8 psoriasis skjønnhet og mote blogger dele sine hemmeligheter

Del på PinterestBilde Kilde: Krishna Branch

Alle som lider av psoriasis vet hvor smertefullt et angrep kan være. Med tørrhet, kløe og flak, kan psoriasis regne alvorlig under din parade. Men disse åtte beautyps bloggere og motebloggere som lider av psoriasis, la ikke tilstanden hindre sin stil. Faktisk fant de triks og verktøy ikke bare for å takle psoriasis, men de ser også fabelaktig ut i det. Etter å ha lest sine forslag, vil du forstå hvorfor de har samlet en fin følge. Her er hvordan mote og skjønnhetspersonell styrer sine psoriasis rehancies med misunnelsesverdige ferdigheter og hvordan du kan gjøre det også.

Rolige flammer på hodebunnen med neemolje

Beauty Vlogger av Los Angeles Yalon Hutchinson Han sier at han hadde psoriasis i 10 år da faren hans oppdaget sitt favorittprodukt. Han var på utkikk etter måter å eliminere psoriasis i hodebunnen når han kjører i # 8217; neem theraneem olje, som hans datter sverger.

& # 8220; er 100% naturlig og fungerer bra for psoriasis i hodebunnen og bidrar til å stimulere veksten av nytt hår og «8221; sier. «Jeg hatet dressing svart fordi min hodebunnspsoriasis skjedde på klærne mine. Men siden jeg begynte å bruke neemoljen, kan jeg kle seg i svart hvor mye jeg vil ha & # 8220;.

Når hodebunnen er spesielt tørr og purriginøs, gjelder den neem olje en gang i uken for en’nå før vask hår. Når den ikke har en forverring, bruk den jamaicanske svarte hjuloljen for å holde den hydratiserte hodebunnen. På huden hans, sier Hutchinson at afrikansk svart såpe og kortisonkrem setter på utsalgsstedene. Hun liker også kremkremshemmelse fordi hun er organisk og laget for sensitiv hud.

Hutchinson elsker bomullsklær og forhindrer alt du ikke strekker seg ut. Han sier at den økologiske klærlinjen av hele maten kan være nyttige for kvinner med sensitiv hud. Til slutt, velg komfortable klær som gir dem tillit.

Jeg kom til å omfavne huden min og dets utseende, så jeg dekker egentlig ikke flammene mine.& # 8221;

Lenisca kløen med kokosnøttoljen

For å takle virkelig dårlige angrep av psoriasis, bruker den britiske skjønnheten Blogger Hayley Joeandne Owen kokosnøttolje og sweets av frodige fair Trade Honey Shampoo. Han sier at begge produktene suger kløen.

& # 8220; de er bedre enn noe som noen gang har blitt foreskrevet av leger & # 8221; sier.

Owen led av eksem, allergier og astma for livet og for fire år siden har blitt diagnostisert med psoriasis. «Flammene var veldig forferdelig for meg. Jeg hadde psoriasis i hele kroppen, 23 patcher for å være presis. En gang jeg regnet! & # 8221; Etter UV-behandling løste han midlertidig sin kropp fra psoriasis, men har fortsatt rehabilitasjoner på ansiktet og hodebunnen. «De er begge utrolig tørket og pruriginøse. Noen ganger kan det være uutholdelig. & # 8221;

For å unngå irriterende irritert hud, unngår Owen sminke når han har psoriasis på ansiktet hans. & # 8220; Jeg vet at det er vanskelig når du føler deg vanskelig, men huden din trenger å puste og gjenopprette.& # 8221;

Det anbefaler også ikke å ha klissete eller syntetiske stoffer. I stedet anbefaler det naturlige fibre som bomull, som er mer delikat for sensitiv hud. Under flammen, iført topp og ariose klær i de heteste dagene og myke bukser i kaldere for å holde minimum irritasjon. Fullfør hvert titt med en pose.

«Noen ganger baserte jeg selv mine antrekk på posene. Dessuten vil du aldri ha nok! & # 8221;

Jeg dekker utsalgsstedene med en grønn korrektor, en stavespray og en festespray

British Beauty Vlogger Bryony (BryneeEnee) Bateman Han sier at han aldri dekker huden sin for å tilfredsstille andre mennesker.

«Jeg bryr meg ikke om folk setter eller stille spørsmål. Jeg bruker den som en’mulighet til å utdanne dem og øke bevisstheten & # 8220; sier.

Bateman elsker skjønnhetsprodukter og sverger for å fukte og utløse huden, spesielt under psoriasis utsalgssteder. & # 8220; Lag en hvit hud klar for fundamentet.& # 8221; Det er adressert til UltraCalming Dermalogical Moisturizer for ansiktet. Påfør deretter primingsprayet for fremstilling av vitamin B6 Urban Decay-hudfarge før du bruker sminke.

Bateman hadde sin første rehabilitering av psoriasis for syv år siden og begynte å bruke Instagram og YouTube for å koble til andre mennesker som lider av psoriasis.

Fokus på å hjelpe andre å håndtere deres psoriasis var faktisk en måte å styre min på!& # 8221; For å holde huden din under kontroll, gjør Bateman et ukentlig bad med Westlab Dad Sea Salt. Under flammene går det noen ganger på badet hver dag med en ekstra dose av havsalt. & # 8220; Når min psoriasis er seriøs, er den eneste gangen jeg ikke føler smerte i badekaret.& # 8221; Påfør også L’kokosnøttolje på huden hver morgen og kveld og bruk Capasal terapeutisk sjampo, som inneholder salicylsyre og kokosnøttolje for å hjelpe med flakene.

For å dekke rødheten, bruker Bateman den grønne W7 Corrector, Boots Natural Collection eller MUA Hindre og skjule kremer før grunnlaget. & # 8220; Jeg møtte som om de var noen virksomhet!& # 8221; hun sier. For den beste dekningen, passer Bateman Swears på Maybelline meg! Fundament og concealer. (Foreslo å teste dem først på et lite lærområde for å sikre at de ikke blir irritert). Ende med en spritz av urbane forfall chill kjøling og hydrerende sminkeinnstilling spray. & # 8220; eliminerer brennende og er super fuktighetsgivende.& # 8221;

Forebygging Irritasjon Unngå produkter med dufter, parabener og sulfater

Sabrina Skiles, den 32 år gamle bloggeren til Homegrown Houston, sier å elske boblebadet og fuktighetsgivende krem ​​Aveeno Active Naturals hudavlastning fordi linjen er fri for parfyme. Melet d’havre i produktet beroliger tørr og pruriginøs hud.

& # 8220, la ansiktet mitt myke og rene, ikke tunge og tykke som andre ansiktsvaskemidler.& # 8221; For håret hans stikker han til ogx sjampo uten sulfater med arganolje.

På ansiktet hans liker han Sheseido Ibuki-linjen, som er uten parabener og uten sulfater. Noen Forskning tyder på at parabene, en felles ingrediens i fuktighetsgivende kremer, forårsaker ofte hudallergi.

Skilene sier stress, alkohol og miljøendringer utløses faktorer for psoriasis. I løpet av de siste 15 årene, oppstod re-oppkjøpene i tilfeldige flekker på albuer, knær og hodebunnen mer seriøst. Under flammen, er Daglig Hydrerings’grunnleggende. «Det gjør det lettere å bruke sminke. Og jeg føler ikke behovet for å stable den på en ofte. & # 8221; Bruk bareminerals fordi det er lett.

Når huden din er hydrert, vil en bit & # 8216; av fundament og rødhet gjøre mye og # 8221; legger til.

Når det gjelder klærne, sier Skiles at vev som viskose, bomull eller jersey virker forenet mens de kan puste huden. Polyester og ull er ikke bra! Tilbehør som et lyst skjerf eller en erklæring halskjede hjelper deg med å avlede tankene dine fra rehaustisations av psoriasis.

«Godta flammene dine. Hvis du ikke føler deg selv, ta en lett genser, har det store kjede og ta en fin pose. At dette er samtalen ideene! & # 8221;

Jeg gir meg en manikyr under flammen

Når Helen Hanrahan, forfatter av bloggen den flakete fashionistaen basert i Dublin, Irland, har en forverring av psoriasis, har det gøy litt & # 8216; tid til å avlede ditt sinn fra ting.

& # 8220; Pappering gir deg en passasje og dine nymalte negler vil gi deg noe søtt å konsentrere seg om og vil distrahere deg fra huden din.& # 8221;

Han har i løpet av de siste tre årene, har antatt et biologisk stoff som har stoppet sine psoriasis rehancies. Men i nesten 20 år tidligere var hans hud hele tiden problematisk, spesielt i perioder med stress.

Å håndtere sin psoriasis, hanrahan swears på kakao brun snill sjampo e Gentile Balm. & # 8220; den ble skapt av noen som lider av psoriasis i hodebunnen, så det er veldig delikat og ikke irriterende.& # 8221;

For huden hans liker hun naturlige produkter som inneholder alger, for eksempel Voya Irish Brands og Green Angel Moisturizers for ansiktet og kroppen.

Bruk tonn og tonnevis av fuktighetskrem før du bruker sminke for å sikre at trikset forblir på plass og ikke tørk huden for mye.& # 8221; Din foretrukne kamuflasje sminke: Vichy Dermafinish Foundation og Setting Powder.

For de med psoriasis i hodebunnen, foreslår Hanrahan å hoppe på de mørke toppene. «De understreker problemet. Gjør de klareste nyanser som hvite, Dove Grey, Grey, Cream eller Beige dine favorittfarger & # 8220;. Evtoid selv blonder, siden den kan skrape og markere betent hud.

Jeg finner at tilbehør er utmerket for å distrahere øyet hvis din psoriasis er seriøs: skjerf, smykker, fasjonable caps.& # 8221;

Esfolio Psoriasis Flakes med min Clarisonic Pensel

Beauty Vlogger Krishna Branch Han sier at selv om det ikke vil fungere for alle med psoriasis, sverger hun for hennes ansikts børste Clarisonic Acne Cleansing. & # 8220; veldig delikat exfoliation bidrar til å forberede huden min for en’smoother makeup applikasjon.& # 8221;

Branchedag og nattkrem er afrikansk svart såpe Shemeisture problem hud fuktighetskrem. Han sier at han er fuktighetsgivende uten å være for feit. Han elsker også vaskemidler og sjampo av merkevaren, som tilskriver de naturlige ingrediensene deres minimal irritasjon. For å holde hodebunnen hydrert og flakene i sjakk, sier han at kokosnøttoljer, oliven og avokado er et must.

Under flammen forsøker grenen å unngå sminke. Når det bruker det, sørg for at du fukter med en tung krem ​​og deretter påfør en ansiktsprimer. «Ekstra barriere kan bidra til å beskytte huden mot triks, muligens forårsaker mindre irritasjon. Når du er ferdig med dagen, vask kunsten så snart som mulig. & # 8221;

Fordyp meg i et bentonitt leirebad minst en gang i uken

Mote Blogger Katie Rose sier at en av hennes favorittpleie for psoriasis er bentonitiske leirebad. Kjøp en 2 pund pund Bentonic Clay og legger til noen spiseskjeer på badet ditt. Så du kommer til å bade i 20 minutter bra en eller to ganger i uken.

«L’Bentonitisk leire bidrar til å trekke ut hudgifter og forbedre psoriasis symptomer. Jeg Milded huden min et par ganger, og det er definitivt noe jeg anbefaler for noe hudproblem, ikke bare for psoriasis & # 8220; sier.

Elsker også å slappe av i et varmt bad med delt solsikke og kokosnøttolje, som også bidrar til å myke psoriasisskalaer.

For å minimere flammer unngår roser hudpleieprodukter med parabener, sulfater og dufter. Jeg oppdaget at min psoriasis forverrer en million ganger og irriterer huden min, noe som gjør det vondt.& # 8221; I stedet fukter det med Diprobaseimollientkrem Anbefalt av legen din.

For å dekke psoriasis arr, liker Rose Spray tanning for airbrush Sally Hansen. «Jeg har brukt det i over 15 år nå og er en ekte Toccasana. Skjuler alt, så jeg kan bære min svarte kjole når jeg vil. Jeg elsker å tilbringe kvelden ut for å få meg dukker og psoriasis vil ikke hindre meg i å ha en bjelle’se & # 8220;.

Jeg bruker en minimum sminke når min psoriasis er seriøs

Glasgow Jude Duncan Blogger av Wee Blondie sier at fuktighetsgivende krem ​​og mascara er alt han trenger når han har en brann.

& # 8220; Putting Foundation eller andre produkter på psoriasis vil bare gjøre situasjonen verre! Hold det lys og huden din vil være så takknemlig & # 8220; sier.

I løpet av de siste fire årene kjempet Duncan psoriasis på ansiktet og hodebunnen. For å administrere utsalgsstedene, bruker Duncan Aveeno Shampoo for sensitiv hud to ganger i uken og dusjgelen to ganger om dagen. De er delikate på hans hud og praktisk.

& # 8220; er de eneste produktene som ikke irriterer min psoriasis og ikke lukter av tjære.& # 8221; For ansiktet hans, elsker han cetrabenimollientkremet. & # 8220; det er så lett, men det gir deg en utrolig hud.& # 8221;

Disse åtte mote- og skjønnhetsbloggerne minner oss om å gi det beste, uavhengig av kvaliteter vi ikke kunne elske oss selv. Deres psoriasis management forslag er virkelig stimulerende. Hva er dine beste triks av handelen for å behandle symptomene på psoriasis? Del dem med oss ​​i kommentarene nedenfor!

Denne artikkelen er en av favorittene til følgende psoriasis-støttespillere: Nitika chopra, Alisha Bridges Og Joni Kazantzis

Colleen de Bellefonds er en helse- og velværejournalist basert i Paris med over et tiår med erfaring skriftlig og regelmessig utarbeidelse av publikasjoner, inkludert WortoExpect.Com, kvinner’S Helse, WebMD, Healthtrades.Com og rensplater.com. Truela på Twitter @Colleync.