publiser innlegg på helsen din og følg helseturene til andre kan være utrolig helbredende.

Det kan også være slitsomt å tenke alltid med MS. Gjenkjenne når det er på tide å ta en pause og kanskje ta en titt på noen meme på katter for litt & # 8216;.

Det er greit av støpselet og se etter balansen mellom tiden som brukes foran skjermen og # 8217; interaksjon med venner og offlinefamilie. Internett vil fortsatt være der når du føler at den løste på!

Ardra Shephard er L & # 8217; innflytelsesrik kanadisk blogger bak den prisbelønte bloggen Snuble i luften & # 8211; L & # 8217; Irreverent scoop insider på sitt liv med multippel sklerose. Ardra er en skjermkonsulent for tv-serien av AMI på avtaler og funksjonshemninger, er noe du burde vite & # 8221; og har blitt beskrevet på Sickboy Podcast. Ardra bidro til MSConnection.Org, den mektige, xojane, yahoo livsstilen og andre. I 2019 var han hovedrapportør på MS Foundation of the Caymanøyene. Følg den opp Instagram, Facebook, eller hashtag #babeswithmobilityAids for å trekke inspirasjon fra folk som arbeider for å endre oppfatningen av hvordan det føles å leve med funksjonshemning.