9 Husholdningsartikler Støttet av Science

Beskrivelse

Det er sannsynlig at du brukte et hjemmemedisin på et bestemt punkt: urtete for forkjølelse, essensielle oljer for å redusere hodepine, vegetabilske kosttilskudd å sove bedre om natten. Kanskje det var din bestemor eller ‘8217; du leser online. Poenget er at du prøvde oss, og kanskje nå tenker du: Jeg må prøve igjen?& # 8221;

Det er ikke klart nøyaktig hva som gjør et hjem rette arbeid. Det er en effektiv fysiologisk forandring i kroppen eller mer av en placebo-effekt? Heldigvis, i de siste tiårene, har forskere spurt de samme spørsmålene i et laboratorium og oppdager at noen av våre vegetabilske rettsmidler ikke bare er historier om gamle koner.

Og så, for den skeptiske som trenger mer enn en placebo å føle seg bra, har vi skuldrene. Her er hjemmemedisiner som støttes av vitenskapen:

Gurkemeie for smerte og # 8217; betennelse

Hvem har aldri hørt om gurkemeie? Gurkemeie har blitt brukt, hovedsakelig i Sør-Asia, som en del av ayurvedisk medisin, i nesten 4000 år. Når det gjelder bevist medisinske formål, kan gyldent krydder være det beste for smertebehandling, spesielt smerte forbundet med betennelse.

Flere studier fant at curcumin er ansvarlig for faktoren & # 8220; wow & # 8221; gurkemeie. I et studio, folk med Leddgikt smerte de la merke til at deres smertningsnivåer ble mer redusert etter å ha antatt 500 milligram (mg) curcumin sammenlignet med 50 mg natriumdiklofenak, et antiinflammatorisk legemiddel.

Annen utdanning Også støtter denne bekreftelsen på smertelindring, som observerer at det gurkemeie ekstraktet var like effektivt som ibuprofen Tract Hos pasienter med kneetostnitt.

Ikke grind gurkemeie, som flekker tungt! & # 8211; For umiddelbar lindring skjønt. Mengden Curcumina i gurkemeie er opptil 3%, noe som betyr at det er bedre å ta curcumin kosttilskudd for å lindre

Dette betyr ikke at beroligende gurkemeie melk ikke vil hjelpe. Det foreslås at fra 2 til 5 gram (g) krydder kan fortsatt gi noen fordeler. Pass på at du bare legger til svart pepper for å øke absorpsjonen.

Drikk en kopp om dagen

Gurkemeie bekymrer det lange spillet. Konsumere fra 1/2 til 1 1/2 ts. av gurkemeie en dag bør begynne å gi tydelige fordeler etter xnumx-xnumx uker.

Peppers for smerte og ømhet

Denne aktive delen av chili har en lang brukstid i populær medisin og har blitt sakte mer akseptert utenfor homøopati. Nå er capsaicin en populær aktuell ingrediens for smertebehandling. Det virker ved å provosere overoppheting av et Hud-område på 8217, før det blir ufølsomt.

I dag kan du få en booty-kalt reseptbelagte capsaicin patch, som er basert på et meget høyt nivå av capsaicin & # 8211; 8 prosent & # 8211; å jobbe.

Så når det gjelder muskelsmerter eller generalisert kroppssmerter som ikke vil forlate deg alene, og du har litt & # 8216; av chili eller cayenne pepper på hånden? Forbered en capsaicin krem.

Coconut Oil Cream Capsain DIY

 • Bland 3 ss. av cayenne pulver med 1 kopp kokosnøtt.
 • Varm oljen på en lav varme til den smelter.
 • Bland blandingen godt i 5 minutter.
 • Fjern fra varmen og hell i en bolle. La det fast.
 • Massasje på huden en gang avkjølt.
 • For en følelse av ekstra fantasi, monterer kokosnøttoljen med en manuell å slå slik at den blir lett og myk.

  Det er viktig å teste din reaksjon på blandingen før du bruker den for mye. Du kan også bruke Jalapeño Peppers, men mengden varme kan variere avhengig av pepper. Bruk aldri denne kremen rundt ansiktet eller øynene, og sørg for at du bruker hansker under søknaden.

  Ingefær for smerte og kvalme

  Det er nesten lest å prøve ingefær når du har en kald, ondt i halsen eller kvalme og morgenkvalme. Forbered en kopp er ganske standard: rist den i te for en sterkere effekt. Men L’Andre fordeler med ingefær som går mindre lagt merke til er dens effektivitet som antiinflammatorisk.

  Neste gang du føler deg litt og # 8216; kvalme og du har hodepine, prøv ingefær. Ingefær fungerer annerledes enn andre analgetika som tar målretting av betennelsen. Blokkerer dannelsen av noen typer inflammatoriske forbindelser og banker den eksisterende betennelsen gjennom en antioksidant som samhandler med surheten i fluidet mellom leddene. Hans Anti-inflammatoriske effekter komme uten risiko for ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans).

  Ingefær te oppskrift

 • Gratulerer halv tommelen av rå ingefær.
 • Kok 2 kopper d’vann og hell over ingefær.
 • La hvile i 5-10 minutter.
 • Legg til juice av en sitron og legg til honning eller nektar agave for å smake.
 • Shiitake sopp for lang spill

  Lentinan, også kjent som AHCC eller aktiv forbindelse relatert til heksen, er et ekstrakt av shiitake sopp. Fremmer Antioxidant og antiinflammatoriske effekter cellulært nivå.

  TIL Studie av Petri Capsule antyder at AHCC kan hjelpe med inhibering av brystkreftceller og samspillet med immunforsvaret kan hjelpe deg med å bekjempe kreft Forbedre det svekkede immunsystemet fra kjemo.

  Hvis du fant kjøttkraft av trøstende bein, legger du neste gang noen hakkede shiitake sopp. En studere Han fant at å spise fra 5 til 10 g shiitake sopp hver dag bidro til å styrke det menneskelige immunsystemet etter fire uker.

  Eukalyptusolje for å lindre smerte

  L’eukalyptusolje har en komponent kalt 1,8-cinololo, som kan bidra til å lindre smerte. Komponenten har en effekt som ligner på morfin Når testet på mus.

  Og for fans av essensielle oljer, er du heldig. L’eukalyptusolje har vært Demonstrert for å lindre kroppssmerter selv etter innånding. For Vick Vaporb-elskere, som inhalerte dem som et hjemmemedisin for overbelastning, vel, Eucalyptusolje er din magiske ingrediens.

  Imidlertid er innånding av eukalyptusolje ikke for alle. Denne oljen kan utløse astmaen og kan være skadelig for kjæledyr. Det kan også føre til respiratoriske vanskeligheter i nyfødte.

  Lavendel for migrene og # 8217; angst

  Migreneangrep, hodepine, angst og generelle følelser av (dis) stress? L’Lavendelinhalasjon kan hjelpe i dette. Studier viser at lavendel hjelper med:

  Drikker lavendelte eller holder en pose rundt for høye stressperioder er en måte å redusere sinnet og kroppen til å slappe av og kroppen.

  Som essensiell olje, kan den også kombineres med andre vegetabilske oljer for aromaterapi. En studere Han fant ut at lavendel i kombinasjon med salvie og rose var nyttig for å lindre symptomene på premenstruelt syndrom (PMS).

  Mynt for muskelsmerter og fordøyelse

  Mynte, så mye som mulig ser det ut, det er ikke lett. Avhengig av typen, kan den gi forskjellige anvendelser og fordeler.

  For smerte, anbefaler vi deg å lete etter Wintergreen, som har en metylsalisylat, en forbindelse som kan fungere på samme måte som capsaicin. Påfør det kan virke som en vakker & # 8220; brennende & # 8221; Før den lammende effekten oppstår. Denne effekten hjelper med felles og muskelsmerter.

  L’ANDRE TYPE MINT Vanligvis brukt i populær medisin er Peppermynt. Ingrediens i mange forskjellige omsorg, peppermynte viste seg å være spesielt effektive i # 8217; bidrar til å behandle symptomer på syndromet til Dell’irritabel tarm (IBS).

  Studier viser at sammen med fiber, den Bidrar til å redusere spasmer, i tillegg til Diaré og magesmerter assosiert med IBS. Peppermynten aktiverer en smertestillende kanal i tykktarmen, noe som reduserer inflammatorisk smerte i fordøyelseskanalen. Dette forklarer sannsynligvis sin effektivitet i behandlingen av IBS.

  I tillegg til fordøyelse og mageproblemer, en peppermynteolje kapsel eller te Det kan også hjelpe med hodepine, forkjølelse og andre kroppsforstyrrelser.

  Gresk høy for amming

  De greske hayfrøene brukes ofte på kjøkkenet i Middelhavet og Asia, men dette krydderet, som ligner på nevner, har forskjellige medisinske bruksområder.

  Når det er forvandlet til en te, kan den greske høen hjelpe Melkproduksjon for amming. For folk som lider av diaré, er den greske høen en Utmerket vannoppløselig fiber For å bidra til å strømme avføringen. Hvis du er forstoppet, må du absolutt unngå disse frøene.

  Som et supplement var det også den greske høyen Funnet å senke blodsukkeret, Gjør det til en populær hjelp for personer med diabetes. Den greske høens rolle her skyldes delvis sitt høye fiberinnhold, som kan Bidrar til å forbedre funksjonen til insulin;.

  Gresk høy på kjøkkenet

  Den greske høen er ofte malt og brukt i karri, smoothies og te. Du kan legge den til yoghurt for en liten smakfull smak eller dryss den på salatene dine.

  Magnesium rik mat for alt

  Føler muskelsmerter? Utmattelse? Andre migreneangrep? Det er mer sannsynlig å glide i en følelsesmessig statlig nummen? Det kan være mangel på magnesium. Mens magnesium ofte blir snakket når det gjelder vekst og vedlikehold av bein, er det også viktig for nervøs og muskuløs funksjon.

  Men studier viser at nesten halvparten av den amerikanske befolkningen ikke lykkes deres mengde som kreves av magnesium. Så hvis du noen gang har klaget over disse symptomene og mottatt en litt kortfattet respons i retur & # 8220; Spis spinat & # 8221; vet at det ikke er helt ubegrunnet.

  Spinat, mandler, avokado og til og med mørk sjokolade er alle rike på magnesium. Du trenger ikke nødvendigvis et supplement for å behandle magnesiummangel.

  Når det gjelder humør, kan magnesium hjelpe. Magnesium fungerer med det parasympatiske nervesystemet, som holder deg rolig og avslappet, noe som tyder på at å ha en En diett rik på magnesium kan bidra til å lindre stress.

  Magnesium rik mat

  • Linser, bønner, kikærter og erter
  • tofu
  • Helkorn
  • fett fisk, som laks, makrell og kveite
  • bananer

  Pass på at du bruker hjemmemekanistene riktig

  Selv om de fleste av disse naturlige rettsmidler ikke har noen signifikante bivirkninger, kan de være skadelige hvis de brukes i overdreven mengder.

  Noen mennesker kan også være mer følsomme for doseringsmengder, så hvis du tar medisiner eller overbeviser med en tilstand som påvirkes av kostholdet ditt, snakk med en lege før du bruker disse matene regelmessig. Og hvis du har en allergisk reaksjon eller en forverring av symptomene fra ethvert hjemmemedisin, snakk umiddelbart med en lege.

  Husk at hjemme rettsmidler kanskje ikke alltid er trygge og effektive for deg. Selv om disse støttes av vitenskapelige studier, dekker en enkelt studie eller klinisk studie ikke alltid samfunn eller forskjellige organismer. Hva forskningen oppdager som en veldedighet, kan ikke alltid fungere for deg.

  Mange av de rettsmidler vi har oppført ovenfor er de som vi har vokst med, de som familier har gitt seg til oss og hevet siden vi var barn, og vi ser ikke # 8217; nå for å ty til dem når vi trenger komfort.

  Rosa Escandón er en forfatter og komisk bosatt i New York. Han samarbeider med Forbes og ble skrevet på Tusk og Laughspin. Når det ikke er bak en datamaskin med en stor kopp te, er det på scenen som en kabaretist eller en del av skisse mannskapet uendelig skisse. Besøke deg Dedikert portal.