9 matvarer som en diabetisk diettist alltid har i sin handleliste

Elske hånden din hvis du liker å handle & # 8230; noen? Jeg er en av de sjeldne menneskene som elsker å vandre for korridorene i matbutikken. Dette dateres tilbake til barndommen min, da jeg ble veldig klar over den ømte maten.

Som barn med type 1 diabetes, vokste jeg opp dannet av dieters og lærere, så jeg visste bedre enn andre matene som bidro til å stabilisere blodsukkerene mine. At kunnskapen brakte meg i # 8217; voksen alder og har blitt min lidenskap.

Jeg gikk inn i en spesialiseringsskole for å bli en diettist, og jeg kunne telle karbohydrater blindfoldet med hendene bundet bak ryggen (ok, egentlig ikke, men du har en’ideen).

Men kanskje du er som meg. Kanskje diagnosen diabetes er ny, eller kanskje maten og / eller den eneste tanken på matbutikken stresser deg. Ikke bekymre deg, hvis du er, er du sikkert ikke alene.

Jeg føler det kontinuerlig av venner og kunder. Og det blir vanligvis etterfulgt av en slags forespørsel om å handle med dem.

Så dette er det nest beste! Jeg deler de ni matene som jeg alltid har på min handleliste, og hvorfor er mine favoritter.

1. Avokado. Som diabetiker lærte jeg for lenge siden at fett var min venn. Ikke bare bidrar til å stabilisere blodsukker etter måltider, men legger også til smak og stor konsistens til retter. Avokado er utmerket skiver på riskrakker eller kuttet i salat eller prøv det Avocado Cocoa Mousse eller disse Banan og avokado kjeks For sunnere versjoner av desserter.

Del på PinterestBilde av: Mary Ellen Phipps

2. Biologiske egg hevet til beite. Jeg ser ut som best jeg kan (og hvordan budsjettet tillater det) å kjøpe organiske animalske produkter. Økologiske egg er mindre i fare for salmonella på grunn av de beste levekårene og En studie har funnet at eggene på høner som ble reist til beite, var rikere i vitamin A og og omega-3 fettsyrer! Prøv å legge til en fil Stekt egg for toast med høy fiber om morgenen. Selv en klassisk & # 8220; frokost til middag & # 8221; Med eggerøre er det alltid en suksess.

Del på PinterestBilde av: Heather Schwartz og Mary Ellen Phipps

3. Jordet biff kjøtt med gress. Institutt for United States Landbruk (USDA) Definerer dyr som mates med gress som de som kun ble matet med gress og fôr, bortsett fra melk som forbrukes før avvenning og nr. 8221;. Å være sertifisert, dyr og de kan ikke mates med korn eller korn biprodukter og må ha kontinuerlig tilgang til beite under vekstsesongen & # 8221;.

Kostholdet som en ku spiser har en direkte innvirkning på næringsstoffene og fettene som er tilstede i kjøttet. Biff matet av gress Generelt har det mindre fett generelt og en større andel av det fettet er antiinflammatorisk fett. Det har også flere antioksidanter og større mengder konjugert linolsyre (som kan redusere risikoen for hjertesykdom og kreft). Min absolutte favoritt måte å bruke bakken kjøtt er dette Ost pasta og krøllete kål!

4. Agurker. Når du ser på innholdet av vitaminer og mineraler, tilbyr agurker ikke mye. Men de har en diskret mengde fibre og mye vann, noe som gjør dem til en fin måte å bli Sazi og fornøyd som en del av et bredere måltid. Og hvis du husker din første utdannelsesavtale på diabetes, snakket de sannsynligvis med deg om & # 8220; gratis mat og # 8221; (Matvarer som ikke krever insulin og inneholder ikke en betydelig mengde karbohydrater). Vel, agurker er praktisk talt barnets plakat for gratis mat. De er fantastiske for Legge til knase For en’salat eller sandwich og for dykk i # 8217; hummus, som bringer meg til & # 8230;

5. Hummus. Jeg sier alltid til mine klienter som for å unngå en topp eller en dråpe i blodsukker, det er tre ting du trenger ditt måltid eller matbit bør ha: fibre, fett og proteiner. Og # 8217; Hummus har alle tre! Jeg liker å bruke den i stedet for Krydder på en’salat og hvordan å Spalmed på smørbrødene, Eller bare å spise alene med en skje for en lash av ettermiddagsenergi.

6. Friske eller frosne bær. Jeg elsker alle bærene, men bringebær og blåbær er mine to favoritter. Sen vår og sommer, kjøp dem friske hver uke, men med høsten og # 8217; vinteren er de alltid så takknemlige at frosne bær er så enkle å finne (og praktisk). Bærene er en fin måte å legge til søthet uten å bruke tilsatt sukker. De er også massevis av fibre og antioksidanter. Bringebær ha en av de laveste sukkerprosentene til noen bær. OG blåbær Jeg er en god kilde til vitamin K og mangan (som spiller en rolle i utviklingen av bein og hjelper kroppen til å bruke næringsstoffer i maten vi spiser). Bruk bær for å lage en av deg Syltetøy uten tilsatt sukker eller Hjemmelaget «frossen» yoghurt.

Del på PinterestBilde av: Mary Ellen Phipps

7. Normal helmelk yoghurt. Både melk og yoghurt inneholder et naturlig sukker kalt laktose. Men de fleste meieriprodukter på markedet inneholder også tilsatt sukker (og vanligvis mye). De fleste er så overrasket over hvor deilig hvit yoghurt og frukt kan matches riktig. Som type 1 diabetiker, er de veldig i harmoni med måten ting øker blodsukkerene mine. Hvis jeg måtte spise en fettfri yoghurtbeholder, ville karbohydrat (laktose) bli absorbert veldig raskt, med en potensiell glykemi økning. Men hvis jeg har hele yoghurt, fett fungerer som en potensiell buffer På toppen av blodsukkeret. Deles også karbohydratabsorpsjonen, noe som resulterer i vedvarende energi. Så, fett ikke bare til å smake, men holder deg mer full lengre og gir deg langvarig energi uten topper av sukker i blodet. Prøv det skål eller i A Bolle med yoghurt!

8. Fullkornsbrød. Det er håpet, nå, at du forstår at hele brødet er bedre enn det raffinerte hvite brødet som mange av oss har vokst. Hele hvetebrødet er gjort rett med dette: hele hvete. Dette betyr at vi kan samle fordelene med antioksidanter, fett og fibre tilstede i de ytre lagene i kornet som kasseres når du lager hvitt brød. Integrert frokostblandinger tilbyr også Vitaminer av gruppe B, vitamin E, magnesium, jern og fiber. Prøv å laste opp ditt fullkornsbrød med alle produktene, på denne måten Toast med fersken og krem.

Del på PinterestBilde av: Jasmin Schreiber og Mary Ellen Phipps

9. Usøtet naturlig valnøttsmør. Jeg har en alvorlig besettelse med alle slags valnøttsmør & # 8230; Og det ser ut til at det også ble overført til mine barn. Du vil ofte finne dem å ta med noen skje de kan finne i krukken av peanøttsmør, og jeg har ikke noe problem med dette. Jeg kjøper alltid valnøttsmør uten tilsatt sukker og uten tilsatte oljer, så jeg vet at de får en kvalitetskilde til protein og vegetabilsk fett. Og at du tror det eller ikke, du trenger ikke å bruke en formue i et naturlig valnøttsmør. Du kan lage en av deg (som dette Hjemmelaget cashew smør) Eller kjøpe noen merker kjøpt i butikken til rimelige priser. En av mine favorittmerkene er Crazy Richard Peanut Butter (også selge mandelsmør og cashewnøtter).

Det er så mange andre matvarer som jeg kunne liste, men disse ni er en fantastisk måte å forny din handleliste på. Fokus på å redusere minimum tilsatt sukker og på ikke å være redd for å legge til noen kilder til kvalitetsfett til kostholdet ditt!

Mary Ellen Phipps er dietten ernæringsfysiologen registrert bak Ernæring av melk og honning. Det er også en kone, mor, type 1 diabetiker og oppskriftsutvikler. Bla gjennom nettstedet for smakfulle oppskrifter som passer for diabetes og nyttige ernæringsråd. Forsøker å lage en’lett, realistisk og, spesielt & # 8230; moro! Har erfaring med planlegging av kjente måltider, i bedriftens velvære, i voksenvektstyring, diabetesforvaltning hos voksne og metabolske syndrom. Kontakt henneInstagram.