8 Fordeler med Pollen D & # 039; Bier: Ernæringsmessige fakta og mer

Hva er fordelene med Pollen D’Bee?

Pollen D’API regnes som gunstig at Forbundsrådet for tysk helse det gjenkjenner det som et legemiddel. Tilhengere skynder å annonsere fordelene med denne såkalte superfood, og sier det kan:

 • Lindre le’betennelse
 • Det fungerer som en antioksidant
 • Øke leveren helse
 • Styrke immunforsvaret
 • Det fungerer som et kosttilskudd
 • Lindre overgangsalderen symptomer
 • redusere stress
 • Akselerere helbredelse

Så’er pollen d’bee?

Pollen d’bier er en ball av pollen produsert av unge bier når de lander på en blomst. Det er en blanding av pollen, spytt og nektar eller honning. Biene rapporterer disse ballene til posene på bena på bena og bevare dem i honningkassen til # 8217;. Pollen deretter ferments i & # 8221; som feeds en koloni av bier.

Biavlere samler pollen av bier mens du opprettholder en tykk kam all’oppføring av deres elveblest. Når biene krysser det, kaster du pollen fra bena i en samlingsbeholder nedenfor. APIene må da gå ut for å samle mer pollen.

Ernæring Fakta

Pollen d’bier i sin naturlige form er i form av små og sprø baller. En skje av Pollen D’API inneholder:

 • 16 kalorier
 • 0.24 gram fett
 • 1.2 gram protein
 • 2.18 gram karbohydrater
 • 250 typer næringsstoffer, inkludert vitaminer og flavonoider

Du kan legge den til mat som yoghurt, d & # 8217 mel; havre eller smoothies. Det kan bli malt som et supplementpulver eller en kapsel.

Anbefalt voksen dosering 20-40 Gå 3-5 spiseskjeer. En dag barn15 Gå 1-2 spiseskjeer. per dag

Hvis du tar det i form av kapsler, må du sørge for at du leser L’etikett for å sikre at du tar riktig dose.

Hva sier forskningen

I de senere år har en rekke forskere publisert studier på påståtte helsemessige fordeler av pollen d’bier. Imidlertid er disse studiene hovedsakelig knyttet til dyr og fortsatt må demonstreres på mennesker.

Her er hva som søker etter fordelene med Pollen D & # 8217;

Lindre le’betennelse

Pollen D’Bier kan fungere som ligner på antiinflammatoriske stoffer, ifølge forskere. I en studere På rotter har forskere oppdaget at pollen abstrakt d’bier reduserer betennelsen i rotter med hovne poter. Forskning & # 8211; Undersøkelser på mus viste at pollen d’bier hadde antiinflammatoriske effekter hvis de brukes til å behandle leversykdommen.

Det fungerer som en antioksidant

Forskere de fant at pollen d’bier har svært høye antioksidantegenskaper som ligner på gjærede matvarer. Antioksidanter er kjemikalier som finnes i naturen som eksisterer i vegetabilsk mat, vanligvis de som er røde eller mørke, samt gjærede matvarer.

Noen vanlige antioksidanter inkluderer:

 • Flavenoli (funnet i sjokolade)
 • Resveratrol (funnet i vin)
 • Lycopen (liggende i tomater)
 • Vitaminer A, C og E

Antioksidanter opprettholder friske mennesker ved kontrasterende oksidanter som atmosfærisk forurensning og sigarettrøyking som kan skade kroppen.

Lær mer: Fordeler med rå honning »

Forbedre leveren helse

Leveren er ansvarlig for å filtrere giftstoffer fra kroppen. Forskere Han oppdaget at i rotter, Pollen D & # 8217, hjelper API å holde leveren sunne og kan også hjelpe helbredelsesprosessen etter hepatisk skade.

Forskerne bemerket at rotter ikke hadde bivirkninger i # 8217; inntak av pollen d’bier, sammenlignet med silibinin, et stoff som også inneholder antioksidanter, men kan også forårsake skade.

Styrke immunforsvaret

Et sterkt immunsystem er nødvendig for å bekjempe sykdommer og holde deg frisk. En studere oppdaget at pollen d’bier naturlig hemmer allergiske reaksjoner i mus. En annen studere antyder at pollen d’bier har antimikrobielle, antifungale og antivirale egenskaper. Disse egenskapene kan bidra til å drepe bakterier og virus, for eksempel Aura Staph, som forårsaker matforgiftning.

Det fungerer som et kosttilskudd

Pollen D’Bier kan potensielt fungere som et supplement som hjelper kostholdet ditt og helsen. En studere undersøkte kaninene de fikk et supplement av pollen d’bier i tillegg til deres vanlige kosthold. De hadde et lengre liv og enda mer reproduktiv suksess. De har gitt lys mer sunne og sterkere barn enn kaniner som ikke har tatt supplementet.

En annen studere oppdaget at underernærte eldre rotter har opplevd en forbedring i muskelmasse og metabolisme etter å ha spist en diett som inneholder pollen d’bier.

Lindre overgangsalderen symptomer

Mange kvinner som tar anti-fjerning av narkotika, viser ofte overgangsaldersymptomer. En studere Han fant ut at noen kvinner med brystkreft som tok på seg en pollen supplement d’Bees har opplevd symptomer på mindre intens overgangsalder enn de som ikke gjorde det.

Lær mer: Overgangsalder Symptomer »

Redusere stress

Pollen d’bier kan øke blodstrømmen til kroppens nervesystem, noe som bidrar til å redusere stress. Det er også effektivt for tretthet, andre a Revisjon av pollen d’bier.

Akselerere helbredelse

Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser pollen d’bier kan brukes på huden for å akselerere helbredelse, siden det øker blodsirkulasjonen, dreper bakterier og fukter huden.

Hva er bivirkningene av pollen d’bee?

Kjøp alltid kosttilskuddene dine fra en pålitelig kilde. Du kan kjøpe Pollen D’forurenset bee som inneholder potensielt farlige ingredienser som er rapportert som en årsak alvorlige bivirkninger, inkludert økt hjertefrekvens, hjertestans og til og med døden.

Snakk med en lege før du ansetter kosttilskudd eller urter. Også, hvis du er allergisk mot Bee Bites eller Wasps, bør du unngå Pollen D’Bee. Avbryte supplementet umiddelbart hvis de oppstår:

 • klø
 • opphovning
 • svimmelhet
 • åndedrettsproblemer

Eksperter anbefaler også at gravide kvinner unngår å ta pollen d’fordi det kunne forstyrre graviditeten.

Ta bort

For de fleste synes pollen d’Bees synes å være et trygt kosttilskudd. Det er mange uttalelser om helsemessige fordeler, men det meste av vitenskapen har blitt gjort på dyr og celler, ikke på folk.

Sørg for at du kjøper pollen d’bier fra en pålitelig kilde. Snakk med legen din om dine helseproblemer du måtte ha før du tar Pollen D & # 8217;. Selv om det ikke er garantert at Pollen D’Bee hjelper deg, vil du sannsynligvis ikke engang skade deg.