7 rettsmidler for kaldt sår å prøve

Beskrivelse

L’labial herpes vises som blærer: lommer full av væske under hudoverflaten rundt munnen eller på leppene. De kan bryte, oversette og danne skorper, som varer fra 7 til 10 dager. De 7-10 dagene kan være brutal, men du kan finne trøst i hjemmets rettsmidler og naturlige behandlinger.

Hvem vi er 90 prosent Voksne rundt om i verden er positivt for viruset som forårsaker l’labial herpes. De fleste av disse menneskene vil trolig aldri vise symptomer, men noen kan møte gjentakende antrekk.

L’labial herpes er vanligvis et symptom på viruset i’herpes simplex (HSV-1), selv om HSV-2 også kan forårsake labial herpes. Når en person kontrakterer viruset for første gang, vil han oppleve en breakout innen få dager. Den første breakout kan være det verste, ledsaget av feber, ondt i halsen, smerte og smerte og hodepine.

Men viruset forlater ikke kroppen etter det første utseendet. Det forblir bare å sove i nerveceller.

Re-oppkjøpene kan oppstå når som helst og utløses av ting som stress, hormonelle svingninger, kirurgiske inngrep, feber, sykdommer eller soleksponering. Men selv om de kan være uunngåelige, er det noen ting du kan gjøre for å roe eller forkorte varigheten av en Epidemisk varighet.

Prøv disse hjemmemedisinene, men vet at de kanskje ikke hjelper alle. Reseptbelagte antivirale legemidler har vist seg å være mye mer effektive for både behandling og for forebygging av kaldt ømme utbrudd.

1. Melissa

De virale egenskapene til Melissa, også kjent som Melissa Officinalis, kan bidra til å redusere rødheten og hevelsen forbundet med en blære eller beskytte mot fremtidige infeksjoner & # 8211; minst i henhold til noen Eldre søk.

Bruk en leppebalsam med minst 1% Melissa 1%. Eller alternativt kan en Melissa infusjonsbase (TEA) gi lignende fordeler.

Kjøp Lemon Lip Balm Online.

2. Bench-Top Antivirale Drugs

Produkter som inneholder docosanol eller benzilisk alkohol kan være nyttig for å redusere varigheten av kaldt sår. Lye er tilgjengelig som et muntlig supplement og en krem ​​som, andre Eldre søk, Det kan være nyttig å redusere varigheten av utbruddene.

Kjøp produkter som inneholder docosanol eller lysin.

3. Is

Is kan ikke redusere lengden på en breakout, men kan lindre ubehag og # 8217; betennelse i de labielle herpesene. Påfør en kaldpakke direkte på sårene for midlertidig lindring.

Kjøp Cool Packs Online.

4. Aloe vera

Aloe Vera Gel er allment tilgjengelig og kan dyrkes som en plante d’leilighet. Mens forskningen som knytter anlegget til de labielle herpes er begrenset, en Studio in vitro 2016 Han viste at hans antiinflammatoriske og antivirale effekter kunne ha hemmende effekter.

Kjøp Aloe Vera Gel Online.

5. Solkrem

Solkremet beskytter ikke bare leppene dine mens kaldt sår er helbredelse, men kan til og med redusere fremtidige epidemier hvis de bæres daglig på leppene. Søker minst SPF 30 og bruk det når du forventer å være i solen.

Kjøp Online Sunscreen.

6. Stressreduksjon

Fordi stress kan få viruset ut av Dell’herpes fra dvalet, reduserer mengden stress i livet ditt, er en måte å hindre de labielle herpesene. Meditasjon, L’vanlig trening og unngå stress årsaker i livet ditt kan hjelpe.

7. Ibuprofen eller paracetamol

Begge disse stoffene kan bidra til å lindre smerte forbundet med en forkjølelse.

Reseptbelagte behandlinger

L’labial herpes går vanligvis bort fra seg selv etter noen dager, men det er flere reseptbelagte behandlinger som kan bidra til å akselerere helbredende tid.

Hvis du opplever forskjellige utbrudd alle’år, er det også mulig å ta antivirale orale medisiner hele året for å hindre dem fra alt. Disse behandlingene inkluderer:

  • Aciclovir (Zovirax)
  • Valaciclovir (Valtrex)
  • FAMCICLOVIR (FAMVIR)
  • Penciklovir (denavir)

Ta bort

Ved å bruke disse hjemmemedisinene, reduserer du stress og opprettholder sunn, kan du kanskje redusere sannsynligheten for fremtidige utbrudd og smerte som ofte følger med dem.