ADHD og ODD: Hva betyr det hvis barnet ditt har begge lidelser?

Fungerende er en typisk oppførsel av barndommen og betyr ikke alltid et barn har en atferdsforstyrrelse.

Noen barn har imidlertid et diagram av forstyrrende oppførsel. Dette kan muligens føre til en diagnose av underskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD) eller provoserende motsatt lidelse (merkelig).

Barn med ADHD er lett distrahert, uorganisert og kan ha problemer med å holde sitte. Barn med odds er ofte beskrevet som sint, rebell eller vindictive.

Hva skjer når ADHD og ODT oppstår sammen?

Odd er relatert til et barns oppførsel og hvordan det samhandler med familie, venner og lærere. L’ADHD er en forstyrrelse av nevrologisk utvikling.

Disse forholdene er forskjellige, men de kan forekomme sammen. Noen tilsynelatende provoserende symptomer kan være relatert til impulsiviteten i # 8217; ADHD. Faktisk tror du det om 40 prosent av barna Med en diagnose av ADHD har de også merkelig. Men akkurat som L’ADHD, ikke alle barn med merkelig diagnose har ADHD.

Et barn som bare har ADHD, kan være fulle av energi eller for mye energi når han spiller med klassekamerater. Dette kan noen ganger føre til mishandling og forårsake ufrivillig skade på andre.

Barn med ADHD kan også lage Capricci. Men dette er ikke et typisk symptom på uorden. I stedet kan det være en impulsventil på grunn av frustrasjon eller kjedsomhet.

Hvis det samme barnet har merkelig, har ikke bare problemer med pulskontroll, men også med en tilstand av D’sint eller irritabel sjel som kan føre til den fysiske aggresjonen.

Disse barna kan ha lunger på grunn av uførheten for å kontrollere deres temperament. De kan være spiteful, opprørt andre med vilje og klandre andre for sine feil. I tillegg til å for mye for å skade en klassekamerat i løpet av spillet, kunne de skynde seg og skylde på klassekameraten og deretter nekte å be om unnskyldning.

Det er viktig å merke seg at merkelige og ADHD-egenskaper også kan forekomme med læringsproblemer og andre adferdsforstyrrelser. En leverandør bør være oppmerksom på å få et klart bilde av de generelle symptomene før du gjør en diagnose.

Adferdsforstyrrelser innebærer også ting å lyve, stjele, ødelegge eiendommer, aggresjon mot mennesker eller dyr og alvorlige brudd på reglene, hvordan man unnslipper hjemmefra eller fravær fra skolen.

Videre, mer eller mindre 1 barn ut av 3 med ADHD har symptomer på angst og noen har depresjon.

Hva er symptomene på ADHD og merkelig?

Når ADHD og L’Odd oppstår sammen, vil et barn vise symptomene på begge atferdsforstyrrelser. Symptomene på begge lidelsene må være tilstede i minst 6 måneder for å kunne gjøre diagnosen.

Hvordan diagnostisert L’merkelig?

Husk at et barn ikke trenger å vise alle symptomene på ADHD og merkelig for å motta en diagnose for begge forholdene.

Det er ingen spesifikk test for å diagnostisere både L’ADHD. Vanligvis er det gjort en diagnose etter en medisinsk undersøkelse og en psykologisk vurdering for å ekskludere andre forhold, som depresjon eller en lidelse i & # 8217, læring.

For å hjelpe til med diagnose, kan leger be om et barns personlige medisinske historie, samt intervjue læreren, barnevakt eller andre mennesker med hvem barnet har hyppige kontakter.

Hvilke behandlinger er tilgjengelige?

Når disse forholdene oppstår sammen, involverer behandlinger med stoffer for å redusere hyperaktivitet og uforsiktighet, samt behandling for å behandle provoserende oppførsel.

Stimulansene brukes til å behandle ADHD og arbeide kjemikaliene i hjernens arbeid. Disse legemidlene fungerer raskt, men det kan ta tid å finne den rette dosen for barnet ditt.

Noen stimulanter har vært assosiert med dødsfall knyttet til hjertet hos barn med hjertefeil. Legen kan kreve et elektrokardiogram før de foreskriver disse stoffene. Denne testen måler L’elektrisk aktivitet i hjertet av barnet ditt og ser etter hjerteproblemer.

Noen stoffer for kognitiv forbedring, antihypertensive og antidepressiva stoffer brukes også til å behandle ADHD. Noen barn kan også dra nytte av atferdsterapi, familieterapi og # 8217; sosial ferdighetsopplæring.

Stoffet er ikke brukt til å behandle eller # 8217; merkelig med mindre det er andre symptomer som skal behandles. Det er ingen narkotika godkjent av FDA for merkelig behandling. Behandling inkluderer typisk individuell og familieterapi. Familie terapi kan forbedre kommunikasjon og foreldre-barn interaksjoner.

Barnet ditt kan også motta kognitiv trening for feilsøking. Denne opplæringen hjelper dem med å korrigere negative tankemodeller som kan føre til atferdsproblemer. Noen barn får også trening på sosiale ferdigheter for å lære den riktige måten å samhandle med sine jevnaldrende.

Hva forårsaker ADHD og L & # 8217, merkelig?

Den nøyaktige årsaken til disse forholdene er ukjent. Men det antas at genetikk og miljøpåvirkning kan spille en rolle. For eksempel kan et barn utvikle begge forholdene hvis L’ADHD kjører i sin familie.

Symptomene varierer, men kan inkludere atferdsmønstre som forårsaker selvvurdering. Disse barna kan også nærme seg sosiale interaksjoner med aggressiviteten.

Som for miljøfaktorer, L’bly eksponering kan øke risikoen for ADHD. Et barn kan også være i fare for merkelig hvis C’Det er en historie med hard disiplin, misbruk eller forlatelse hjemme.

Hvor finner du hjelp?

En diagnose av både ADHD og merkelig kan forårsake vanskeligheter med et barn hjemme og på skolen. Det kan føre til spente relasjoner med sine foreldre, brødre og klassekamerater.

Også manglende evne til å konsentrere eller stå stille og diskutere med lærere, kan føre til dårlig skoleytelse.

Hvis ikke behandlet, kan begge forholdene utløse et lavt selvtillit og depresjon. Dette setter et barn i fare for alkohol eller narkotikamisbruk, antisosial oppførsel og til og med selvmord.

Snakk med barnets lege hvis du har tegn på ADHD, merkelig eller begge deler. Legen din kan lede en psykisk helsepersonell. Eller du kan finne en lege ved hjelp av den amerikanske psykologiske foreningen Psykologer Locator.

En barnepsykiater eller en barnepsykiater kan gi en diagnose og skape en behandlingsplan basert på alvorlighetsgraden av barnets tilstand.

L & # 8217;

L’Tidlig intervensjon er grunnleggende når et barn viser symptomer på ADHD eller merkelig. Behandling kan føre til en kombinasjon av rusmidler og psykoterapi for å lindre symptomer og korrigere negative modeller.

Selv når terapi fungerer, trenger noen barn kontinuerlig behandling for å opprettholde disse forholdene under kontroll. Ikke nøl med å be om hjelp og snakk med barnets lege for enhver tvil.