9 ressurser for å takle koronavirusangst

Det er ikke veldig nødvendig å sjekke CDC-nettsiden igjen. Du trenger sannsynligvis en pause, skjønt.

Del på Pinterest

Ta et pust og datere et klapp på skulderen. Du klarte å se bort fra de siste nyhetene lenge nok til å finne noen ressurser som faktisk kunne hjelpe deg med stresset ditt.

Det er ikke en lett ting nå.

Eksperter anbefaler den sosiale fjerningen og selvkarantene for å forhindre spredning av den nye sykdommen fra Coronavirus (Covid-19), og sender de fleste av oss i isolasjon.

Det er fornuftig hvis du ikke gjorde mye, bortsett fra å fylle opp oppdateringer på viruset og tilgjengeligheten av toalettpapir.

Så hva du kan gjøre for din angst fra Coronavirus?

Jeg er glad du spurte, fordi jeg samlet en hel liste over verktøy for å hjelpe din mentale helse under Covid-19 skrekk.

Denne listen kan også gjelde når som helst når titlene til de siste nyhetene fortæres og vanskelig å se bort.

Tenkte på denne måten: redusere stress er faktisk en av de beste måtene å håndtere denne krisen. For stress kan skade din immunitet og din psykiske helse.

Også, du fortjener bare å endelig prøve litt & # 8216; av lettelse etter å ha krysset dine bekymringer så lenge.

Ok, hvis du føler deg engstelig

Først: ikke C’Det er ingenting galt med deg fordi du føler deg engstelig på dette tidspunktet.

Ignorerer stress eller døm deg selv for å høre det er fristende, men det vil sannsynligvis ikke hjelpe.

Gjenkjenne dine følelser, selv om skummelt, kan hjelpe deg med å takle på en sunn måte.

Og jeg har en nyhet for deg: Du er ikke den eneste som går ut av tankene. Nyheten er legitimt skummelt og frykt er en normal og naturlig respons.

Du er ikke alene.

Hvis du allerede har en kronisk sykdom, kan Covid-19 være spesielt skummelt. Og hvis du bor med en psykisk lidelse som en lidelse av D’angst, kan den konstante utbrudd av titler få deg til å føle deg som å miste kontrollen.

Det er mange av ressurs der ute på hvordan å håndtere direkte på koronavirusangst, og det er viktig å ha dem Strategier i verktøykassen din når du trenger det.

Men for denne listen, vil vi pause fra alt dette.

Fordi Science Shows Å ta en pause kan hjelpe deg med å slutte å forstyrre kortisolnivået, L’stresshormon, og til og med ombelevere hjernen for å endre unødvendige tenkemodeller.

Som er en annen grunn til å være stolt av deg selv å være ferdig her, hvor alt du trenger å gjøre er å sitte, klikk på noen nyttige verktøy og til slutt ta en pause fra den forstyrrende følelsen av overhengende ruin.

Disse verktøyene alene vil ikke løse alt og er en god ide å kontakte profesjonell hjelp hvis du virkelig sliter med å holde din angst under kontroll.

Men jeg håper at disse appene og disse nettstedene kan gi deg et øyeblikk for å stoppe stresssyklusen til titlene, selv om det for et øyeblikk.

1. Gjøre en virtuell tur på museet

Besøk en offentlig plass som et museum er sannsynligvis ikke mye øverst på din prioritetsliste akkurat nå.

Men du kan oppleve noen fascinerende museumsturer direkte fra komforten og sikkerheten til ditt hjem.

Mer enn 500 museer og gallerier rundt om i verden har samarbeidet med Google Arts & Kulturer for å vise sine samlinger på nettet som virtuelle turer.

Utforske alle alternativer i Google Arts nettsted & Kultureller start med Denne velholdte listen over de beste valgene.

2. Lag en’virtuell utflukt gjennom en nasjonalpark

& # 8220; en tur til steder hvor de fleste aldri går.& # 8221;

Høres ikke perfekt på en tid som dette? Er fra slagordet til De skjulte verdener av nasjonalparker, En interaktiv dokumentar og en utstilling av Google Arts & Kultur.

Utstillingen lar deg gjøre 360 ​​graders turer i amerikanske nasjonalparker, inkludert bortgjemte områder som de fleste aldri vil se i deres liv.

Du kan lære morsomme fakta fra turistguider av Park Rangers, fly over en aktiv vulkan i Hawaii Volcanoes National Park & ​​# 8217; Jeg, Dykk inn i en skipsvrak a Tørr tortugas nasjonalparkOg mer.

3. Se vilt dyr i sanntid

Om naturen, har du noen gang lurt på hva du kombinerer dyreliv mens vi mennesker er stresset for oss for de siste nyhetene?

De fleste dyr fortsetter bare å leve sine liv, og du kan se dem som de gjør det i sanntid med live webkameraer opp Utforske.org.

C’er noe beroligende i å se filen Delfiner svømmer fortsatt, de Eagles er fortsatt nesting, og Verdens valper de er fortsatt veldig hyggelige, selv om du føler at alt gikk i stykker.

Personlig er jeg delvis Bear Cam, som lar deg se brune bjørner fiske laks i Alaska. Se lenge nok og du kan til og med fange opp noen søte valper som lærer å jakte!

4. Gjør ingenting i 2 minutter

Gjør ingenting kan virke som en’ideen akkurat nå: C’Det er så mye å bekymre seg for!

Men hva skjer hvis du utfordrer deg ikke å gjøre noe i bare 2 minutter?

Nettsiden Gjør ingenting i 2 minutter er akkurat designet for dette.

Konseptet er enkelt: alt du trenger å gjøre er å lytte til lyden av bølger uten å berøre musen eller tastaturet i 2 minutter på rad.

Det er vanskeligere enn det virker, spesielt hvis du ble sittende fast i konstante nyhetsstyringssykluser.

Hvis du berører datamaskinen før 2 minutter har gått, lar nettstedet ditt vite hvor lenge du har motstått og tilbakestill klokken.

Dette nettstedet ble skapt av skaperne av Rolig app, Så hvis 2 minutter med ingenting hjelper deg med å roe hjernen din, sjekk appen for andre rolige øyeblikk.

5. Lær å få en massasje

Hva et dilemma: Du kan virkelig bruke en avslappende massasje for å hjelpe deg med å redusere stress, men sosial løsrivelse holder deg mer enn en massasjeavstand fra andre mennesker.

Den positive siden? Dette er en ypperlig mulighet til å lære å massere. Utøves regelmessig for å utvikle dine ferdigheter, og du kan være i stand til å lindre spenning så mye som en massasje på en annen person.

Du kan begynne med Denne opplæringen Fra den autoriserte massasjeren Chandler rose, eller se etter instruksjoner for de spesifikke delene av kroppen din som kan bruke litt og kjærlighet, inkludert:

6. Bla gjennom en gratis digital bokhylle for e-bøker og lydbøker

Når du er alene, stresset og du trenger en distraksjon, Libby dell’Overdrive app Det kan bare være din nye beste venn.

Libby lar deg låne e-bøker og gratis lydbøker fra lokale biblioteker. Du kan nyte dem direkte fra telefonen din, Tablet eller Kindle.

Sjekk ut noen Hack av lydbøker fra bokrør For å optimalisere din opplevelse enda mer.

Du vet ikke hvor du skal begynne å velge fra tusenvis av tilgjengelige bøker? Overdrive har fillister Anbefalte avlesninger å hjelpe.

7. Lag en guidet meditasjon som gjør at du ler

Det er mange typer meditasjon, og avhengig av hvor mye din angst er i overdrive for øyeblikket, kan noen være vanskeligere enn andre å slappe av.

Så hvorfor ikke prøve en guidet meditasjon som du ikke tar for mye på alvor?

Hvis du ikke har noe imot de dårlige ordene, tilbringer du 2 minutter og et halvt minutt Fucking: En ærlig meditasjon, som sikkert vil minne deg på at du ikke er den eneste som gjør det forbannet den generelle horror av virkeligheten.

Eller du kan prøve å ikke gjøre det Ler av denne meditasjonenOg når uunngåelig mislykkes, gi tillatelse til å le hvor mye du vil.

8. Pust inn dypt med guidede gifs

Ifølge søket, pusten din kan være et super effektivt verktøy for å roe og justere din angst.

Du kan lære alt om vitenskap bak pusten for å lindre stress eller hoppe direkte for å eksperimentere med fordelene ved å følge en beroligende gif som driver pusten din.

Prøv å puste dypt med Disse 6 gifs av destess mandag eller Disse 10 valgene fra Doyou Yoga.

9. Sørg for at dine umiddelbare behov er fornøyd med en interaktiv sjekkliste for selvhjelp

Hvem har tid til å forstå hvorfor din angst går ut av kontroll når du er opptatt med & # 8230; Vel, med din angst går ut av kontroll?

Heldigvis er det folk som allerede har spilt utforskningen av dine behov, så alt du trenger å gjøre er å følge deres forhåndsdefinerte veikart for å føle seg bedre.

Det er alt fryktelig og jeg er ikke bra Inneholder spørsmål å spørre før overgivelse. Det er en enkel liste over å sjekke en side for å minne deg på noen praktiske strategier for å føle deg bedre som du kan bruke akkurat nå.

Du føler deg som en dritt er et selvpleie spill designet for å fjerne vekten av beslutningsprosessen og veilede deg for å forstå nøyaktig hva du trenger.

L & # 8217;

En periode med global panikk kan virke den tiden når din angst ventet på å miste kontrollen.

Men kanskje ressursene til denne listen er ideell for å sette din mental helse tilbake i den sjette.

Du kan legge til disse linkene til bokmerker for fremtidig bruk, forplikte deg til å besøke en time og dele dem med vennene dine for å få noe å snakke om over og apokalypse. Hvordan du bruker dem, avhenger av deg.

Husk at det er greit å høre hva du føler, men det er sunne måter å behandle din angst, og du kan alltid be om støtte hvis du trenger det.

Jeg håper du liker dine digitale utflukter, virtuelle turer og dypt pust. Du fortjener disse øyeblikkene av vennlighet og omsorg.

Maisha Z. Johnson er en forfatter og supporter av overlevende til vold, fargefolk og LGBTQ-samfunn +. Bor med en kronisk sykdom og tror på # 8217; hedrer den eneste helbredende banen til hver person. Finn Maisha Up Sin nettside, Facebook Og Twitter.