Cervice Dilasjon Graf: Travaglio Phases

Intro

Livmorhalsen, som er den nedre delen av # 8217; livmoren åpnes når en kvinne har et barn, gjennom en prosess som kalles cervikal dilatasjon. Prosessen med å åpne livmorhalsen (utvidelse) er en måte hvor helsepersonell holder spor av arbeidet til en kvinnes arbeid.

Under arbeidskraft åpnes livmorhalsen for å ønske seg velkommen til barnets hode i skjeden, som er ca 10 centimeter (cm) dilatert for de fleste av de sene barna.

Hvis livmorhalsen ikke er åpen, for eksempel, er en kvinne ikke arbeidskraft. Men hvis hans livmoderhals åpner i en konstant og vanlig rytme, er han aktivt arbeid og nærmer seg sitt barns fødsel.

Ceipset blir vanligvis stjeglet på en forutsigbar måte mens en kvinne utvikler seg gjennom fasene av arbeidskraft, som følger.

Fase 1 av arbeidet

Del på Pinterest

Den første fasen av arbeidet er delt inn i to deler: den latente og aktive fasen.

Latent fase av arbeidskraft

Den latente arbeidsfasen er den første fasen av arbeidet. Det kan tenkes mer som arbeidsfasen av & # 8220; # 8217 spill; venter & # 8221;. For mødre for første gang, kan du ha oss litt, og krysse den latente fasen av travaglio. På dette stadiet er sammentrekninger ennå ikke sterke eller vanlige. Cervixen er i hovedsak «oppvarming», mykgjøring og forkorting mens du forbereder seg på hovedarrangementet.

Han hjalp meg alltid med å forestille seg livmoren som en ballong. Tenk på livmorhalsen som i nakken og alle størrelsen på ballongen. Mens du fyller ballongen, stiger ballongens hals med trykket på # 8217; luft bak den, som ligner på livmorhalsen.

Ceips er rett og slett den nedre åpningen av # 8217; livmor som stiger og åpner bredere for å få plass til barnet.

Aktiv arbeidsfase

En kvinne anses i den aktive fasen av arbeidskraft når livmorhalsen sprer seg til ca 3-4 cm og sammentrekningen begynner å bli lengre, sterkere og nærmere.

Den aktive fasen av arbeidskraft er preget av hastigheten på vanlig livmorhalsekspansjon; nå. Legen vil forvente å se livmorhalsen for å åpne opp til et mer vanlig tempo i denne fasen.

Hvor lenge er Travaglio-fasen 1?

Det er ingen stiv og rask vitenskapelig regel for hvor lenge de latente og aktive fasene i kvinner varer. Den aktive fasen av travaglio kan variere fra en kvinne som ligger fra 0.5cm alle’Nå opp til 0.7 cm alle’nå.

Hastigheten som livmorhalsen er oppgitt, vil også avhenge av det faktum at det er ditt første barn eller mindre. Mødre som fødte tidligere, har en tendens til å bevege seg raskere under Travaglio. Noen kvinner vil bare utvikle seg raskere enn andre. Noen kvinner kan & # 8220; Lås & # 8221; på et tidspunkt og deretter utvide veldig raskt.

Generelt, når den aktive fasen av arbeidskraft har begynt, er det en sikker innsats å forvente en konstant cervikal ekspansjon hver time. Mange kvinner begynner ikke å utvide seg mer regelmessig til de nærmer seg ca 6 cm. Den første fasen av travaglio slutter når en kvinnes livmoderhals er fullstendig utvidet til 10 cm og helt slettet (Thinadata).

Fase 2 av arbeidet

Den andre fasen av Travaglio begynner når en kvinnes livmoderhals er fullstendig utvidet på 10 centimeter. Selv om en kvinne er fullstendig utvidet, betyr dette ikke at barnet nødvendigvis vil bli levert umiddelbart.

En kvinne kan nå full cervikal ekspansjon, men barnet kan fortsatt trenge tid til å bevege seg helt langs fødselskanalen for å være klar for fødsel. Når barnet er i en privilegert posisjon, er det på tide å presse. Den andre fasen avsluttes etter fødselen.

Hvor lenge er Travaglio-fasen 2?

På dette stadiet, C & # 8217, er igjen et bredt spekter av hvor lenge barnet kan ta for å gå ut. Kan vare fra minutter til timer. Kvinner kan bare føde noen få push eller push for a’nå eller mer. Støtten finner sted bare med sammentrekninger, og moren oppfordres til å hvile hverandre. På dette tidspunktet vil sammentringene være omtrent tre minutter l’en fra’andre og vil vare fra 60 til 90 sekunder.

Generelt tar push mer tid for de første mødre og mødre som har hatt epidural. Epiduralen kan redusere kvinnens ønske om å presse og forstyrre hans evne til å presse. Hvor lenge en mor kan presse avhenger av:

Moren bør oppfordres til å endre posisjon, for å krysse med støtte og hvile mellom sammentrekninger. Tang, vakuum eller keisersnitt fødsel tas i betraktning hvis barnet ikke utvikler seg eller hvis moren løper ut. Igjen, hver kvinne og barn er annerledes. Det er ingen og nr. 8220; tidsgrense & # 8221; Endelig for å presse.

Den andre fasen konkluderer med barnets fødsel.

Fase 3 av arbeidet

Den tredje fasen av arbeidet er kanskje den mest glemte fasen. Selv om L & # 8216 & # 8221; Main Event & # 8221; Fødsel skjedde med barnets fødsel, en kvinnes kropp har fortsatt en viktig jobb å gjøre. På dette stadiet leverer det placenta.

Kroppen til en kvinne utvikler faktisk et helt nytt og separat organ med placenta. Når barnet ble født, har placenta ikke lenger en funksjon, så hans kropp må utvise den. The Placenta leveres på samme måte som barnet, gjennom sammentrekninger. De kan ikke føle seg sterke som sammentrekninger som er nødvendige for å utvise barnet. Legen bestiller moren til å presse og utgivelsen av moderkaken slutter raskt med et løft.

Hvor lenge er Travaglio-fasen 3?

Den tredje fasen av travaglio kan vare fem til 30 minutter. Sett barnet til brystet for amming vil akselerere denne prosessen.

Kommende trinn

Etter det harde arbeidet å gå gjennom arbeidsmiljøene er ferdig, vil en kvinnes kropp trenger tid til å gå tilbake til sin tilstand av ikke-graviditet. I gjennomsnitt tar det omtrent seks uker, slik at livmoren vender tilbake til sin ikke-gravide størrelse og livmorhalsen lukker.

Del på Pinterest