7 måter som løvetannen kan være bra for deg

Fordeler med te til løvetann

Det kan være arcinemisk av en erfaren hjem eier av hager, men løve tennene mangler ikke sine sparingskvaliteter. Er et faktum, disse / # 8220; ugresset & # 8221; De er ofte brukt i populær medisin, og har vært for en god tid & # 8216;.

Når det gjelder løvetannste, snakker vi i det meste av en av de to forskjellige drikkene: en infusjon basert på planteblader eller en basert på stekte løvetannrotter.

Begge regnes som sikre (forutsatt at du ikke har sprøytet hagen din med herbicider eller plantevernmidler) og brukes til en rekke formål.

1. Reduserer vekten av vannet;

Hvis du føler deg hovent, kan løvetann te gi lettelse fordi det fungerer som vanndrivende og øker urinproduksjonen. En studie viste en økning i urinproduksjonen etter to porsjoner fra 1 kopp te til løvetann basert på planteblader.

2. Kunne fremme levers helse

Roten av løvetann var lang ansett som en & # 8220; leveren tonic & # 8221; I populær medisin. Foreløpige studier tyder på at dette skyldes delvis, til evnen til å øke strømmen av gallen.

Naturopaths mener at det betyr at te på roten av løvetann kan bidra til å avgifte leveren, hjelpe hudproblemer og øyne og lindre symptomene på leversykdom. EN 2017 Studio antyder at polysakkarider i løvetann faktisk kan være nyttig for leverfunksjon.

3. Det kan fungere som en naturlig kaffe erstatning

Du kan kanskje finne dette pre-forberedte løvetannrotrotproduktet i dine naturlige matbutikker, men du kan også samle det og forberede det fra plenen din, løve tenner ubehandlet med insektmiddel.

Røttene til de unge løvetannplanter er stekt i en mørk brun farge. Så, etter å ha badet det i varmt vann og filtrert, kan det nytes som en kaffestyring.

4. Likheter mellom løvetann og en slanking medisinering?

TIL Nylig koreansk studio antyder at løvetannen kunne ha lignende effekter på kroppen som Orlistat slanking av stoffet, som virker hemmer pankreas lipase, et enzym frigjort under fordøyelsen for å bryte ned fett.

Testing av løvetannekstraktet i mus avslørte lignende resultater, presser forskere for å anbefale flere studier om mulige anti-fedme effekter av løvetann.

5. Løvetannen kan berolige fordøyelsessykdommer

Te på roten av løvetann kan ha mange positive effekter på fordøyelsessystemet ditt, selv om mange av testene er anekdotiske. Historisk ble det brukt Forbedre din appetitt, Berolige mindre fordøyelsessykdommer og muligens lindre forstoppelse.

6. Det kan ha fremtidige applikasjoner mot kreft

Nylig har roten av løvetann blitt studert for sitt potensial for å bekjempe kreft og så langt synes resultatene lovende.

TIL 2011 Canadian Studio Han viste at løvetannrotekstraktet induserer celledød i melanomceller uten å påvirke ikke-kreft-celler. En annen Han viste at han gjør det samme med kreftceller i bukspyttkjertelen.

Selv om anti-kreftffekter av løvetannen ikke er testet, er potensialet positivt.

7. Kan bidra til å forhindre urinveisinfeksjoner

Par med en’andre gress, Ursa druer, røtter og løvetann blader kan hjelpe Forhindre urinveisinfeksjoner. Det antas at denne kombinasjonen fungerer på grunn av antibakterielle forbindelser i # 8217; Ursa og # 8217 druer; økt vannlating forbundet med løvetann.

Mulige bivirkninger

Løvetannet regnes som trygt for de fleste. Noen mennesker kan imidlertid ha en fil allergisk reaksjon Fra å berøre eller innta løvetannen. Selv løvetannen har blitt funnet Interagere med noen stoffer, Inkludert diuretika, litium og Kypros.

Hvis du tar reseptbelagte legemidler, kontakt legen din før du drikker løvetannen.

Hvordan gjøre det

Kanskje en av de viktigste fakta om løvetannsete er at det er lett å finne og forberede. Pass på at bare planter har blitt behandlet med kjemikalier før de samler dem.

Også samle planter når de er unge, helst. Etter rengjøring og forberedt anlegget, hell varmt vann over grønnsaker eller stekte og malt røtter, bratt, filtrer og nytes!