Administrer din økonomi med multippel sklerose

Multiple sklerose (SM) er en uforutsigbar sykdom som kan utvikle seg over tid. MS er en type autoimmun sykdom hvor immunsystemet angriper myelin, et beskyttende belegg rundt nervefibre.

Dette kan forårsake skade og ødeleggelse av nerver, som deretter fører til problemer med sentralnervesystemet, inkludert ryggraden og hjernen. Personer med SM kan bevise smerte, kronisk tretthet og nummenhet, samt problemer med kognisjon, ord og mobilitet.

Noen mennesker har mange årsrangeringer og remisjoner før deres tilstand utvikler seg til funksjonshemming, men ikke alle har en forverring av symptomer.

De fleste som lider av SM har ikke alvorlig funksjonshemning. Men MS kan fortsatt påvirke livskvaliteten. Noen mennesker kan be om ekstern hjelp, herfra l’Viktigheten av tidlig økonomisk planlegging.

Slik kan du økonomisk forberede livet med avansert SM.

1. Snakk med en finansiell konsulent

Å leve med MS kan være komplisert og ikke C’Det er måte å vite hva slags omsorg du trenger hvis tilstanden din fremskritt.

Start forberedelsene ved å sette en avtale med en finansiell konsulent. Du trenger ikke å avsløre sykdommen din. På denne måten kan imidlertid din konsulent utarbeide en unik strategi for forholdene dine.

For eksempel kan strategien din inkludere L’å skaffe en langsiktig omsorgsplan for å dekke kostnadene for hjelp du måtte trenge i fremtiden. Dette inkluderer hverdagen, assistert liv eller # 8217; kvalifisert sykepleie.

Det er usannsynlig at 8217; helseforsikring og Medicare betaler alle disse utgiftene. En integrativ forsikringsplan kan gi ro og en måte å dekke disse kostnadene.

Videre kan en konsulent bistå med suksessplanlegging. Dette inkluderer hvordan du deler dine eiendeler og behandler en plan for din medisinske omsorg og personer som er belastet i tilfelle du er for syk til å ta avgjørelser alene.

Din konsulent kan også ha informasjon om Studieposer av medlemsstater Å bistå med overnattingskostnader, narkotika, forsikring og andre helsekrav.

2. Kjøp en’kortsiktig funksjonshemming forsikring

Avansert SM kan også påvirke evnen til å fungere.

Du kan ha rett til funksjonshemming fordeler gjennom sosial sikkerhet hvis du ikke er i stand til å jobbe i det hele tatt. Hvis du fortsatt er i stand til å jobbe, men du må ta en pause på grunn av et tilbakefall, kan kortsiktig funksjonshemming gi deg en kortsiktig månedlig inntekt.

For å oppnå kortsiktig funksjonshemming, trenger du en policy. Noen arbeidsgivere tilbyr denne typen dekning som en arbeidsplassfordel, men det er også mulig å kjøpe en politikk alene.

Du kan diskutere alternativene dine med din økonomiske rådgiver. Først får du en kortsiktig funksjonshemming, jo bedre. Hvis du venter på å bli gammel, eller hvis forholdene dine forverres, kan du ikke motta godkjenningen for en policy, eller du kan betale en høyere pris.

Kortsiktig funksjonshemming erstatter din 100% inntekt, men du kan betale opptil 40-60% av bruttoinntektene dine.

3. Inkludere din helseforsikring

Det er også viktig å ha en klar forståelse av helseforsikringen din. Dette inkluderer hva som dekker politikken og hva du er ansvarlig for betaling.

Du kan være oppmerksom på kopiering, men du er ikke kjent med franchise eller medforsikring. Fradragsberettiget er det du betaler for lommen for visse tjenester før du starter forsikringen.

Selv etter å ha betalt fradragsberettiget, kan du være ansvarlig for medforsikring. Dette er prosentandelen du betaler for lommen etter å ha fått fradragsberettiget.

Forstå dekningsalternativer kan hjelpe deg med å velge en policy som passer for dine helsepersonell. Videre vil det hjelpe deg å finansielt forberede seg på live-utgifter.

4. Hold styr på dine medisinske utgifter hele hele & # 8217;

Hvis du er selvstendig næringsdrivende, kan du trekke 100% premier betalt for en individuell helseforsikringsplan. Hvis du er ansatt, kan du imidlertid trekke fra kostnaden for de totale medisinske utgiftene som ikke refunderes som overstiger 10% av bruttoinntektene som er justert.

Hold styr på alle dine medisinske utgifter du betaler for lommen i løpet av året. Dette inkluderer betalinger for medisinske besøk, tannlegeavtaler, øyeomsorg, forebyggende omsorg og kirurgiske inngrep. Du kan også trekke reiseutgifter til medisinsk behandling, for eksempel kjørelengde og parkeringsavgift.

5. Lagre for medisinske nødsituasjoner

Siden helsevesenet kan øke med tilstanden i tilstanden, er det viktig å skape et nødfond. Du må også betale ubrukelig gjeld som de på kredittkortet.

Bli kvitt gjeld kan frigjøre penger for å legge til i nødfondet ditt. Og med mer penger i banken, vil det være lettere å ha råd til helsebord.

Daglig samliv med MS kan bli enklere når du forbedrer hjemmebetjeningen din. Om nødvendig kan du også bruke besparelsene dine til å gjøre endringer i hjemmet ditt eller kjøretøyet ditt.

Dette kan inkludere portutvidelse, installasjon av rullestolrammen, L’Senking av lysbrytere og termostater og teppeutskifting med flislagt eller tregulv. Du kan også oppdatere badet ditt med dusj seter og rekkverk.

6. Konverter en begrepet livspolitikk i en hel livspolitikk

Noen foretrekker L’livsforsikring for vilkår fordi det er billigere. Men politikkene på livsforsendelseslivsenden, på det tidspunktet, krever mange mennesker en ny politikk. Problemet er imidlertid at en ny policy er underlagt medisinsk abonnement. Få en «8217; livsforsikring blir vanskeligere når du er diagnostisert med en sykdom.

Hvis du for tiden har en livspolitikk, vurder sjansen til å konvertere den til en hel livspolitikk før utløper. Noen retningslinjer inkluderer en pilot som tillater konverteringer uten et medisinsk abonnement.

En livsforsikring kan dekke de endelige utgiftene, samt gi inntekt til mottakerne i tilfelle dødsfall. Videre tjener hele livspolitikken en kontantverdi, som du kan låne på.

Du kan bruke en del av den akkumulerte verdien for å dekke helsevesenet. Forsikringsselskaper trekker beløpet som er lånt fra ytelsen i tilfelle døden som er betalt til familien din.

L & # 8217;

MS er en uforutsigbar og potensielt ugyldig tilstand, så økonomisk planlegging er viktig for å tilfredsstille dine helsebehov i fremtiden. Snakk med en finansiell konsulent for å få veibeskrivelse om hvordan du skal forberede deg økonomisk. Dette kan inkludere kjøp av en langsiktig medisinsk behandlingsplan, økningen av forsikringen, betaling av gjeld og opprettelse av et nødfond.