7 Kylling Oppskrifter for Diabetikere

Kylling er amerikansk som eplepai. Det er velsmakende, allsidig, billig og lett å forberede. Men kyllingen kan ofte være pastellat og stekt, dekket med en søt frost eller svømme i en sukkerholdig saus. Dette er en dårlig nyhet hvis du har diabetes og vil begrense karbohydratet og sukkerinntaket.

Kylling kan være et godt alternativ for personer med diabetes. Alle kyllingkutt er rike på proteiner, og mange er fete. Hvis tilberedt på en sunn måte, kan kyllingen være en utmerket ingrediens i et sunt matplan for diabetikere.

Forslag til forberedelse

Prøv disse forslagene for å forberede kyllingen slik at det er mindre sannsynlig å øke blodsukkeret.

Fjern huden fra kyllingen før du lagrer den. Bruk benfrie kyllingebryst når det er mulig. De har færre fett sammenlignet med andre kylling deler. I de fleste oppskrifter kan kyllingebrystene erstattes med andre kyllingdeler.

Hvis du lager kylling på ovnen, bruk en kjøkkenspray, en lav natriumbuljong eller oliven i stedet for smør.

Den shredded kyllingen er perfekt for å forberede sunn kylling sandwich, kylling tacos og kylling salater. Noen oppskrifter krever at du hugger den nyfødte kyllingen med to gafler. I stedet, la kjøkkenroboten eller manuell mixer satt på’lav innstillings ansikt arbeid for deg i sekunder.

Matlagingstips

Kyllingebryst i skjorte er flott for å forberede varme eller kalde kyllingsalater og kyllingstokker. For å lage kyllingen i en skjorte, legg til bonede kyllingebryst og uten hud i en kasserolle og dekk dem med vann eller lav natriumbuljong og ønskede krydder. Bringe blandingen til å koke over middels høy varme; redusere varmen til et minimum; Dekk pannen og lag kyllingen over lav varme til den indre temperaturen er 165 grader, dette tar ca 15 minutter.

Matlaging den bakte kyllingen bidrar til å holde det vått. For å forberede den bakte kyllingen, gni det litt rå kylling med olje og sesong med dine favoritt krydder. Forvarm ovnen til 400 grader og bake kyllingen til den indre temperaturen når 165 grader (ca. 30 minutter, avhengig av størrelsen på kyllingstykkene).

Unngå kyllingoppskrifter i en crock potte som bruker hermetiserte supper, sauser og høye natriuminnholdsbuljonger, hele oster og tilsatte sukkerbaserte sauser. Velg oppskrifter som bruker grønnsaker, krydder, brun ris, belgfrukter, gresk yoghurt, frukt og lave natriumbuljonger.

Prøv nå disse forslagene med en av disse syv oppskriftene!

1. Asian Lemon Chicken

Hvis du er en kinesisk takeaway mat fan, ble denne pan-dyktige kyllingoppskriften laget for deg. Bruk ferske sitroner, krydder, fersk sopp og paprika. Når du lager denne oppskriften, vil du føre til bordet ditt smaker av den autentiske asiatiske kyllingen.

Få oppskriften!

2. Bakt kylling med løk og purre

Løk og pureks kommer fra samme familie, men de har en annen smak. Pureks er søtere og flere myter av løkene. I denne oppskriften er kyllingen frostet med Dijon sennep og stekt med en fusjon av purre, løk, hvitløk og sjalott.

Ifølge et dyr i 2015 studere, Løk senker høye nivåer av blodsukker hvis du administreres med medisinen for metformin diabetes.

Få oppskriften!

3. Kyllingben på stekt parmesan bakt

Tenk på å ikke være i stand til å tisse et stekt kyllingben hvis du har diabetes? Tenk igjen! Kyllingbenene i denne oppskriften er dekket med en velsmakende parmesan skorpe og breadcrumbs. De er bakt i stedet for stekt. Kyllingbenene er rikere i fett enn kyllingebryst, så sørg for å balansere måltidet med fettfattige konturer. Spisepinner er fortsatt en’utmerket kilde til protein og mye billigere å kjøpe.

Få oppskriften!

4. Kylling med epler og timian

Denne oppskriften husker Apple-samlingen All’høststart, men er velsmakende når som helst på # 8217; år. Grønne epler tart og timian er det perfekte komplementet for utbenet kyllingbryst. Fordi epler fiber er et godt karbohydrat som ikke øker blodsukkernivået, kan du være sikker på at du spiser et sunt måltid.

Få oppskriften!

5. Perfekt stek kylling

En stor stekt kylling er en base mat i mange oppskrift arsenaler. Er det perfekte alternativet for en elegant middag eller en familie casual.

For denne oppskriften, epler, løk, hvitløk og krydder er fylt i hulrommet i en hel kylling. Kyllingen blir deretter gnidd med olje d’oliven og stekt til fuktig perfeksjon. Pass på at du kobler fra huden før du spiser kjøttet. Bruk rester for å skape en sunn kyllingsalat basert på gresk yoghurt og selleri.

Få oppskriften!

6. Marinert grillet kylling med courgette

Hvis du har rå kylling i kjøleskapet, en sjenerøs avling av courgette og et rutenett, så har du ingrediensene for en sunn middag. Etter å ha blitt marinert i en blanding av juice d’oransje clementine, olje og hvitløk, kyllingfileter i denne oppskriften er grillet sammen med courgette skiver.

Zucchini er en ikke-amiartholdig grønnsak, så det er dårlig i karbohydrater. Denne oppskriften er lett å forberede, men sørg for at du forlater tid for å marinere kylling: jo mer lange, bedre!

Få oppskriften!

7. Meksikansk kyllingsuppe med crock potten

Denne oppskriften har bare fire ingredienser, noe som gjør den perfekt for travle familier. Han er en gutt lek på å forberede ham i crock potten før han går ut om morgenen og er klar når du går tilbake til slutten av dagen. Pepper-jack saus og ost Legg til et krydret spark til de velsmakende kyllinglårene.

De American Diabetes Association Vurder tomater, l’hoved saus ingrediens, en superfood for diabetes. Tomater er lave i karbohydrater og rik på vitamin C, vitamin E. og jern. For en ekstra skall, bruk den krydrede sausen i stedet for den delikate.

Få oppskriften!

Les videre: De 9 beste stedene å finne oppskrifter for diabetes »