8 komfortable stillinger for å prøve, hvis sex er smertefullt

Del på Pinterest

Hvis C’det er en liten del av deg å tenke & # 8220; Ahi & # 8221; Under sex, så er det på tide å besøke strategien til soverommet ditt. Sex bør aldri være ubehagelig & # 8230; bortsett fra kanskje i den spennende og pinlige måten.

Selv om stillingen er en jobbet for din tidligere partner, vil din nye så være ubestridelig forskjellig. Måten deres personlige smak justerer med deg, vil bestemme komfortabelt eller smertefullt sex. Faktisk, hvis et sted ikke var så varmt L’forrige gang med partner C, er det ok og prøv igjen med partneren d. Denne gangen, bare innlemme våre forbedrede seksuelle stillinger for komfort og tilfredshet nedenfor.

Med disse how-to, holdt vi klitstimuleringen (og din fornøyelse) i forgrunnen. L’den eneste forberedelsen du trenger å gjøre & # 8211; Og dette er sant før noen form for penetrasjon med noen partner & # 8211; Det kommuniserer og smøres! Vaginal smøring bidrar betydelig til å redusere friksjon og ubehag (og er helt riktig å bruke smøremiddel) og åpner veien til sex som tilfredsstiller.

1. Glitrende misjonær

Del på Pinterest

La slippe alle de gamle minnene fra de uskyldige tider når en ganske rytmisk oppoverbakke var alt du visste om sex. I stedet skaper det en ny opplevelse av den klassiske misjonæren. I stedet for å utvide bena, sørg for at partnerens ben er kvitt kroppen din, slik at gjensidig kjønnskontakt. Det fungerer bra fordi det ikke er avhengig av størrelsen, men fra forbindelsen du og din partner du har.

2. Sitter på puten

Del på Pinterest

Ta din favorittpute og legg den under bassenget for større støtte. Bøyning knær, bærer kaien mot høye og utvider bena nok til å tillate thrust. Den fantastiske tingen om denne stillingen er at den lar deg kontrollere dybden av penetrasjon og favoriserer stimuleringen av klitten.

3. Ridning mot solnedgang

Del på Pinterest

Ta kontroll og stå opp til toppen. Denne beliggenheten er ideell for noen hyggelige øyeblikk fordi det lar deg kysse øynene dine og se på øynene dine og lar deg lage rytmen du liker best. Ikke bare vil du være i stand til å plassere klitteren din til din smak og øke seksuell nytelse, men du kan også flytte bassenget frem og tilbake for å skape en komfortabel rytme.

4. Lener seg mot meg

Del på Pinterest

Finn en vegg eller et bord for å lene deg til deg. Stå en foran # 8217; andre og velg hvem som vil bli holdt hverandre for baken og kroker benet rundt den av den andre personen for støtte. Stimulere hverandre, gni klitten din mot partnerens kjønnsorganer, og deretter skape et komfortabelt tempo som du kan komme nærmere eller fjerne kroppen din.

5. Side cuddles

Del på Pinterest

Du kan møte deg l’en l & posisjon deg for å tillate inngangen bakfra. Hvis du er foran partneren din, kan du ta kontroll over sexleketøyet ditt eller # 8217; Penis Rod og skape vinkelen og thrust du vil ha. I den bakre tilgangsposisjonen, bruk skinker til kontrollhastighet og sørg for at partneren din forblir stoppet, mens du flytter til rytmen og kontrollerer dybden.

6. Duo

Del på Pinterest

Kombiner din favorittposisjon til personlig glede ved å inkorporere måten du liker å føle deg bra på samme tid. Hvis du er vant til å stimulere din klit som ligger på ryggen, med eller uten sexleketøy, gjør det mens du inviterer partneren din til å berøre brystet eller kysse deg. Opprette denne dreiemomentfølelsen kan være dynamitt.

7. Kaninen

Del på Pinterest

Hvem sa sexleksaker er bare for å leke alene? Rustet din favoritt vibrator og vis det til din partner. Planlegg å bruke den neste gang ved direkte å bruke klitstimulering mens du prøver med forskjellige stillinger.

Bruk de forskjellige vibrasjonsinnstillingene for å øke glede eller stryke hverandre. Prøv å holde tilbake orgasmen til du kan holde deg tilbake. Det viktigste, generelt, når du legger til et nytt sexleketøy, er at begge kommuniserer noe, spesielt det som er vakkert l’en for l’andre.

8. Bodyping

Del på Pinterest

Hvis du har prøvd alt og prøver smerte igjen, spesielt med penetrasjon, så er det på tide å boikotte penetrasjonen for en PO & # 8216;. Å erstatte, praktiske sensoriske konsentrasjonsøvelser. Konsentrerer seg om dyrking av sensuell berøring, erotisk massasje og glede i stedet for ytelse.

For å gjenopplive ting i løpet av denne pause, kan du prøve 69. Bare sett på ryggen og legg din kjære munn adressert til kjønnsorganene dine, mens du finner munnen din på deres. Ta deg tid til å ha det gøy å utforske # 8217; en L & # 8217;.

La presset for å utføre for sportsarenaen

Med en positiv holdning til sex, et åpent sinn, mange seksuelle kommunikasjoner og nok smøremiddel, vil du oppdage at det er mange måter å ha sex og ha sex med din andre signifikante. Men før du skal prøve nye stillinger, husk at den beste typen kjønn er typen som utveksling av følelser og ønsker uttrykkes fritt og presset til å utføre er igjen alle’sportsarena.

Les denne artikkelen på spansk.

Janet Brito er en Aasect-sertifisert seksuell terapeut som også har lisens i klinisk psykologi og sosialt arbeid. Han fullførte sitt postdoktorale stipend på Universitetet i Minnesota Medical School, et av de få universitetsprogrammene i verden dedikert til sexutdanning. Han bor for tiden på Hawaii og er grunnleggeren av Senteret for seksuell og reproduktiv helse. Brito dukket opp i mange salgssteder, inkludert Huffington Post, Thrive og Healthline. Nå det gjennom henne Dedikert portal eller Twitter.